Numaramı dağıtmış !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.314
5.344
723
Merhaba yine bir derdim var,
Saçma sapan bir sebeple hem de.
Büyük bir sitede çocuklarımın İkiz bebek arabasını satılık diye koydum,beni dün biri aradı,fiyatta pazarlık var mı falan deyip sonra tamam dedi kapattı,kapattığı gibi tekrar Aradi,açtım konuşmadı,sonra kapattım,bu defa Çağrı attı,ben de doğal olarak sinirlendim ve aradım “derdiniz nedir” dedim,o da direkt “hadsiz” diye lafa başladı,ben de normal olarak “edepsiz arsız gerizekalı derdin ne,niye arayıp susuyorsun,sonra çaldırıp kapatıyorsun” dedim suratına kapadım engelledim..
Neyse bu akşam hatta bikaç dakika önce biri bana wpdan mesaj attı,ekran fotoğrafı ile beraber..
“Neden iş ilanınızı sayfamızda yayınlayıp bizi engelleyip çıkıyorsunuz” diye.
Şok oldum ne sayfası ne Numarası diye detaylı fotoğraf attı,sohbeti attı..
(İş arıyorum deyip ilana benim numaramı eklemiş)
(Hesap da instegram hesabı)

Hesabın adı “Zeyneb” dün arayan kişi de “Ben Zeyneb Şu sitedeki ilanınız için aramıştım” diye lafa girmişti.
Hemen eşime durumu anlattım ve o olabilir dedim.
Eşim de kendi instegram hesabından o sahte hesaba direkt eşimin numarasını dağıttığınız için sizi savcılığa falan vericem dedi,karşıdaki itiraz etmeden hakaretlere karşılık verdi,yani o olduğuna eminiz..

Şimdi canım zaten çok sıkıldı ama savcılığa verirsem bi sonuç alır mıyım ne kadar sürer onlara şikayetçi olduğumuzla ilgili bilgiNin gitmesi?
Çünkü bu süreçte dağıtmaya devam edebilir :KK43: öğretmenim memurluğumu yakacak bişeyi bile yapar bu seviyedeki insanlar :KK43:

Numaranızı değiştirseniz olmaz mı? Ne manyaklar var yaa. İşsizlikten millete sarmış.
Numaramı değiştiremem, yani evet imkansız değil ama tüm kamu kurumlarında,bankalarda,gittiğimiz hastanelerde bu numaram var.
Sırf Velilerim için bile olsa değiştirmek yeni numaramı göndermek istemem..
Hem bence canını sıkanın canını sıkmak iyidir 😬

ben de normal olarak “edepsiz arsız gerizekalı derdin ne,niye arayıp susuyorsun,sonra çaldırıp kapatıyorsun” dedim suratına kapadım engelledim..
O nasıl normal arkadaşım, sizde de hata var.
beni biri böyle ısrarla arayıp konuşmasa,hele de demin bebek arabası isteğiyle arayan biri olsa kesin çocuğu vardır,telefonu almıştır elinden,basıyordur tuşlara diye düşünürdüm. Bu kadar sinirlenmenin alemi yok bence.
Konuyla ilgili oalrak da yaşadığın paniği anlıyorum. Geçen sene bisikletimi caldirmistim. Sonra bulundu, mahkememiz falan oldu. Çalan kisi de Kekomancinin teki, tam bir tırrekmiş,duruşmada görmüştüm.
Biliyorsundur davalarda senin tüm iletişim bilgin,ev adresin, telefonun falan yaziyor kyokta, evrakalrda. Karşı taraftaki adamın elinde yani açık adresin,TC numaran (cooook saçma ve neden hala bir duzenleme gelmedi bilmiyroum,oysa en basit olayda kvkk der,kişisel bilgi der yaptırım uygularlar)
neyse, duruşmadan sonra bana aynı tipli ,keko keko oğlanlar yazmaya başladı.
insanin yaşadığı stres, panik gerçekten çok kötü.
ben iki tanesine 'merhaba,barışa söyle bugün sonuca itiraz etmeye gittim,numaramı dagittigini da ifadeye ekledim' yazdım. Yarım saat içinde bütün kekolar beni engellediler :) siz de şikayet etmeseniz bile ciddi ciddi tehdit edin, korksun.
eger şikayet etmek isterseniz de en yakın karakola gidin. Onlar zaten teleofn numarasından yedi ceddini bulurlar. İsim,soyisim hiç gerek yok.
Sizden sonra ifadeye çağırırlar. 6 ay içinde de duruşmanız görülür,ondan da bir şey çıkmaz ama en azından yaşadığı korku ona yeter

Merhaba yine bir derdim var,
Saçma sapan bir sebeple hem de.
Büyük bir sitede çocuklarımın İkiz bebek arabasını satılık diye koydum,beni dün biri aradı,fiyatta pazarlık var mı falan deyip sonra tamam dedi kapattı,kapattığı gibi tekrar Aradi,açtım konuşmadı,sonra kapattım,bu defa Çağrı attı,ben de doğal olarak sinirlendim ve aradım “derdiniz nedir” dedim,o da direkt “hadsiz” diye lafa başladı,ben de normal olarak “edepsiz arsız gerizekalı derdin ne,niye arayıp susuyorsun,sonra çaldırıp kapatıyorsun” dedim suratına kapadım engelledim..
Neyse bu akşam hatta bikaç dakika önce biri bana wpdan mesaj attı,ekran fotoğrafı ile beraber..
“Neden iş ilanınızı sayfamızda yayınlayıp bizi engelleyip çıkıyorsunuz” diye.
Şok oldum ne sayfası ne Numarası diye detaylı fotoğraf attı,sohbeti attı..
(İş arıyorum deyip ilana benim numaramı eklemiş)
(Hesap da instegram hesabı)

Hesabın adı “Zeyneb” dün arayan kişi de “Ben Zeyneb Şu sitedeki ilanınız için aramıştım” diye lafa girmişti.
Hemen eşime durumu anlattım ve o olabilir dedim.
Eşim de kendi instegram hesabından o sahte hesaba direkt eşimin numarasını dağıttığınız için sizi savcılığa falan vericem dedi,karşıdaki itiraz etmeden hakaretlere karşılık verdi,yani o olduğuna eminiz..

Şimdi canım zaten çok sıkıldı ama savcılığa verirsem bi sonuç alır mıyım ne kadar sürer onlara şikayetçi olduğumuzla ilgili bilgiNin gitmesi?
Çünkü bu süreçte dağıtmaya devam edebilir :KK43: öğretmenim memurluğumu yakacak bişeyi bile yapar bu seviyedeki insanlar :KK43:
Hattınızı kabatıcaksınız mecburen yoksa daha cok arıycaklar sizi🙄

O nasıl normal arkadaşım, sizde de hata var.
beni biri böyle ısrarla arayıp konuşmasa,hele de demin bebek arabası isteğiyle arayan biri olsa kesin çocuğu vardır,telefonu almıştır elinden,basıyordur tuşlara diye düşünürdüm. Bu kadar sinirlenmenin alemi yok bence.
Konuyla ilgili oalrak da yaşadığın paniği anlıyorum. Geçen sene bisikletimi caldirmistim. Sonra bulundu, mahkememiz falan oldu. Çalan kisi de Kekomancinin teki, tam bir tırrekmiş,duruşmada görmüştüm.
Biliyorsundur davalarda senin tüm iletişim bilgin,ev adresin, telefonun falan yaziyor kyokta, evrakalrda. Karşı taraftaki adamın elinde yani açık adresin,TC numaran (cooook saçma ve neden hala bir duzenleme gelmedi bilmiyroum,oysa en basit olayda kvkk der,kişisel bilgi der yaptırım uygularlar)
neyse, duruşmadan sonra bana aynı tipli ,keko keko oğlanlar yazmaya başladı.
insanin yaşadığı stres, panik gerçekten çok kötü.
ben iki tanesine 'merhaba,barışa söyle bugün sonuca itiraz etmeye gittim,numaramı dagittigini da ifadeye ekledim' yazdım. Yarım saat içinde bütün kekolar beni engellediler :) siz de şikayet etmeseniz bile ciddi ciddi tehdit edin, korksun.
eger şikayet etmek isterseniz de en yakın karakola gidin. Onlar zaten teleofn numarasından yedi ceddini bulurlar. İsim,soyisim hiç gerek yok.
Sizden sonra ifadeye çağırırlar. 6 ay içinde de duruşmanız görülür,ondan da bir şey çıkmaz ama en azından yaşadığı korku ona yeter
Sessiz kaldığı için değil bana “derdin ne neden arayıp susuyorsun” dediğimde “hadsiz” diye söze başladığı için ben o kelimeleri sonradan sarfettim,yani anladığınız gibi değil..
Ya da bn anlatamadım..
Evet şuanda da aşırı gerginim, yani arasa dese ki bana ücretsiz gönder ihtiyacım var anlarım hatta hiç ne münasebet nerden bileyim ihtiyaç sahibi olduğunu bile demem,sorgulamam,ama hem ara hem sus hem sonra çaldır üstüne hakaret et..
Ben de cvp vermek zorunda kaldım o şekilde..

Ki nefesinin sesi geliyordu yani karşıda ama susuyor..
Neyse evet dediğiniz gibi bişey de çıkmaz ama ekran fotoğraflarını aldık adminden şikayet edeceğiz dedik..
Umarım gerçekten korkar dağıtmaz.

Bende kızımın beşiğini satmak için gazeteye ilan vermiştim. Telefonumu birkaç kisiaradi ve bir adam etti ve hemen bana dedik, lütfen kapatmayın, birşey sorucam. Eger kullanılmış külotunu bana satarsan, kilot başına sana 50 mark verecem. Haftada 4-5 külot gönder, her gönderdiğinde, para gondericem. Hemen kapattım. Kapattığım gibi telefon hemen çaldı. Yine aynı adam, ben sana lütfen kapatma demedim i dedi. Sonra yine kapattım. Birkaç dakika sonra yine aradı, bu sefer 5 yaşında oğlum çıkmış, ben bebekle uğraşırken. Gittim telefonu kapattım. Ertesi günü yine aradı ve bu sefer esim çıktı. Kendi külotunu teklif etti ve adam birdaha hiç aramadı.

Bende kızımın beşiğini satmak için gazeteye ilan vermiştim. Telefonumu birkaç kisiaradi ve bir adam etti ve hemen bana dedik, lütfen kapatmayın, birşey sorucam. Eger kullanılmış külotunu bana satarsan, kilot başına sana 50 mark verecem. Haftada 4-5 külot gönder, her gönderdiğinde, para gondericem. Hemen kapattım. Kapattığım gibi telefon hemen çaldı. Yine aynı adam, ben sana lütfen kapatma demedim i dedi. Sonra yine kapattım. Birkaç dakika sonra yine aradı, bu sefer 5 yaşında oğlum çıkmış, ben bebekle uğraşırken. Gittim telefonu kapattım. Ertesi günü yine aradı ve bu sefer esim çıktı. Kendi külotunu teklif etti ve adam birdaha hiç aramadı.
Aman ya rabbim 😱
Bu kadındı ama 🙄

Siz de ilginçsiniz. İlk seferden sonra en fazla numarayi engeller veya bir daha açmazdim ben olsam. Derdin ne sorusuna ne gibi bir cevap beklediniz bir de ustune tanimadiginiz insana dunyanin hakaretini ediyorsunuz. 🙄

Şöyle bir ihtimal de var. Kapattigi gibi aradiysa bilerek aramamis olabilir. Gecen esimle konustuktan hemen sonra eşim beni yanlislikla tekrar aramisti mesela ve sonradan farketmiş. Telefonu esyalarin arasina atinca aranmiş.

Belki oyle bir durum oldu, belki cocuklardan biri aradi ve sonra farkina varip sizi tekrar aramis olabilir. Tekrar arayip direkt "derdin ne" demek yerine hic acmasaydiniz.
Yani bu kadar patlamaya hazir dolaşmayin yahu. İnsanlarla bu kadar da iletisim kuramayacaksaniz telefonunuzu yazmayin biyere bakin karsidaki ayri bir tip cikmiş ugrasiyorsunuz simdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X