Numaramı isteyip yazmamasıı?

bi konu daha vardı patrona ilanı aşklı olan, o konu geldi aklıma, naaptı acaba o konu sahibesi :)

herşey gönlünüzce olsun inşallah

Ay bana nedense sen heyecanla yanlış numara verdin gibi geldi ya da heyecanla numarayı yazdığı kağıdı kaybetti

kaba olacak ama bu adam anasının gözü bence
uzak dur

adam kesinlikle ya evli ya da ciddi ilişkisi var
ben bundan eminim
burada utanıyordur çekiniyordur diyenler olmuş ama adam 34 yasındaymıs
kız küçük
gercekten isteyen çekincesi olmayan adam coktan adım atardı
çok gizemli ve işini çok iyi biliyor bence.
uzak durulması gereken erkek tipi

böyle bir adamla 3 ay sevgili olup elele gezip sinemaya gtmişim
ama adam evliymiş biliyor musun
kendimden cok utandım ama bildiğim anda bitirdim
bu adam yüzde yüz evli seninle de flörtleşiyor işte denk geldiğinizde kendince cool takılıp oyun yapıyor bence

Aynen katiliyorum hayatin gercekleri malesef .

Benim kankam da iki sene bir çocukla çıkmıştı
Çocuk bekar evinde yaşıyordu
Ev Bodrum katında çekmiyor telefon diyordu
Meğer evli barklı çocuklu adammış

Güçlü bir ihtimal buda olabilir kesin bi şekilde öğrenmemm lazımm benim bunuu yarınn öğreniceğimm bi şekildee

Senin bir suçun yok nerden bilebilirsinki. Ne biçin insanlar var yaa çok kızıyorum zıvanadan çıkmışlarr

Arkadaşınız o kimseye kalemini vermez diyecek kadar tanıyorsa bi zahmet ilişki durumunu da bilsin , evli de olabilir sevgilisi de , ama 4 aydır tanıyorsunuz ve seni tanımak için 4 aydır bişey yapmıyorsa çok daha bişey beklememek lazım

Sosyal medya kullanmayan adamadan korkarim ben.ya sevgilisi vardir yada evlidir.ama bana bu adam evli gibi geldi.umarim degildir de hayal kirikligina ugramazsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…