Numaramı isteyip yazmamasıı?

İnşallah evli nişanlı vs değildir, Allah kalbine göre versin mutlu ol inşallah :)

Benimki de uzak durulması gereken tipmiş de ben anlamamışım

bundan iş çıkmaz. adam sizin ondan hoşlandığınızı anlayıp telefon istemiş.bence size karşı bir hissiyatı yok. evli bile olabilir yani. hiç bilmediğiniz kişilerden uzak durun.

Yazmış mi?
Ayy bu uzun uzadıya beklemeli ilişkiler de tahammülüm olmazdı herhalde ..hayata sabrım yok bir süre sonra soğuyorum.
Biz eşimle tanismamizdan 1 ay sonra sevgiliydik. ..bilemedim sizin de inşallah hayırlısı olur

Hic yorum yapmamistim bu konuya dayanamadim bence evli degil, cekingen sadece ve gercekten bir bahane ariyor ve birkac gun icinde bulamazsa, bir sonraki karsilasmanizdan ben telefon numarani yazdigim kagidi kaybettim, bir daha numarani verir misin diyecek

Yazacak olsa telefonuna kaydederdi kağıda yazmazdı bence. Zarf atmış size. Tekrar karşılaştığınızda hiç istifinizi bozmayın. Her zamanki gibi davranın. Beklentiye girdiğinizi belli etmeyin. Size doğru adım atarsa da tersleyin

Öyle olmasını umuyorum 10 gün sonra görme ihtimalim yüksek belki daha öncesinde de olur hiç belli olmuyoki işte. Beklentimi minimale düşürdüm ama şuan aklımdan atmaya çalışıyorum Teşekkür ederim yorum için :)

ordaki diğer insanların anlamısını istemedi gibi geldi bana bende istemedim. o sırada bişeyler yazıyordu küçük bi kağıt aldı ona yazdı numarayı belli etmemek adına öyle yaptı gibi geldii bana.

Son düzenleme:
okudugumda ilk aklima gelen "acaba evli mi?" oldu. insallah öyle birsey yoktur ve güzel seyler yasarsiniz
Yorumların bir kısmı evli olduğuna bir kısmı çekindiğine bir kısmıda numarayı kaybettiğine dair :) ilk seçenek hiç olsun istemiyorum ama görücez bakalım :)

Yazmadı ve bende sabretmeyide beklemeyide bırakmaya başladım artık kendim için :) amin teşekkürler siz şanslıymışsınız :)

Bu kişiyle aynı işyerindeyseniz evli olup olmadığını çok rahat öğrenebilirsin. İllaki birileri biliyordur. Biz mesela şirkette kim evli kim bekar hepsini biliriz. Hatta kimin sevgilisi var yada yok o derece
Sana kalem vermesi biraz tuhaf yani sanki karşısında ufak bir çocuk varda öyle vermiş gibi. Ama numaranı da almış.. Çözemedim ben bu adamı:) Biraz daha muhabbeti ilerlet bakalım nolcak çıkar kokusu ortaya

inşallah yanılırım ama çok da iyi şeyler hissetmedim. işyerlerinde bu tarz flörtöz erkek çok var, 30 ların ortalarında olup kendinden yaşça küçük kızlara zarif kurlar yapan. en tehlikeli tür, çünkü insanın kalbini fena halde kırabilir. bence artık beklentiye girmeden olayı akışına bırak. gerçekten ilgileniyorsa bir adım atacaktır.

Öyle değil işte işimden dolayı tanıyorum ama aynı iş yeri değil o yüzdende bilmiyorum :) bende çözemedim ama arkadaşların dediği ihtimal çıkcak gibi muhabbetide direk kesicem öyleyse inş değildirr

Olayı çok güzel özetledin baştaki iyimser halim yok zaten şuan akışına bıraktım, bende iyi şeyler düşünemiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…