Numaramı isteyip yazmamasıı?

Şimdi iş yerimden derken aynı iş yerinde çalışmıyoruz ama işten dolayı denk geliyoruz, kesişiyoruz yani. Dolayısıyla bunu net bi şekilde bilmiyorum aslında ama yüzük yok parmağında o da tam bir güvence değil biliyorum ama öğrenmemin tek yoluda kendine sormak sanırım o aşamaya gelince, konuşursak yani direk soramam yüzyüze evlimisin diye. Ordan birine sorsam laf olur. Evli olsa böyle yapmaz dicemde erkek milleti güvevde olmuyor, biliyorum.

Çokk mantıklıı birşey sormakk :)

Ben hiç iyi düşünmedim yazdiklariniz için.

1. Neden sizden gerçekten çok hoslandi diyelim. Belliki çekingen biri değil. Kalem hediye ederek öyle uzun uzun bakarak tepkilerinizi olcmus. Belliki ışık verdiniz arkasından numaranızı istedi.
O numarayı çok hoslansa hemen kaydederdi diye düşündüm. Küçük de olsa bir mesaj daha atardı.
Yasca benden büyük dediniz yaş farklılıkları nekadar çok bilmem ama artık sektöründe pişmiş 20 li yaşlarındaki şirkette olan kızları tavlama taktiklerini bilen bir kurda benziyor yaptıkları.

2. Düşündüğüm zaten bir birlikteliği var yada listesi dolu en kısa zamanda size yer açtığında arayacak.

Yani yanılıyor da olabilirim ama anlattıklarınızdan bunları düşündüm. Çalıştığım şirketlerdeki kurtların hareketleri ile benzerlik taşıdığı için.

Ayrıca facebook u olmayan kişi asosyal dir inanışı nı doğru bulmamakla beraber. Facebooku olmayan insanlara hayranım. Benim var ama. Bu çok saçma ama bu tamamen bağımlılık.

ne uğraşıyorsun cevap vermekle de doğru bir cümle. Şimdi oradaki ' ne" sözcüğü zarf. Neden anlamı verdiği zaman "ne" sözcüğü zarf olur. Türkçe de böyle olur ve ne bakıyorsun, ne bağırıyorsun gibi inanamadiginiz ve size saçma gelen olayları anlatan tumcelerde konabilir. Bu kadar basit yani. Olmayan hatayı duzeltmeyin. Komik bile olmuyor çünkü

Haklısınız, içime kurt düştü şimdi.
Temkinli olmakta fayda var.

Konu sahibi bu yorumu dikkate al arkadaş bayağı mantıklı yazmış....
Ve böyle de olabilir çünkü bu tarz insanlar çok..

Asosyalliği sosyal medyasına bağlamadım hoşuma bile gitti olmaması aynen keşke bende kullanmasam ama bağlılık. Mesela ben onun iş yerinde arkadaşlarının profillerinde gezerken toplu resimlerde falan bir kere görmedim fotoğrafını hiç bi yerde yok onlarla yok o yüzden dedim :)

Söyledikleriniz mantıklı ve gerçekçi şeyler, öyle olmasını istemiyorum ama tanımadığım birisi için yapmaz diyemicem bende öyle bir izlenim oluşturmadı diyebilirim ama. Söylediklerinizi dikkate alcam çok teşekkür ederim :)

İnşallah iyi biridir ve bu karnında uçuşan kelebekleri kalp ağrısına cevirmez.
Ama çok temkinli ol mutlaka. Tuzak soruların olsun. Kendini hemen kaptirma. Telefonunu isteyip 5 gün aramadan sebi bu şekilde dusundurmesi birkere adabımuhaserete aykırı :)

Hicmi bu adamı tanıyan bilen yok ya. Kalemini kimseye vermezmiş de garip geldi. Sanki adına özel tasarım kalem.

Elinde kalem vardı zaten bişeyler yazıyordu öylelikle kağıt aldı ona yazdı. etrafımızda çok kalabalıktı ve orda numara vermemin anlaşılması hiç hoş olmazdı bende kimse görmesin istedim.

Bana da teline degil de numarasini kagida
yazmasi dusundurttu numarani teline kaydetse gormesinden korktugu birileri mi var?? diye dusundum.
Iki ihtimal var yine

1. Eğer tele yazsa işyerindeki insanlar anlayabilirdi
2. Sizin düşündüğünüz.

Wuuuuu beyin fırtınası yaptırdı resmen bize.

Iki ihtimal var yine

1. Eğer tele yazsa işyerindeki insanlar anlayabilirdi
2. Sizin düşündüğünüz.

Wuuuuu beyin fırtınası yaptırdı resmen bize.

Insanlar ne akilli bence yine anlarlar.Tabi anlasilmasin da isteyebilir ama bizi bu hale getiren yaptiklari hileler ve kotu niyetli taktikler ne yapalim yani insan kendini korumak icin akilli olmak zorunda.

İsmi yazmıyordu ama sıradan kalemlerde değildi. Taniyan iş arkadaşları vardır onlarada ondan daha yakın değilim dıdısının dıdısından ulaşabilirim belki ama uğraşıp işi çok büyütmek istemiyorum :)

Insanlar ne akilli bence yine anlarlar.Tabi anlasilmasin da isteyebilir ama bizi bu hale getiren yaptiklari hileler ve kotu niyetli taktikler ne yapalim yani insan kendini korumak icin akilli olmak zorunda.
Benim arkadaşlarımda vardı onlar zaten direk anlamış :) Evet akıllı olmanın eksisi değil artısı var nihayetinde ama bazılarına yetişemiyoruzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…