Numaramı isteyip yazmamasıı?

Ay çok heyecanlı
İçim sıcacık oldu
Beklemede kalın bence yazar
Olmasa 1 ay sonra gördüğünüz de "numaramı süs niyetine istediniz galiba:)" dersiniz ehehe
Yaa ne kadar tatlış bir yorumm :KK16: beklemicem diyorum ama bekliyorum işte o zamana kadar yazmazsa gördüğümde kesin bişey derimm zaten :))

Bes gunde yazmamasi insani demoralize eder ama bekleme de kal bakalim.Sana karsi bos degil gibi ama aklinda soru isaretleri mi var acaba.Cekindigi icin hala yazmiyorsa da isin zor gibi.
Soru işaretlerinide sorarak gidermekten başka çaresi yokki o sorular bendede varr tanımıyorum çünkü tam :)) Çekindiği içinde olabilir beş aya yakın bir süre sonunda isteyebildi çünkü :))

Ağır başlı olgun bir bey sanırım anlatıgindan anladığım kadarı ile bence de beklemede kal urkutmek istemiyor yavaştan tanımaya çalışıyor olabilir bu arada tepkilerini olcuyordur davranislarin konuşman üslubun

Çok masum şeyler bunlar :-) bence utanıyordur yazacak adamakıllı birşey arıyordur. Ben beğendim bu olayı ya çok tatlısınız ikinizde. Bekleyin bakalım elbet yazacak ama hemen atlamak istememiş . Çocuğun hissettiği şwy masum şwyler belli ki
Çok teşekkür ederim ama çocuk değil koskoca adam Yani 30lu yaşlarda belki 35bile olabilir o yaşlardada utangaçlık ne kadar olur bilemiyorum :KK48:

Hala böyle masum bakışmalar utanmalar var mı yaaa :))

Anlatım çok güzel ins karsilik bulursunuz mutlu olursunuz Allah hakkınızda hayırlısını versin :))
Aminn çok teşekkür ederim :)) Sosyal medya işin içine girmeyince oluyorr erişebilmek için hiç bişey yok, çok nadir görüyosun demek istediğini söyleyemeyince Haftalar sonraya kalıyor o zamanda geçmek bilmiyor :))

Back
X