Numarami silmiyor tehdit ediyor

muallimekiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
180
-182
13
Daha önce konu açmıştım.Sevgilim sandığım şahıs ona ait olduğunu bildiğim fake hesaptan hakaretler yagdirip telefonla o kişiyi mahkemeye veririz diye sakinlestirmisti.
Bensiz bir dakika duramayan, ruh ikizi oldugumu söyleyen, her gün iltifatlar yağdıran, üstüme titreyen hediyeler alan biriydi.
Eski kız arkadaşım intikam için benim hesabimdan yapmıştır diye beni ikna etti.guya onda şifre varmış.madem öyle niye hesabın sana ait olduğunu sakladin demeyecek kadar aptallik ettim
Bu olaydan sonra ilginin dozu arttı.sonra aniden terk etti. Yalvarip peşine düştükçe hakaret edip asagiladi.
Fake hesaptan hakaret edenin kendisi olduğunu itiraf etti.
Sebebi intikammis. Sevgilisi varken benimle görüşmeye başlamış. Ben hiçbir şeyden habersiz bu kızla ortak arkadaşlara sahipmisim. Arkadaşlara iliskimden bahsettim . taniyip kiza yetistirmisler kiz da bundan ayrılmış. Bilerek yaptın beni sevdigimden ayirdin ama kendi pisliginde boguldun dedi.
Ağladım küçülme ama istersen seni gece odullendirebilirim diye mide bulandirici sözler söyledi. Ben de küfür ettim. Numaramı sil karşıma çıkma diye engelledim.instagramdan seni daga kaldırmadığım için sanslisin yazmış bu kez.
Psikolojik olarak bitik durumdayım. Neyin içine düştüm neden böyle yaptı.
işin acıklı tarafı hala numaramı silmemesinden umutluyum.

Ailen biliyor mu durumu

Sizi kullandığını söylemesine rağmen daha peşinden mi gittiniz? Daha fazla nasıl aşağılayabilir ki sizi?
Aslında size söylenecek çok fazla yok ama numaranızı silmemesinin sebebi; 2 gün sonra dünyada ona hiççç kadın kalmazsa sizinle 3-5 gün daha takılmak içindir. Çünkü kendinizi ona o kadar garanti hissettirmişsiniz ki ne yaparsa yapsın barışacağınızın farkında.

Eski konunuzu okuyunca aferin kıza tak diye ayrılacak diye düşündüğümü hatırlıyorum ama olanlara bak.
Bizi mi yediniz burda ya

numaranı silmemiş tekrar sevgili olursunuz belki umudunu yitirme seni çok seviyor belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…