Numarami silmiyor tehdit ediyor

Bu nasıl pislik bir insan böyle.
Baştaki tavırları aklınızda kalmış anlaşılan, yoksa bu herif selam bile verilecek biri değil.

2 kişiyi aynı anda idare eden bu kişi numaranızı silmediği için neysiniz?

Ablacım siz ne yiyip ne içiyosunuz bu hali almak için Allah aşkına söyleyin çocuklarımıza yedirmeyelim

Onceki konunuzu hatirliyorum. Bir yerden sonra fikirlerinizi cok sagliksiz bulup cevap vermeyi kesmistim.

Bu başlığınizi okuyunca da suna ikna oldum, siz erkek arkadaşınız oldugunu zannettiginiz kisinin iliskisi bitsin diye bilerek ugrasmissiniz. O zaman aciklayamamistiniz fake hesabin ona ait olduğunu nasil bildiğinizi, simdi aciklamis oldunuz.

Ha ikili uclu besli iliski yasayan erko kisisine mustehak ama bize doğruyu anlatsaydiniz daha iyi olurdu, mantikli çözümlerimiz olurdu en azindan.

Bu arada son cümlede samimiyseniz, terapi almanizi oneririm.

Umudunuz eski sevgilinizin sizi "dağa kaldırması" ile ilgili mi?
Muhteşem yorum.

Sevgili konu sahibi, bu şahsın size zerre kadar saygısı yok ve sizi cinsel obje olarak görüyor. Kendinize zerre kadar saygınız varsa bu şahıstan uzak durun. Burada yazılanları ciddiye almayacağınızı da tahmin ettiğim için tavsiyem şudur: Psikiyatrist ile görüşün.

Neye umutlanıyorsunuz? Size geri döner diye mi? O kızı sizinle aldattıysa sizi de o kızla aldatmış oluyor. Hem de hakaretler iğrenç laflar. Hem bir de beni sevdiğimden ayırdın diye sizi suçluyor demek ki sevdiği siz değilsiniz bu cümleden bu anlaşılıyor. Ben ilişkide pek çok şeyi kaldıran bir tipimdir ama böyle bir şey benim başıma gelse BUUUUZ gibi soğurdum, arkasından zerre kadar üzülmezdim bile.

Bencede şifre var.
Hala size aşık.
Düşünsene seni dağa kaçırdığını, ayy çok romantik

O psikopat tarafından katledilmeden rahat etmeyeceksin değil mi... Adam seni dağa kaldıracağım demiş, bunun anlamını biliyor musun? Adama psikopat dedim ama son cümleni okuyunca senin de çok sağlıklı olmadığını farkettim. Allah şifa versin..

Dağa kaldırmak ne ya tecavüzcü pislik herif! Siz onunla görüşmeye devam etseniz başınız kim bilir ne felaketler gelecekmiş. Hem kendisi sevgilisini aldatıyor sizinle de görüşüyor umut veriyor ve suçlu olan senmişsin gibi zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Bu durumu nasıl kabullendiniz anlamak çok zor... Kurtulduğunuza sevinin bence, o kişi rahatsız etmeye devam ederse savcılığa şikayet edebilirsiniz numarayı da değiştirin gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…