Nur Yerlitaş'tan Metallica Performansı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Nur Yerlitaş'tan Metallica Performansı
Onedio Özel > Video-
Bu Tarz Benim yarışmasının sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş'tan Metallica - Nothing Else Matters performansı, izliyoruz:

yılın megolomanı diyemeyeceğim..ilk sırada başka biri var..bu ikincisi

Sizin yüzünüzden bende Nur Yerlitaş haberlerine bakar oldum burda
Bu nasıl bir danstır, figürler makyaj, görünüş Hintvari şarkı Metallica, olmamış uymamış, kendisine hint müzikleri öneriyorum, hareketleriyle daha uyumlu

hahah kesinlikle abla, en azından 2 elle yapılacak figür sayısı çok

Nur hanım hep böyle dans ediyor mu jüri olduğu programda, valla öyleyse bana başka birini hatırlattı ama adını söyleyemeyeceğim, ismi dahi geçse dava açıyor zira Oturduğu yerden dans edenler

sakallı bi arkadaş mı kendisi

bunlar eğlenceli ama ya, nur yapsa yine olmaz

gitar verdilerde o mu kırmadı

Gitara yazık ayol,verecen bir kadeh tekirdağı bak nasıl içiyor

İkisini yanyana oynarken düşünün, şöyle güzel bir hint müziği kurgulayın kafanızdadüşününce gülmekten karnıma ağrılar giriyor

Kurdum da olmadı müdürüm,ortaya bişi çıkmıyorrr

Gitara yazık ayol,verecen bir kadeh tekirdağı bak nasıl içiyor

Kurdum da olmadı müdürüm,ortaya bişi çıkmıyorrr
Hanım hayal gücünü güçlendirmek için sana bol bol Nur hanım ve diğer zat-ı muhterem'in dans videolarını reçete ediyorum, hergün yemeklerden yarım saat sonra tok karna bir video seyret
15 gün sonra kontrole bekliyorum, tedavinin sonuçlarını analiz etmek için kan tahlili yapıp ultrasona sokacağım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…