ah nurella ah
şarkıya damar parça muamelesi yapmış
sanki metallica değil de müslüm baba dinliyor
bkz: başkasının adına utanmak
Sizin yüzünüzden bende Nur Yerlitaş haberlerine bakar oldum burda
Bu nasıl bir danstır, figürler makyaj, görünüş Hintvari şarkı Metallica, olmamış uymamış, kendisine hint müzikleri öneriyorum, hareketleriyle daha uyumlu
Nur hanım hep böyle dans ediyor mu jüri olduğu programda, valla öyleyse bana başka birini hatırlattı ama adını söyleyemeyeceğim, ismi dahi geçse dava açıyor zirahahah kesinlikle abla, en azından 2 elle yapılacak figür sayısı çok
Nur hanım hep böyle dans ediyor mu jüri olduğu programda, valla öyleyse bana başka birini hatırlattı ama adını söyleyemeyeceğim, ismi dahi geçse dava açıyor ziraOturduğu yerden dans edenler
Sizin yüzünüzden bende Nur Yerlitaş haberlerine bakar oldum burda
Bu nasıl bir danstır, figürler makyaj, görünüş Hintvari şarkı Metallica, olmamış uymamış, kendisine hint müzikleri öneriyorum, hareketleriyle daha uyumlu
Nur hanım hep böyle dans ediyor mu jüri olduğu programda, valla öyleyse bana başka birini hatırlattı ama adını söyleyemeyeceğim, ismi dahi geçse dava açıyor ziraOturduğu yerden dans edenler
Nurella damardan bağlamış iyiki jilet getirin banaa demedii
İkisini yanyana oynarken düşünün, şöyle güzel bir hint müziği kurgulayın kafanızdaBildim bildimmmmm de demem müdürüm
gitar verdilerde o mu kırmadı
İkisini yanyana oynarken düşünün, şöyle güzel bir hint müziği kurgulayın kafanızdadüşününce gülmekten karnıma ağrılar giriyor
Hanım hayal gücünü güçlendirmek için sana bol bol Nur hanım ve diğer zat-ı muhterem'in dans videolarını reçete ediyorum, hergün yemeklerden yarım saat sonra tok karna bir video seyretGitara yazık ayol,verecen bir kadeh tekirdağı bak nasıl içiyor
Kurdum da olmadı müdürüm,ortaya bişi çıkmıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?