Nuri; İki Medeni İnsan Gibi Kanal D

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Meltem Cumbul, Kanal D'de ekrana gelecek "Nuri" adlı komedi dizisinde Oktay Kaynarca ile başrol oynamaya hazırlanıyor. Diziyi 'Türk Malı'nın senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer yazıp yönetecek. Projenin yapımcılığını ise Süreç Film'in sahibi Ali Gündoğdu üstlenecek. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak dizi için Tem Stüdyoları'nda 1200 metrekare alana büyük bir dekor kuruluyor. Dekorda Alaçatı'da bulunan bir pansiyonun birebir aynısı ve manzarası yapılıyor. Kaynarca ile Cumbul, 17-18 yaşlarında bir kızları olan, boşanmış ama birbirlerinden bir türlü kopamayan komik bir çifti canlandıracak. Kaynarca dizinin de ismi olan Nuri karakterine hayat verecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuklarını kim oynayacakmış acaba???

Ne yapımcısında hayır var ne oyuncusunda.. Meltem Cumbul tamam da Oktay Kaynarca komediye ne alaka yaa. Olmamış bence.

[video=dailymotion;xgkwvb]http://www.dailymotion.com/video/xgkwvb_nuri-yakynda-kanal-d-de-nuri-dizisi-kanal-d_shortfilms#from=embed[/video]

Ben Meltem Cumbul a dayanamıyorum. Nedense hiçbir rol üzerinde durmuyo ben rol yapıyıorum havasında oynuyor sanki..

meltemi bende pek beğenmiyorum ama fragmanı izledim güzel bir dizi olacağa benziyor:89::89:
kocam azgın teke hastalığına yakalandı diyor ya çok güldüm

Leyla ile Nuri, İzmir Alaçatı’da büyümüş, daha çocukken birbirlerine aşık olup, büyüyünce de evlenip, üstüne de biri kız, biri erkek iki çocuk sahibi olmuş, mutlu bir çifttirler. Ta ki, Nuri, günümüzün en amansız erkek hastalıklarından olan “Azgın Teke Hastalığı” na yakalanana kadar.

Nuri (Oktay Kaynarca), Alaçatı’ya surf yarışması için gelen 21 yaşında genç bir kıza gönlünü kaptırıp, onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı (Meltem Cumbul) boşayınca, ortalık karışıyor.

Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terkedip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca; herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor. Ama asıl sürpriz; Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir cafe’ye çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun cafesini ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.

ben tuttum bu diziyi başroldeki 2 oyuncuyuda beğeniyorum sanki tutacak gibi öle aman aman bi raiting yapmayabilir belki ama izleyeni çok olur gibi güleceğiz baya bence

fragmanı yeni başlayacak bi diziye göre gayet güzel olmuş bence. meltem cumbul ve oktay kaynarca da oluca bakalım nolacak

komedi olmasına sevindim inşallah tutar komedileri izlemek daha güzel fazla gerilmemek lazım

pazar akşamları izlediğim bişey yoktu canım çok sıkılıyordu ben de izlemeyi düşünüyorum umarım güzel bir dizidir.sıkılırsamda izlemem olur biter

bana da eskiden kadın isterse vardı
cihan ünal ve hülya avşarın dizisi onu anımsattırdı

bazi yerleri cok durgun bence dizinin, biraz izledimde hoslasmadim pek
ama sahne harikaa, cok güzel yapmislar

pek tutmaz gibime geliyor, güzelde öyle kahkaha atmıyorum arkada gülenler gibi. pazar günleri zaman geçirmek için güzel olmuş dizi koyulması

ben beğendim gayet güzel komedi bir dizi azgın teke hastalığına yakalamdı demesine çok güldümm
en azından pazar günü izlicek bir dizim daha oldu aşk bir hayalden iyidir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…