nurse harveys kullanan arkadaslar varmı

Ben sabah öle aksam aynı saatte veriyordum cok faydasini gördum 3 ay kullandik..bende senin gibi saatinde veren biri degildim düzensi verme bence telefonuma hatirlatma yazip her caldiginda ilacini veriyordum böyle faydasini gordum bide masaj yapinca daha rahat çikariyor gazini

İmza

Yeni bisey ögrendim bu ilac bagirsak tembelligi yapiyormus yurt disinda yasaklanmis benim oglumda 3 gunde bir kaka yapiyo zaten

İmza

oğluma onermisdı dr günde 3 kere 1 cay kasıgı bitkisel bi surup rahatlatmısdır belki ama cokda işe yaramamısdı 3.aydan sonrada gecdı ck sukur duzenli kullanırsan belki bebişinde işe yarar

Cnm bnm beklemekte hata etmisisin hmn klan derm i saten bitkisel surup bn sabah aksam ayni dedigin gibi dort cay kasigi weriyorum cok ise yariyo birde cok gazliysa karnina hakiki zeytinyag sur poposunun icinede vede yastigin uzerine yuz uzeru yatir sende yani da dur oylede rahatliyo gazinida yapabiliyo

Banada bir arkadaşım şiddetle tavsiye etmişti ama ben hiç faydasını görmedim

arkadaslar ilac gaza iyi ama kızım kakasını yapamıyo ilaçtan mı kaynaklı bilmiyorum. böyle bir şey yAŞAYAN VAR MI

Merhaba, benim de kızım 1 aylık, doktoru nurse harveys verdi gaz sancıları için ama bana da ölçü fazla geldi. 5ml çok fazla bence de tatlı kaşığı kullanan arkadaşlara doktorları mı bu ölçüyü önermiş acaba??? Kafam karıştı ve içimde hiç rahat değil şurup konusunda. Biz de normalde kabızlıkta yok bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…