Kızlar hepinize selam :)Annem facebookta bulmuş hemen aldım :))))5 kutu çay toplam 200 tane 50 tl. ödedim ulaştırma dahil :))))Bugün itibariyle başladım bakalım neler olacak???71 kiloyum ve bayrama 68-69 olmak istiyorum...Yaklaşık 3 yıldır 70 kilonun 1 gr. altına inemedim...eğer inersem nursimaya dua edeceğim :))))
:Saruboceq:
sabah kalktım ve çayı içtim :) hemen tıkadı bir anda ve sonra 2 tane etimek yedim 2 ince dilim peynir ve bol domates...
Eğer sonuç görürsem burda bunu paylaşmayı çok isterim bendeki değişimi sizlerle paylaşacağım :)))
içtikten 5 dakika sonra hemen etkisini gösterdi.Şimdilik iyi gidiyor.Spor da yapmayı düşünüyorum bakalım neler olcek :))):asigim:
:Saruboceq:
sabah kalktım ve çayı içtim :) hemen tıkadı bir anda ve sonra 2 tane etimek yedim 2 ince dilim peynir ve bol domates...
Eğer sonuç görürsem burda bunu paylaşmayı çok isterim bendeki değişimi sizlerle paylaşacağım :)))
içtikten 5 dakika sonra hemen etkisini gösterdi.Şimdilik iyi gidiyor.Spor da yapmayı düşünüyorum bakalım neler olcek :))):asigim: