- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
-
Sen bana uğra fotolar başağı ama tabakta hoş oluyor :)Ellerine saglik :) sahane gorunuyor ya , gece gece ugramamak lazim buralara..
Teşekkür ederim canım sağolasın pek iddialu değilim ama kendime sözüm vardı onu tuttum inan :)off offf offf diyorum Amy'm napmışsın sen ya en sevdiğim kek muhteşem görünüyor ellerine sağlık başarılar dilerim hayatım bayıldım vallahi
önemli olan kazanmak değil ki bu süreçte eğlenmek bu heyecanı yaşamak biriciğimTeşekkür ederim canım sağolasın pek iddialu değilim ama kendime sözüm vardı onu tuttum inan :)
Keşke yakın olsak yapar yedirdim ellerimle inan
Korktuğuna değmedi bak tatlım :)Bende bunun Torku'lusunu deneyeyim
Ellerine sağlık nefis görünüyor
Yarışma da başarılar
önemli olan kazanmak değil ki bu süreçte eğlenmek bu heyecanı yaşamak biriciğim
Teşekkür ederim :)Ellerinize sağlık nefis görünüyor
Olur mu canım, değdi tabiki de, çok güzel olmuş ben çok beğendimKorktuğuna değmedi bak tatlım :)
Teşekkür ederim başarılar hepimize :)
Teşekkürler ancak mutlak dene derim ben tarifte marka olarak kullanılan olsun istedim çünkü özelliği bu :) sende diğeri ile mutlaka dene derimOlur mu canım, değdi tabiki de, çok güzel olmuş ben çok beğendim
Teşekkürler :)Basarilarr:))
Torku'yu seviyorum ben. Daha lezzetli, daha doğal güveniyorum sana deniycem mutlakaTeşekkürler ancak mutlak dene derim ben tarifte marka olarak kullanılan olsun istedim çünkü özelliği bu :) sende diğeri ile mutlaka dene derim
Yardımların ve dileğin için sonsuz teşekkür canım benimEllerine sağlık canımŞahane olmuş Yarışmada başarılar dilerim
Lezzet bakımından gerçek söylem gerekirse evet Torku daha iyi biliyorum ama işte mecburen seçimim bu yönde oldu .Beğeneceğinden eminim çok hafif bir lezzet inan :)Torku'yu seviyorum ben. Daha lezzetli, daha doğal güveniyorum sana deniycem mutlaka
Hayırlı olsunYardımların ve dileğin için sonsuz teşekkür canım benimoldu en sonunda oldu bim bam bom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?