Kekler - Pastalar Nutellalı Puf Kek-Nutella Sponsorluğunda

Harika olmuş ellerine sağlık,birazdan düşü bayılacağım herkesler döktürmüş yani
Ellerine sağlık başarılar diliyorum yarışmada
Sağol canım benim sen bayılma sakın bize lâzımsın baştacısın teşekkürler :)

Son düzenleme:
Kazen"in eklediği resimdeki kek.Çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Bilinçsiz bir tesadüften öte değil inan canım :)
Aslında yapacağım tarif bambaşkaydı fakat arkadaşım yapınca biraz tesadüf ama birebir oldu farkındayım :)
Teşekkür ederim güzel dileğin için.

Son düzenleme:
Aynısı olması hiç önemli değilki.Biz de netten buluyoruz zaten tarifleri.O kek çok güzel olduğu için yapan birinin çıkması güzel oldu.O manada dedim canım.

Aynısı olması hiç önemli değilki.Biz de netten buluyoruz zaten tarifleri.O kek çok güzel olduğu için yapan birinin çıkması güzel oldu.O manada dedim canım.
Dimi görünüm birlikteliği oldu biraz neyse iyi oldu bakalım neler olacak :))

Çok mersi sağol,ne kadar eskide olsak burada,herşeyler değişiyor işte..
Site atana kadar buradayım ama:))
Site , görünüm üyeler her şey değişsede güzel yürekler hep aynıdır canım benim sende öylesin hep kal kimse atmaz seni :)
Bi gitmeyi dene bakalım bırakan çıkarmı :)

Site , görünüm üyeler her şey değişsede güzel yürekler hep aynıdır canım benim sende öylesin hep kal kimse atmaz seni :)
Bi gitmeyi dene bakalım bırakan çıkarmı :)

Çok mutlu oldum sağol canım benim,gitmek istesemde bilmiyorum ne olur birçok güzel arkadaşımı kaybederim sonra..
Onuda asla istemem zaten:))

Çok mutlu oldum sağol canım benim,gitmek istesemde bilmiyorum ne olur birçok güzel arkadaşımı kaybederim sonra..
Onuda asla istemem zaten:))
Allah korusun dimi :)
KK tozu yutan kolay kolay eskimez de gidemezde gitsede tek kürkçü dükkanı burasıdır çıkış yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…