- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
-
Sağol canım benim sen bayılma sakın bize lâzımsın baştacısın teşekkürler :)Harika olmuş ellerine sağlık,birazdan düşü bayılacağım herkesler döktürmüş yani
Ellerine sağlık başarılar diliyorum yarışmada
Bilinçsiz bir tesadüften öte değil inan canım :)Kazen"in eklediği resimdeki kek.Çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Kaliteli çikolata seçimi şart yoksa aksi takdirde kakaoyu kesiyor krema :)O çokolata nekadarrrr güzel akıyor.mis missssellerine saglık
Tadı da öyle inanın teşekkürler :)Ovvv ne kadar istah acici yaaa
Teşekkür ederim tatlım sağolasın tüm arkadaşlara başarılar :)Ellerinw saglik yarismada basarilar
Sağol canım benim sen bayılma sakın bize lâzımsın baştacısın teşekkürler :)
Aynısı olması hiç önemli değilki.Biz de netten buluyoruz zaten tarifleri.O kek çok güzel olduğu için yapan birinin çıkması güzel oldu.O manada dedim canım.Bilinçsiz bir tesadüften öte değil inan canım :)
Aslında yapacağım tarif bambaşkaydı fakat arkadaşım yapınca biraz tesadüf ama birebir oldu farkındayım :)
Teşekkür ederim güzel dileğin için.
Bayılma tabi sen buraların şahısın yıllar seni hiçç eskitemedi hala bizimsin ne mutlu :)Çok tşk'ler ediyorum sağol,çok mutlu oldum okuyunca tamam söz bayılmayacağım
Dimi görünüm birlikteliği oldu biraz neyse iyi oldu bakalım neler olacak :))Aynısı olması hiç önemli değilki.Biz de netten buluyoruz zaten tarifleri.O kek çok güzel olduğu için yapan birinin çıkması güzel oldu.O manada dedim canım.
Bayılma tabi sen buraların şahısın yıllar seni hiçç eskitemedi hala bizimsin ne mutlu :)
Site , görünüm üyeler her şey değişsede güzel yürekler hep aynıdır canım benim sende öylesin hep kal kimse atmaz seni :)Çok mersi sağol,ne kadar eskide olsak burada,herşeyler değişiyor işte..
Site atana kadar buradayım ama:))
Teşekkürler tatlım biraz öyle oldu Nutella aşkı ve biz :))enfes görünüyor
nutellaben
ellerinize sağlık
Site , görünüm üyeler her şey değişsede güzel yürekler hep aynıdır canım benim sende öylesin hep kal kimse atmaz seni :)
Bi gitmeyi dene bakalım bırakan çıkarmı :)
Allah korusun dimi :)Çok mutlu oldum sağol canım benim,gitmek istesemde bilmiyorum ne olur birçok güzel arkadaşımı kaybederim sonra..
Onuda asla istemem zaten:))
Allah korusun dimi :)
KK tozu yutan kolay kolay eskimez de gidemezde gitsede tek kürkçü dükkanı burasıdır çıkış yok :))
Çok teşekkür ederim :)oo super ellerıne saglık .. yarısmada basarılar canım
gerceklerÇok teşekkür ederim :)
Çok memnun oldumgerceklerbu tarıfı ekledımm defterıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?