Kekler - Pastalar Nutellalı Puf Kek-Nutella Sponsorluğunda

Harika olmuş ellerine sağlık,birazdan düşü bayılacağım herkesler döktürmüş yani :kk77:
Ellerine sağlık başarılar diliyorum yarışmada :KK60:
Sağol canım benim sen bayılma sakın bize lâzımsın baştacısın teşekkürler :)

Son düzenleme:
Kazen"in eklediği resimdeki kek.:kk77:Çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Bilinçsiz bir tesadüften öte değil inan canım :)
Aslında yapacağım tarif bambaşkaydı fakat arkadaşım yapınca biraz tesadüf ama birebir oldu farkındayım :)
Teşekkür ederim güzel dileğin için.

Son düzenleme:
Bilinçsiz bir tesadüften öte değil inan canım :)
Aslında yapacağım tarif bambaşkaydı fakat arkadaşım yapınca biraz tesadüf ama birebir oldu farkındayım :)
Teşekkür ederim güzel dileğin için.
Aynısı olması hiç önemli değilki.Biz de netten buluyoruz zaten tarifleri.O kek çok güzel olduğu için yapan birinin çıkması güzel oldu.O manada dedim canım.:KK66:

Aynısı olması hiç önemli değilki.Biz de netten buluyoruz zaten tarifleri.O kek çok güzel olduğu için yapan birinin çıkması güzel oldu.O manada dedim canım.:KK66:
Dimi görünüm birlikteliği oldu biraz neyse iyi oldu bakalım neler olacak :))

Çok mersi sağol,ne kadar eskide olsak burada,herşeyler değişiyor işte..
Site atana kadar buradayım ama:))
Site , görünüm üyeler her şey değişsede güzel yürekler hep aynıdır canım benim sende öylesin hep kal kimse atmaz seni :)
Bi gitmeyi dene bakalım bırakan çıkarmı :)

Site , görünüm üyeler her şey değişsede güzel yürekler hep aynıdır canım benim sende öylesin hep kal kimse atmaz seni :)
Bi gitmeyi dene bakalım bırakan çıkarmı :)

Çok mutlu oldum sağol canım benim,gitmek istesemde bilmiyorum ne olur birçok güzel arkadaşımı kaybederim sonra..
Onuda asla istemem zaten:))

Çok mutlu oldum sağol canım benim,gitmek istesemde bilmiyorum ne olur birçok güzel arkadaşımı kaybederim sonra..
Onuda asla istemem zaten:))
Allah korusun dimi :)
KK tozu yutan kolay kolay eskimez de gidemezde gitsede tek kürkçü dükkanı burasıdır çıkış yok :))

Back
X