- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
Aynen canım benim Allah 'ta ayırmasın :)Eskilerden kimseler kalmadı zaten.
Burası alışkanlık yapıyor evimiz gib oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım benim Allah 'ta ayırmasın :)Eskilerden kimseler kalmadı zaten.
Burası alışkanlık yapıyor evimiz gib oldu
Aynen canım benim Allah 'ta ayırmasın :)
Aminnn :))şmseler
Amin inşallah:))
herkesin yaptıkları güzel oylama tamamen şans işii ve boll şanslarr..Teşekkürler :)
Pek iddialı değilim ama yinede katılma duygusu ve heyecanı muhteşem gerçekten :)
Evet kısmetimizde ne varsa kabul çünkü en azında bu kez katılmayı başardım :)herkesin yaptıkları güzel oylama tamamen şans işii ve boll şanslarr..
Teşekkür ederim sağolun :)Ellerinize sağlık, nefis görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
En sonunda katılabildim Meyra"cım teşekkür ederim beğenmen mutlu etti beni :)ooo yarışmayamı katıldın: )
ellerine sağlık, çok güzel görünüyo...
eritilen çikolatanın porselen kabı çok hoşuma gitti: )![]()
Çok teşekkür ederim :)Canmmmm cokkkk güzel olmuş bu ama ya walla bak nasıl da kabarmışta beni yeee beni yeeee diyo
Canm başarılar diliyorum![]()
Walla nasıl kabarmış bi kabarmış ki hemde sorma ağızlara layikÇok teşekkür ederim :)
Hele bir kabarmasaydı da bak neler ederdim ben ona :))
Afiyet olsun bak nelere vesile olmuşuz ne mutlu bize :))Walla nasıl kabarmış bi kabarmış ki hemde sorma ağızlara layiksen yaparsın da kabarmazmi canm benim hiç
Canm başarılar diliyorum tekrardan gözümde kekin hayaliyle benide kışkırttınız gece vakti kalktım kek yaptım yiyoz
Ayyy walla canm ellerine saglik![]()
Teşekkür ederim hayatım sanada sonsuz şans inşallah :)Ellerıne saglık cnm cok nefıs gorunuyorbasarılar dılıyorum
![]()
En sonunda katılabildim Meyra"cım teşekkür ederim beğenmen mutlu etti beni :)
O sosluk tam 44 yıllık :)
Gözüm gibi saklıyorum inan annanemin hatırası...
Maneviyat işte yoksa maddiyatın ehemmiyeti yok benim için :)Madem çok değerli o zaman maşaallah diyeyim: )
Maneviyat işte yoksa maddiyatın ehemmiyeti yok benim için :)
Diyelimmi![]()
İnanırom tatlım ya sende gözün gibi sakla onlar bizim yadigârlarımız bizde bekçisiyiz...Tabiki, maddiyat bulunur ama manevi değer bulunmaz her istenildiğinde, çok haklısın.
Mesela benimde rahmetli babamdan kalan bazı şeyler okadar değerliki benim için, parayla ölçülemez manevi değer..
İnanırom tatlım ya sende gözün gibi sakla onlar bizim yadigârlarımız bizde bekçisiyiz...