slm arkadaşlar..11 aylık bebeğim var..sorunumuz şu bebeğim kilo almıyor..şu anki kilosu 7.8 kg.doktormz alt sınırında altı dedi bunun için bize NUTRICIA İnfatrini adlı mama yı verdi..işin ilginçi bu mamayla ilgili internette hiç bilgi yok..olanlarda yabancı dilde..mamayı kullanmaya başladık..bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?çok üzülüyorum bebeğim için
ayrıca anne sütüde alıyor..günlük meyvesni,yoğurdunu da veriyorum..sütüm azaldı eskiye oranla..doyurmuyr oğlumu..
slm arkadaşlar..11 aylık bebeğim var..sorunumuz şu bebeğim kilo almıyor..şu anki kilosu 7.8 kg.doktormz alt sınırında altı dedi bunun için bize NUTRICIA İnfatrini adlı mama yı verdi..işin ilginçi bu mamayla ilgili internette hiç bilgi yok..olanlarda yabancı dilde..mamayı kullanmaya başladık..bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?çok üzülüyorum bebeğim için
sevgili candann ..çok teşkkr ederimmm..yalnz e-posta adresnzi göremedim..evet pek yazan olmadızaten yeniym burda..bu konuda bilgisi olan var mı yada aynı sorunu yaşayanlarla tanuşmak istedim...ve muş ta yaşıyorumm...bende eşimda çalştığı için şehir dışına çıkamıyoruz..bazen çalıştğm için mi bg çocuk kilo almıyor diya düşünmüyor değlim.
canım benim kızımda çok zayıf dr bu mamayı verdi deneme amaçlı çok iştahsız kıjım birşey yediremiyorum emmeyi bıraktı mama içmiyor ek gıda sevmiyor 6 aylık bütün gün birşeyler yedirmeye çalışıyorum bu maamayıda sevmedi zorla kaşıkla döke saça uğraştım bugün şimdi nasıl kızının iştahı mama işe yaradımı çok üzülüyorum kuzım içinbu sütü 3 aydır kullanıyorum 3 ayda sadece 1 kilo aldı..günde 1 şişe içiyor sadece..belki 2 şişe içse daha düzgün alacaktı...öncesinde hiç almıyordu..aman aman kilo aldırmıyor ama faydasını birazda olsa gördüm diyebilirim..şuan 11 aylık 7.5 kilo...8 aylıkken 6.5 kiloydu...yemiyor içmiyoe emmiyor nasıl bebek ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?