- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi kalinkaselin
-
Kendiniz anlatırken kv nizin cok uyanık oldugunu söylemissiniz ya hani. Eger o son cümleyi ona söylerseniz olayı kendi lehine cok guzel çevirebilir bence.
En temizi karışmayın. Duymamış gibi yapın. Size direkt brsey söylemedikce cevap vermeyin. Yoksa cok rahat kendini haklı çıkarır bu sekilde.
benim işim çok zor evlenirsem zorla kapayacaklar görünüyo ve baskıdan kavgadan korkuyorum e.arkadaşımın ailesi aşırı tutucu bu farklılık insan ilişkilerini neden bukadar etkiliyo yarabbim günahı bana değilmi sen benim günahımla değil insanlığımla ilgilen dimi
bişey deme hatta görme duyma safa yat anlamazdan gel olduğun gibi yaşa tek laf edersin bin laf alırsın ve kapan demelerine zemin hazırlarsın
eltim ilk evlendiğinde açıkmış benden 3 yıl önce evlenmiş. sonra kapanmış biz evlenelide 2 yıl olcak nerdeyse biz evlendiğimizde kapalıydı.... derken geçen yaz açılmaya karar verdi... ve açıldı .... herkes bi yorum yaptı eşimin annesi ve babası çok tutucular zaten kaynanmda çarşaflı ama o onun tercihi oda onun tercihi... herkes seçtiği hayatı yaşıyo yani bende açığım ... bana şimdiye kadar bişey sölemedi , yanında bi kere oje sürerken burnunu kapattı ama oje kokusu sert bi koku rahatsız olmuş olabilirdi bunun haricindede bana karşı bişeyini görmedim yapmaz zaten çok uyanıktır kendini hakı konuma düşürmez genelde laf sokma yolunu tercih eder... bana nişanlıyken kapalı birinin giyeceği hiç tarzım olmayan bi etek almıştı mesela ki ben normalde klasik uzun etek giymem ama o sölemeden davranma yolunu tercih eder. onada bişey dememiştim zevk meselesi deidm hiç giymeden kapalı bi arkadaşıma hediye etmiştim beğenmişti ama onlara sölemedim... yani kaynanamla aramdaki açıklık kapalılık muhabbeti bu kadar bundan başka hiçbişey olmadı...sorun yoktu zaten aramızdada oldukça hatta baya baya mesafeli..... yani resmiyiz....
Eltim açılınca kaynanam eltimin evine gidiyo eltim kapıyı açınca kaynana direk mutfağa götürüyo ''baban seni böyle görmesinn çok kızar'' diyo ... oda ben artık böyeyim elbette görcek başörtüsü falan takamam diyo
kaynanada tutup''sen kalinka açık diyemi açıldın doğru söyle diyo'' eltimde hayır falan diyo.....
sizce kaynanama şunu sormalıyım ''sizi neden rahatsız ediyo açık olmam ben sizin çarşafınıza karışıyomuyum diye''?
farklı bakış açılarına ihtiyacım oldugu için konu açtım bişey yapmam gereklimi?
Kadın size birşey söylememişki siz hemen gidip onun Çarşafini ortaya koyup tartışma ortamı yaratmaya hazirlamışsıniz kendinizi. Hayır eltinizde tuhaf ayakkabı değilki bu sıkıldım kaldırayım giyesim geldi tekrar çıkarayim. ..tuhaf..
Oje sürerken burun kapatma ayrıntısını çözemedim.Konuyla ne alakası var ?
Kayınvalideyi eltiyi bilemem de ,buradan bakınca siz de çok masum değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?