o açık diyemi açıldın?

Bence hiç karışmayın. Onlar anlaşır ortada siz kalırsınız.

bencede hiç karışmayın sizlik bir olay yok ortada ....kayınvalideniz ile eltiniz arasındaki sorun bu ....size gelip sen niye açıksın kapan tarzı bir lafta yok ortada hayatınıza karışılmış olsun boşverin o yüzden....

Arkadaşlara katılıyorum ortada sizlik bir durum yok o yüzden kayınvalidenizede birşey söylemeyin,belkide kayınvalideniz öyle bir söz söylemedi elitiniz okları size çevirmek istemiş olabilir sırf sizin aranızı açmak için,ayrıca şimdiye kadar kayınvalideniz sizin açık olmanızla ilgili hiçbir söz söylememiş demekki kadının sizden yana bir derdi yok,eger şöyle deseydiniz ben açığım kayınvalidem bana baskı yapıyor sürekli laf sokuyor demiş olsaydınız size haklısınız derdim ama şu konuda haklı değilsiniZ. Sonuçta kulaktan duyma bir söz var ortada kimin söylediği belli olmayan bir söz.

cevap yazan okuyan herkese teşekkür ederim.... herkes aynı fikirde :) sanırım aklın yolu bir
bişe sölememeye karar verdim....

Eltiniz masum değil gibi geldi .
Sakin birşey demeyin .
Kirmizi tüm+ kirmizi oje güzel gösterir size kvnizde beğenir mi acaba ?

cevap yazan okuyan herkese teşekkür ederim.... herkes aynı fikirde :) sanırım aklın yolu bir
bişe sölememeye karar verdim....

Kesinlikle söyleme ve eltinle kimse hakkında o konuşma müspet ya da menfii , o konuşursa uygun bir dille kapat konuyu bundan sonra .

sana söylenmiş bir söz yok.sen neden kaynananın giyimini karıştırıyorsun

Bence konunun sizle alakasi yok eltinle kayinvaliden arasinda senin sadece adin gecmis kimse sana birsey dememiski :26:

rabbim hidayet versinn inşallah eltine ...
Bencede karışma bu bir tercih meselesi ...

arkadaşlara katılıyorum...sizi ilgilendiren bir durum değil ilişkiniz böyle resmi kalsın bulaşmayın...

üstelik kayınvalidenizin sizin değil eltinizin açıklığı ile sorunu var...

Canım bence hiç karışma
İkisinin arasında olan bi mevzu bu. Sonuçta seni böyle gelin olarak kabul etmişler yani evlenirken açık olduğuu biliyorlardı. Senlik bi konu yok gelip yüzüne bişey söylenilmediği sürece hiç gerginlik çıkarma

cok dogru katılıyorum arkadasa..

Çoğunlugun dediği gibi, bencede karışmayın

Rabbim yardımcınız olsun .
Bence tek bir kelime etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…