O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sıkıcı oluyor dımı aynen cnm zaman gecmıyo bı turlu... yoruluyosun cabası.. mısafırlık omru 3 gun ne kalırla bılmem ...hayırlısı cnm her ay yenı umutlarla dolup tasıyoruz.. inşallah gönlumuzun muradları gerceklsır.. üzme kendını cnm senın sucun ya da gunahın yok kkı .. rabbm takdır ederse olur..utanıp sıkılma cnm sakıınnnn yuzunu bı yere egersen bı de onların yanında daha cok ustune gelırlerr

çok şükür canım sen nasılsın aşılama yaptıran birisi olarak ruh halini tahmin edebiliyorum inşallahhhhhhhh bebişin sana tutunmuştur bugün kaçıncı günün canım

Aşılaman hayırlı olsun canım benim.
Ben yarın 14.gün belli olacak

haklısın canım kayınvalidemin dayısının büyük gelininde doğuştan rahminde sorun olduğu için bebeği olmamış kvsi de oğlum evlensin vs vs demiş bana bunları anlatıyor yaaaaaaaaane amaçla anlattığını çözmüş değilim geçen bayramda da kvalideme pofuduknaz ben biliyorum hamile bana demiyorsunuz demiş bende bunu duyunca çok sinirlendim kv deme olsaydı içimde saklayacak halim yoktu Allahın bildiğini kulundan saklamam eğer hamile olursam ben demiştim

Son düzenleme:
Aşılaman hayırlı olsun canım benim.
Ben yarın 14.gün belli olacak
yok kuzum aşılamam negatif malesef hatta 4 ay oldu
kim aşılama yaptırdı yaaa benım haberım yokkkkkk

ben daha önce yaptırmıştım canım negatiffffffbu ay tekrar aşılama için gittim doktor testleri yenileyelim dedi p.tesi randevu için aradım cuma arayın tekrar dediler yarın bidaha arayacağım eşimden de yine sperm testi istediler sonuçlara göre başlayacağız bakalım hayırlısı:26:

yani neyi saklıcaksan ..hamıle kalsam herkese hopörlerle duyurucam deseydın :)))

Rabbimiz duy sesimizi inşallah hayırlı vakitte bizlerde hamile kalacağız

yani sen yaptırmadım önce yaptırmıstın negatıf cıkmıs hayırlısı cnm yaaa .. o zaman öbur aya aşılaman kaldııı bakalım ne dıcek drr ...bılgılendır bızı

İnşallah balım ya tutmuştur Rabbim Her zaman hayırlı versin.tamam Sağol tatlım.

ya cnm sen ne zaman aşılama oldunnnnnn inşallah tutar cnm

yani neyi saklıcaksan ..hamıle kalsam herkese hopörlerle duyurucam deseydın :)))
aynen canım ya insanlar şaka gibi ne desem boş böyleleri laftanda anlamıyorlarki
Rabbimiz duy sesimizi inşallah hayırlı vakitte bizlerde hamile kalacağız

inşallah canım ya o kadar dua ediyorum ki hepimiz için rabbim hiçbir aileyi evlatsız bırakmasın

23ocak ta tatlım

aynen canım bakalım ne diyecek doktorlar araştırmamız lazım dediler sebepsiz infertilite benimki ama altında yatan birşey var mı yok mu bilmiyoruzki:26:

aynen canım ya insanlar şaka gibi ne desem boş böyleleri laftanda anlamıyorlarki

inşallah canım ya o kadar dua ediyorum ki hepimiz için rabbim hiçbir aileyi evlatsız bırakmasın

İnşallah balım ya amin amin amin

aynen canım bakalım ne diyecek doktorlar araştırmamız lazım dediler sebepsiz infertilite benimki ama altında yatan birşey var mı yok mu bilmiyoruzki:26:

inşallah yoktur bir sorun... bizimde sebepsiz ama ne bılım ...uffff ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN BU MUCİZEYİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…