O aşka engel geldi!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
O aşka engel geldi!
Ethem Sancak'ın "Anam, babam, çocuklarım sana feda olsun Erdoğan" sözleri üzerine yapılan haberlere erişim yasağı getirildi. İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı 50 yayın organına tebliğ edildi.

96.jpg

Star Medya Grubu'nun sahibi Ethem Sancak, Erdoğan'a olan sevgisini, "Anam, babam, çocuklarım sana feda olsun Erdoğan" sözleriyle ifade eden 'Erdoğan'ın dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe aşık oldum' sözleriyle ifade etmişti.

Sancak, bu aşkı da Mevlana ile Şems’in arasındaki ilahi aşka benzeterek, 'böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor' demişti.

Sancak bu sözleri haberleştiren 50 haber sitesine 'erişim yasağı' talebinde bulundu. İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen karar, 50 haber sitesine tebliğ edilerek bahse konu olan içerik erişime engellendi.

Sahabelerin Peygamber Efendimize bağlılığını gösteren bu cümleleri, Erdoğan'a hitap etmek Peygamberle eş koşmaktan başka birşey değil.

Nasıl bir mantık bu çözemedim. Artık bazı yalakalarda mantık aramıyorum çünkü onlar çıkarları için dini, islamı, Peygamberliği bile kullanmaktan çekinmeyen arsızlardan başkası değil. Bu dünyada yalap şalap olup çıkarlarına yön vermek için öteki dünyalarını yakıyorlar bu sözlerle farkında değiller. Ama onlar müslümanlardı dimi??

Ben en çok RTE nin böyle haberleri duydugunda ne düşündüğünü merak ediyorum. Hoşuna mı gidiyordur yoksa hay dilin kopsun falan mı diyordur acaba?

Ben en çok RTE nin böyle haberleri duydugunda ne düşündüğünü merak ediyorum. Hoşuna mı gidiyordur yoksa hay dilin kopsun falan mı diyordur acaba?

Bence de ya :KK70: :KK70: Yani bütün seçmenine demiyorum ama bu adamın cidden mala bağlamış, düşünme yeteneğini kaybetmiş, delilerce adama tapan, şuursuz bir seçmen kitlesi var (rahat %40 var). Öyle bir kitlen varsa her türlü dalkavukluğa ve şarlatanlığa açık olman gerek. G.tünün kılıyız diyen mi ararsın, Erdoğan bizim kocamız diyen mi, "karımı yakalasam kıskanmayacağım tek erkek RTE" diyen mi, Peygamberlik bitmese RTE son peygamber olurdu diyen mi.......

RTE nefret etse de etmese de bu cahillerle oy oranını arttırıyor yalan mı?

Bence de ya :KK70: :KK70: Yani bütün seçmenine demiyorum ama bu adamın cidden mala bağlamış, düşünme yeteneğini kaybetmiş, delilerce adama tapan, şuursuz bir seçmen kitlesi var (rahat %40 var). Öyle bir kitlen varsa her türlü dalkavukluğa ve şarlatanlığa açık olman gerek. G.tünün kılıyız diyen mi ararsın, Erdoğan bizim kocamız diyen mi, "karımı yakalasam kıskanmayacağım tek erkek RTE" diyen mi, Peygamberlik bitmese RTE son peygamber olurdu diyen mi.......

RTE nefret etse de etmese de bu cahillerle oy oranını arttırıyor yalan mı?

Seçmen olsan sevilmezsin diyordur bir coguna :KK70:

kıskananlar çatlasın,hem ayrıca bu cumhurumuz değil ethem ifadesi,ethemde geçmişine bakınca normal,

Istırıp yalayanlar, anasını babasını feda edenler, kocası olarak görenler ohoo daha neler neler. Sizi bu kadar seven yok diye ohh çatlayın da patlayın işte.

İNADINA UZUN ADAM!!

Sevebilirler RTE çok aşırı da sevebilirler ama bu kadar uçuk kelimeler bana çok yersiz geliyor...

Istırıp yalayanlar, anasını babasını feda edenler, kocası olarak görenler ohoo daha neler neler. Sizi bu kadar seven yok diye ohh çatlayın da patlayın işte.

İNADINA UZUN ADAM!!

Böyle ahlaksız, dini kullanan, yalakalıktan şuurunu kaybetmiş adamlar bizi sevmesin zaten.

Akıllının nefretini cahilin sevgisine yeğlerim şahsen....

Böyle ahlaksız, dini kullanan, yalakalıktan şuurunu kaybetmiş adamlar bizi sevmesin zaten.

Akıllının nefretini cahilin sevgisine yeğlerim şahsen....

Benim aslında favorilerim "Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir" diyen Hüseyin Şahin ile "Başbakan benim atamdır" diyerek öveceğim derken reis-i cumhurumuza neandertal muamelesi yapan Yiğit Bulut'tur. Fevai Aslan da "Allah'ın tüm vasıflarını üstünde toplayan lider" çıkışı ile peak yapmıştır tabii kalplerimizde. :KK200:

Bunlar cahil değil de daha çok yalakalıktan şuurunu kaybetmiş kısma giriyor tabii.

Benim aslında favorilerim "Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir" diyen Hüseyin Şahin ile "Başbakan benim atamdır" diyerek öveceğim derken reis-i cumhurumuza neandertal muamelesi yapan Yiğit Bulut'tur. Fevai Aslan da "Allah'ın tüm vasıflarını üstünde toplayan lider" çıkışı ile peak yapmıştır tabii kalplerimizde. :KK200:

Bunlar cahil değil de daha çok yalakalıktan şuurunu kaybetmiş kısma giriyor tabii.

Allah'a şirk koşup, dinden çıkan dindar yalakalar... Ama bence akıllı geçinen cahiller, ben aklı başında birinin bunları diyebileceğine inanmıyorum şahsen...

X