- 12 Haziran 2013
- 428
- 99
- 123
2.5 yıldır süren bir ilişkim var. askere gittiğinden beri çok fazla problem yaşıyoruz hep ben alttan aldım. en başta benim görüşmesini istemediğim 2 kızla askerdeyken görüştüler ben ona o kızlarla görüşmüceksin dedikçe görüştü. ben ya o kızları silecek ya beni dediğimde o kızları silmicem dedi bende ayrılalım dedim tamam dedi ama yine askerde diye alttan alan ben oldum. bana dediki sen beni aramasaydın ben seni aramayacaktım. ondan sonrada bana çok kaba davranmaya başladı ne yapacağımı sana soracak senden öğrenecek değilim tarzında diklenmeler vs. oldu. ne çarşı izinlerinde ne de normalde benle ilgilendi sürekli bana işte sen benim gezmeme laf ediyorsunda beni boğuyorsunda sıkıyorsunda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum habire telefon elimde sana mı mesaj atıcam vs dedi. en son ise ben onun face şifresini ele geçirerek birçok kızı eklediğini gördüm birtanesi ilgimi çekti ve ona sordum bana arkadaşım vs dedi ama pek inandırıcı gelmedi niye önceden eklememişte askerdeyken ekledi neyse ben deşeledikçe vs bana yalan söylediğini farkettim ben ona bir kavgamızda artık yeter dayanamıyorum görüşmeyelim dediğimde tamam dedi sen bilirsin ve diğer gün bana özür mesajları attı 1 günlük ayrılığımızda kalkmış bu kızla mesajlaşmış birde bana diyor sen benden ayrılmıştın. bunu üste çıkartmaya çalıştı sonrada askerden gelince sana evlenme teklifi edicem diyerek bana teselli veriyor şaka gibi.. ben ayrılalım dedim daha fazla uzasın istemiyorum bana yüzyüze konuşalım dedi ailelere bir şey söylemeyelim filan şimdide telefon kartı kalmadığı ve telefonunu kullanamadığı için 2 gündür beni aramıyor. açıkçası kafamda çok rahat. ben ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamadım sürekli askerim psikolojim bozuk diyip duruyor ve bunun ardına sığınıyor ben artık daha fazla bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum şuan ayrılmam ne kadar doğru olur ya da askerden gelene kadar beklemeli miyim. ha bir de beyimiz annesi ona demiş ki simgeye her şeyi anlatma çok üzülüyor bak o da demiş niye anlatmıcam o da benimle beraber askerlik yapsın.. bunu da kendi dedi bana ..