• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o askerde diye bitirmemeli miyim?

simge1606

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
428
99
123
2.5 yıldır süren bir ilişkim var. askere gittiğinden beri çok fazla problem yaşıyoruz hep ben alttan aldım. en başta benim görüşmesini istemediğim 2 kızla askerdeyken görüştüler ben ona o kızlarla görüşmüceksin dedikçe görüştü. ben ya o kızları silecek ya beni dediğimde o kızları silmicem dedi bende ayrılalım dedim tamam dedi ama yine askerde diye alttan alan ben oldum. bana dediki sen beni aramasaydın ben seni aramayacaktım. ondan sonrada bana çok kaba davranmaya başladı ne yapacağımı sana soracak senden öğrenecek değilim tarzında diklenmeler vs. oldu. ne çarşı izinlerinde ne de normalde benle ilgilendi sürekli bana işte sen benim gezmeme laf ediyorsunda beni boğuyorsunda sıkıyorsunda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum habire telefon elimde sana mı mesaj atıcam vs dedi. en son ise ben onun face şifresini ele geçirerek birçok kızı eklediğini gördüm birtanesi ilgimi çekti ve ona sordum bana arkadaşım vs dedi ama pek inandırıcı gelmedi niye önceden eklememişte askerdeyken ekledi neyse ben deşeledikçe vs bana yalan söylediğini farkettim ben ona bir kavgamızda artık yeter dayanamıyorum görüşmeyelim dediğimde tamam dedi sen bilirsin ve diğer gün bana özür mesajları attı 1 günlük ayrılığımızda kalkmış bu kızla mesajlaşmış birde bana diyor sen benden ayrılmıştın. bunu üste çıkartmaya çalıştı sonrada askerden gelince sana evlenme teklifi edicem diyerek bana teselli veriyor şaka gibi.. ben ayrılalım dedim daha fazla uzasın istemiyorum bana yüzyüze konuşalım dedi ailelere bir şey söylemeyelim filan şimdide telefon kartı kalmadığı ve telefonunu kullanamadığı için 2 gündür beni aramıyor. açıkçası kafamda çok rahat. ben ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamadım sürekli askerim psikolojim bozuk diyip duruyor ve bunun ardına sığınıyor ben artık daha fazla bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum şuan ayrılmam ne kadar doğru olur ya da askerden gelene kadar beklemeli miyim. ha bir de beyimiz annesi ona demiş ki simgeye her şeyi anlatma çok üzülüyor bak o da demiş niye anlatmıcam o da benimle beraber askerlik yapsın.. bunu da kendi dedi bana ..

Ayrilin bir zahmet zaten bu adam musvettesinin gozunde sizin varliginizda yoklugunuzda bir sey ifade etmiyormus. Evlenme teklifi edecek adam bunu soylemez gunu gelince icraate doker...

askerliğinin bitmesine ne kadar var? kısa süre varsa bekleyip sonrasını görebilirsin ama başka kızlar mevzuzu baya sakat

Askerlik baskısı olsa sabret canım derdim.Ama seninki askerliği bahane ederek kızlara konuşuyor buna göz yumma ve sen demişsinde konuşmanı istemiyorum diye.Uzatma bence,sen o kızları seçtin benim yerime onlarla görüşmeye devam et bi zahmet numaramıda sil bida bana mesaj atma selametle de. Böyle erkekleri kaynar suyun içine atasim geliyorrr.

Eğer araniz yok yere bozuk olsaydi, size fazla yukleniyo sonra da ozur diliyo olsa o askerlik psikolojisidir derdim.
ama baska kizlara yaziyor, ipini koparmis köpüş (köpek yazamadim kibarligim tuttu) gibi kizlara yürümesi ne yazikki abazanlik psikolojisidir.
millet nerelerde askerlik yapıyor ama sevgilisinin kıymetini biliyor bu istanbulun orta yerinde askerlik yapıyor o kendi psikolojisini değil benimkini bozdu burada

Ayrilin bir zahmet zaten bu adam musvettesinin gozunde sizin varliginizda yoklugunuzda bir sey ifade etmiyormus. Evlenme teklifi edecek adam bunu soylemez gunu gelince icraate doker...
evlenme meraklısıymışım gibi beni onla kandırmaya çalıştı galiba.
Askerde diye bitirmesen ne olacak?

Teselli edecekleri yedeklemiş beyefendi maşallah. 2 gün üzülmez bile.
değil mi bende öyle düşünüyorum daha 1 gün olmadan başkasıyla konuşabildiğine göre şimdi kafası daha rahat bulur benden sonrasını

Birak gitsin sen uzulecegine o uzulsun ayrica kart olmasa bile aramak isteyen her türlü arar arkadasndan tel alip 2 dk konuşmak zor değil bence. . Ona gore ha varlığınız ha yokluğunuz burdan bakınca..

Hala düşünüyorsumusun
Konu sahibi kafayı yemiş olmalısın.. Adam seni göz baka baka aldatıyor kızlarla konuşuyor
Yalanlar söylüyor. Sonrada asker psikolojisi diyor hadi ordan .!!
Neden bekledin şimdiye kadar
Kendine saygın varsa birazcık arkana bakmadan git.

askerliğinin bitmesine ne kadar var? kısa süre varsa bekleyip sonrasını görebilirsin ama başka kızlar mevzuzu baya sakat
nisanda bitecek askerliği olay bir tane olsa iyide 2 ayda beni kaçıncı üzüşü ondan artık devam ettirmek istemiyorum
Yaş kaç ?

Saçma sapan bi gidişatınız var. , yol ver sen adama. Sen de düzgün birini bul
22

Askerlik baskısı olsa sabret canım derdim.Ama seninki askerliği bahane ederek kızlara konuşuyor buna göz yumma ve sen demişsinde konuşmanı istemiyorum diye.Uzatma bence,sen o kızları seçtin benim yerime onlarla görüşmeye devam et bi zahmet numaramıda sil bida bana mesaj atma selametle de. Böyle erkekleri kaynar suyun içine atasim geliyorrr.
bir insana niye cezbedici gelir ki bu tarz şeyler anlamıyorum ben ondan ayrıldığımda ağlamaktan gözüm başkasını görmüyor beyfendi başkasına mesaj atıyor. bir de diyor burdaki arkadaşlar neler yapıyor bir bilsen o bir şey yapmıyormuş

Asker ya,tut kendın bı kız ayarla hatta ona..askerlık psıkolojısı dedikleri ucana kaçana hallenmek miymiş bak sen!
askerdeyken ne varsa yapayım nasıl olsa benimki cebimde diyor heralde artık böyle düşünüyorum:)

Sen su an olayin icindedim canim duygusal bakiyosun. Adam bi gunluk ayrilikta kiza yazmis. Askerligi bahane etmesin askerlikte olsa surgunede gitse seven insan heryerde sever kardesim. Baslatmasinlar bana askerliginden psikolojisinden. O kadar kizi ekleyenin akli onlara calisanin psikolojisi yerindedir canimda karakri yerindemidir emin degilim. Sen eski durumunuza bakarak ta degerlendiriyosun ister istemez. Askermis neymis gelince evlilik teklif edecekmis mis mis. Vur tekmeyi gitsin.

yeterince varmiş onla ilgilenecek bayan arkadaşı aradan çekilsen bir şey olurmuş gibi gelmiyor bana ...

Canım benim nişanlımda asker telefonunuda goturmesi ama ne zaman boş bir ani olsa mutlaka arıyor santralden. Günde en az 5kere konusuyoruz onlar orda asker biz burda asker. Ki bitsin demissin tamam demiş.
başka kızlardan bahsediyorsun kesinlikle bekleme düşünme bile. 7-70 olayı birakmalisin bence hiç düşünme hemde. İllaki demesi kolay bize sevgi var ona karşı. Ama bu adam askerde böyle döndüğünde nasıl davranır ortada. Sen onu değil kendini düşün bence. O gelene kadar unutursun ayrı sehirdeyken daha kolay olur kanımca..

2.5 yıldır süren bir ilişkim var. askere gittiğinden beri çok fazla problem yaşıyoruz hep ben alttan aldım. en başta benim görüşmesini istemediğim 2 kızla askerdeyken görüştüler ben ona o kızlarla görüşmüceksin dedikçe görüştü. ben ya o kızları silecek ya beni dediğimde o kızları silmicem dedi bende ayrılalım dedim tamam dedi ama yine askerde diye alttan alan ben oldum. bana dediki sen beni aramasaydın ben seni aramayacaktım. ondan sonrada bana çok kaba davranmaya başladı ne yapacağımı sana soracak senden öğrenecek değilim tarzında diklenmeler vs. oldu. ne çarşı izinlerinde ne de normalde benle ilgilendi sürekli bana işte sen benim gezmeme laf ediyorsunda beni boğuyorsunda sıkıyorsunda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum habire telefon elimde sana mı mesaj atıcam vs dedi. en son ise ben onun face şifresini ele geçirerek birçok kızı eklediğini gördüm birtanesi ilgimi çekti ve ona sordum bana arkadaşım vs dedi ama pek inandırıcı gelmedi niye önceden eklememişte askerdeyken ekledi neyse ben deşeledikçe vs bana yalan söylediğini farkettim ben ona bir kavgamızda artık yeter dayanamıyorum görüşmeyelim dediğimde tamam dedi sen bilirsin ve diğer gün bana özür mesajları attı 1 günlük ayrılığımızda kalkmış bu kızla mesajlaşmış birde bana diyor sen benden ayrılmıştın. bunu üste çıkartmaya çalıştı sonrada askerden gelince sana evlenme teklifi edicem diyerek bana teselli veriyor şaka gibi.. ben ayrılalım dedim daha fazla uzasın istemiyorum bana yüzyüze konuşalım dedi ailelere bir şey söylemeyelim filan şimdide telefon kartı kalmadığı ve telefonunu kullanamadığı için 2 gündür beni aramıyor. açıkçası kafamda çok rahat. ben ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamadım sürekli askerim psikolojim bozuk diyip duruyor ve bunun ardına sığınıyor ben artık daha fazla bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum şuan ayrılmam ne kadar doğru olur ya da askerden gelene kadar beklemeli miyim. ha bir de beyimiz annesi ona demiş ki simgeye her şeyi anlatma çok üzülüyor bak o da demiş niye anlatmıcam o da benimle beraber askerlik yapsın.. bunu da kendi dedi bana ..

Nolmus askerdeyse???
Ayyy okurken içim şişti.
Hayır gelmez. Bir günlük ayrılıkta bile hemen başkalarıyla.

Birak gitsin sen uzulecegine o uzulsun ayrica kart olmasa bile aramak isteyen her türlü arar arkadasndan tel alip 2 dk konuşmak zor değil bence. . Ona gore ha varlığınız ha yokluğunuz burdan bakınca..
3 gündür arka arkaya dışarı çıktı kafelerde takılcağına kart alsaydın dedim bulamadım dedi bende inanmadım tabiki ben ona kart alıp şifresini yollamıştım daha önceden o da yanlış çıktı öyle kalakaldı 2 gündür görüşmüyoruz. bir daha ki arayışında ona artık daha fazla sabredemeyeceğimi söylücem

Hala düşünüyorsumusun
Konu sahibi kafayı yemiş olmalısın.. Adam seni göz baka baka aldatıyor kızlarla konuşuyor
Yalanlar söylüyor. Sonrada asker psikolojisi diyor hadi ordan .!!
Neden bekledin şimdiye kadar
Kendine saygın varsa birazcık arkana bakmadan git.
ilk başta gerçekten askerde olduğu ve ondan dengesiz davrandığını düşündüğüm için kolayca arkamı dönüp gidemedim ama artık onun bunları bilinçlice yaptığını bildiğim için daha fazla sabredemiceğimi biliyorum.

Canımm aynısını bir dönem banada yapmıştı sevgilim tercih sundum ona ya beni seçersin devam ederiz.yada gidersin o kızlara bida görüşmeyiz dedim kimisi düzeliyor kimisi düzelmiyor.Bir söz vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye önceden yaptıysa bu tarz şeyler alışkanlık olmuştur.Ya birlikte yeneceksiniz bu alışkanlığı oda istekli olup,yada yollarını ayıracaksınız.İyi düşün canım nolur bak yaşıtız asla üzülmeni istemem

şunu unutma bu hayatta kendini birinci sıraya sen kendin koymadıkça kimse seni birinci sırasına koymaz.
sen üzülüyor musun kahroluyor musun, bırak gitsin kimse senin 2 damla gözyaşından daha kıymetli değil.

Pardon duzeltiyorum kiza degil kizlara yazmis. Ysni tekme vurmak bile az gelir bole tiplere.adam resmen orda harem kurmus resmen. Birde bunu savunuyo.

Back
X