- 12 Haziran 2013
- 428
- 99
- 123
evet canım bir de o kadar emek o kadar çabalama ama 2 ayda bu kadar şey olunca daha neler görücem sonunda demeden edemedim. vicdan olarak da rahatsız oldum bi an ama sonra kendime o beni düşünmüyor ben niye burada düşünüp hayatımı mahfediyorum dedimSen su an olayin icindedim canim duygusal bakiyosun. Adam bi gunluk ayrilikta kiza yazmis. Askerligi bahane etmesin askerlikte olsa surgunede gitse seven insan heryerde sever kardesim. Baslatmasinlar bana askerliginden psikolojisinden. O kadar kizi ekleyenin akli onlara calisanin psikolojisi yerindedir canimda karakri yerindemidir emin degilim. Sen eski durumunuza bakarak ta degerlendiriyosun ister istemez. Askermis neymis gelince evlilik teklif edecekmis mis mis. Vur tekmeyi gitsin.
benden başka herkese değer vermiş..yeterince varmiş onla ilgilenecek bayan arkadaşı aradan çekilsen bir şey olurmuş gibi gelmiyor bana ...
benim abimde askerde hemde doğuda yapıyor ama sevgilisini düşünüyor onun derslerini düşünüyor ordan yardımcı olmaya çalışıyor o ise bana dertleriyle ve bana yaptıklarıyla sıkıntı oluyorCanım benim nişanlımda asker telefonunuda goturmesi ama ne zaman boş bir ani olsa mutlaka arıyor santralden. Günde en az 5kere konusuyoruz onlar orda asker biz burda asker. Ki bitsin demissin tamam demiş.
başka kızlardan bahsediyorsun kesinlikle bekleme düşünme bile. 7-70 olayı birakmalisin bence hiç düşünme hemde. İllaki demesi kolay bize sevgi var ona karşı. Ama bu adam askerde böyle döndüğünde nasıl davranır ortada. Sen onu değil kendini düşün bence. O gelene kadar unutursun ayrı sehirdeyken daha kolay olur kanımca..