• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o askerde diye bitirmemeli miyim?

Sen su an olayin icindedim canim duygusal bakiyosun. Adam bi gunluk ayrilikta kiza yazmis. Askerligi bahane etmesin askerlikte olsa surgunede gitse seven insan heryerde sever kardesim. Baslatmasinlar bana askerliginden psikolojisinden. O kadar kizi ekleyenin akli onlara calisanin psikolojisi yerindedir canimda karakri yerindemidir emin degilim. Sen eski durumunuza bakarak ta degerlendiriyosun ister istemez. Askermis neymis gelince evlilik teklif edecekmis mis mis. Vur tekmeyi gitsin.
evet canım bir de o kadar emek o kadar çabalama ama 2 ayda bu kadar şey olunca daha neler görücem sonunda demeden edemedim. vicdan olarak da rahatsız oldum bi an ama sonra kendime o beni düşünmüyor ben niye burada düşünüp hayatımı mahfediyorum dedim

yeterince varmiş onla ilgilenecek bayan arkadaşı aradan çekilsen bir şey olurmuş gibi gelmiyor bana ...
benden başka herkese değer vermiş..

Canım benim nişanlımda asker telefonunuda goturmesi ama ne zaman boş bir ani olsa mutlaka arıyor santralden. Günde en az 5kere konusuyoruz onlar orda asker biz burda asker. Ki bitsin demissin tamam demiş.
başka kızlardan bahsediyorsun kesinlikle bekleme düşünme bile. 7-70 olayı birakmalisin bence hiç düşünme hemde. İllaki demesi kolay bize sevgi var ona karşı. Ama bu adam askerde böyle döndüğünde nasıl davranır ortada. Sen onu değil kendini düşün bence. O gelene kadar unutursun ayrı sehirdeyken daha kolay olur kanımca..
benim abimde askerde hemde doğuda yapıyor ama sevgilisini düşünüyor onun derslerini düşünüyor ordan yardımcı olmaya çalışıyor o ise bana dertleriyle ve bana yaptıklarıyla sıkıntı oluyor

Başka kızlarla konuşması da mı askerlik psikolojisiymiş ?:KK67:

Pardon duzeltiyorum kiza degil kizlara yazmis. Ysni tekme vurmak bile az gelir bole tiplere.adam resmen orda harem kurmus resmen. Birde bunu savunuyo.
topkapı sarayında askerlik yapıyor ordaki harem odasından özendi heralde:D artık kafayı yedirtti bana espiriye vuruyorum:D

şunu unutma bu hayatta kendini birinci sıraya sen kendin koymadıkça kimse seni birinci sırasına koymaz.
sen üzülüyor musun kahroluyor musun, bırak gitsin kimse senin 2 damla gözyaşından daha kıymetli değil.
ben burda ağlarken onun orda hiçbir şey olmamış gibi davranması ne kadar bencilce davrandığını farkettirdi.

Canımm aynısını bir dönem banada yapmıştı sevgilim tercih sundum ona ya beni seçersin devam ederiz.yada gidersin o kızlara bida görüşmeyiz dedim kimisi düzeliyor kimisi düzelmiyor.Bir söz vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye önceden yaptıysa bu tarz şeyler alışkanlık olmuştur.Ya birlikte yeneceksiniz bu alışkanlığı oda istekli olup,yada yollarını ayıracaksınız.İyi düşün canım nolur bak yaşıtız asla üzülmeni istemem
benimki alışkanlık haline çevirdi canım yazdan beri böyle olaylarımız olmuştu ama ben üstüne düştükçe inat ettiğini düşünmüştüm. aşılabilir bazı şeyler vardı ama bizim gelecekte olmamızda artık mümkün değil ben onunla evlenirsem şehir değiştircektim ve bana bu yaptıklarından sonra benim fedakarlıklarıma değmediğini farkettim

3 gündür arka arkaya dışarı çıktı kafelerde takılcağına kart alsaydın dedim bulamadım dedi bende inanmadım tabiki ben ona kart alıp şifresini yollamıştım daha önceden o da yanlış çıktı öyle kalakaldı 2 gündür görüşmüyoruz. bir daha ki arayışında ona artık daha fazla sabredemeyeceğimi söylücem

ilk başta gerçekten askerde olduğu ve ondan dengesiz davrandığını düşündüğüm için kolayca arkamı dönüp gidemedim ama artık onun bunları bilinçlice yaptığını bildiğim için daha fazla sabredemiceğimi biliyorum.

Nasıl yanlış çıkıyor cok saçma yanls dedgi kart numarasni kullnmstr belkide bilemezsin. . Inanmadgn iyi olmuş yazık sana bosver yıpratma kendini canım.

kızlar sağolun ben mantığımda birçok şeyi bitirmiştim ama zamanlama olarak söylemeli miyim yoksa devam ettirip askerlik bitince mi yolları ayırmalıyım diye düşünüyordum. ama onun beni düşünmediğini ve artık onunla yoluma devam etmemin ne kadar yanlış olduğunu gördüm.. o askerde olabilir ama beni üzme hakkina sahip değil ben onu burda beklerken benim bekleyişimi hiçe sayamaz beni kendime bu kadar değersiz hissettiremez ne olursa olsun..

benimki alışkanlık haline çevirdi canım yazdan beri böyle olaylarımız olmuştu ama ben üstüne düştükçe inat ettiğini düşünmüştüm. aşılabilir bazı şeyler vardı ama bizim gelecekte olmamızda artık mümkün değil ben onunla evlenirsem şehir değiştircektim ve bana bu yaptıklarından sonra benim fedakarlıklarıma değmediğini farkettim
Canım öyle zor bir dönemdesin ki seni en iyi ben anlarım. Şuanda askerde Simge beni her durumda bekler çünkü seviyor beni diyo,ama kızlarlada görüşüyor derim seni üzmek asla istememm ama bende öyle yakaladım benimkini güzelce kavga ettik.Sinirimden oturup okulda ağladığımı biliyorum.Telefonda konuş düzelcekmisin bana sadık kalcakmısın yoksa aynı halta devam edecekmisin bana bunu söyle de,ben böyleyim düzelmem diyorsa bende seninle bir gelecek düşünemem böyle ir insanı aileme sokamam kbkma de kapat teli. Çok üzülürsün ağlarsın ama ömrümce ağlamaktansa otur 1 ay ağla ama düşün taşın en doğru kararı sen verirsin canım

kızlar sağolun ben mantığımda birçok şeyi bitirmiştim ama zamanlama olarak söylemeli miyim yoksa devam ettirip askerlik bitince mi yolları ayırmalıyım diye düşünüyordum. ama onun beni düşünmediğini ve artık onunla yoluma devam etmemin ne kadar yanlış olduğunu gördüm.. o askerde olabilir ama beni üzme hakkina sahip değil ben onu burda beklerken benim bekleyişimi hiçe sayamaz beni kendime bu kadar değersiz hissettiremez ne olursa olsun..
En doğrusu canım..Kimse kendinden önemli değil dik dur her zaman ve o suratını asla düşürme! Senin de kıymetini bilen biri elbet çıkar karşına Allaha havale et gönlünce olsun herşey

Canım bende asker yolu bekliyorum,her erkek farklı kaldırır ama az dirayet lazm.Senin arkadaşının tepkisi normal değil askerlik psikolojisiyle senden vazgeçmesi değil,sana daha sıkı tutunması gerekiyor,hatta sorunun burdan çıkması gerekiyor.Demem o ki sen zaten yapabileceklerini yapmışsın onun bu tavırları askerlik psikolojisi değil şımarıklığı,senin kıymetini bilmemesi.Kararı sen vericeksin ama beklediğin insan beklemeye değer olmalı,böylesi değil...

Canım öyle zor bir dönemdesin ki seni en iyi ben anlarım. Şuanda askerde Simge beni her durumda bekler çünkü seviyor beni diyo,ama kızlarlada görüşüyor derim seni üzmek asla istememm ama bende öyle yakaladım benimkini güzelce kavga ettik.Sinirimden oturup okulda ağladığımı biliyorum.Telefonda konuş düzelcekmisin bana sadık kalcakmısın yoksa aynı halta devam edecekmisin bana bunu söyle de,ben böyleyim düzelmem diyorsa bende seninle bir gelecek düşünemem böyle ir insanı aileme sokamam kbkma de kapat teli. Çok üzülürsün ağlarsın ama ömrümce ağlamaktansa otur 1 ay ağla ama düşün taşın en doğru kararı sen verirsin canım
ben de tercih sundum canım en başta ya o kızları silersin ya beni silersin dedim bana o kızları silmeyeceğini onların kötü bir şey yapmadığını söyledi ondan sonra üstüne olaylar eklendikçe eklendi. şimdiye kadar hep ben çabaladım artık daha fazla emek sarfetmek istemiyorum. bana bunları niye yaptın dedim sevgilim yanımdami diye yaptım dedi efor sarfetmek sabretmek lazım dedi ama benim daha fazla sabrım kalmadı o hep askerdeyim ben sen sevgilini kırmazsın vs yolunda ilerledi hep beni ne kadar üzdüğünün farkına bile varmadı.

Canım bende asker yolu bekliyorum,her erkek farklı kaldırır ama az dirayet lazm.Senin arkadaşının tepkisi normal değil askerlik psikolojisiyle senden vazgeçmesi değil,sana daha sıkı tutunması gerekiyor,hatta sorunun burdan çıkması gerekiyor.Demem o ki sen zaten yapabileceklerini yapmışsın onun bu tavırları askerlik psikolojisi değil şımarıklığı,senin kıymetini bilmemesi.Kararı sen vericeksin ama beklediğin insan beklemeye değer olmalı,böylesi değil...
beklediğime değmeli hem şimdi ayrılmasam ilerde gelecek için düşünüp daha fazla fedakarlık yapabilceğim bir insan olarak görmüyorum onu o benim için başkalarını feda edemedi

Simgem canım benim ne senin bundan cektgn canına kastn mı var, tmm asker psikolojisi olur olmadık tartşmalar , tripler vs. olsa sabret asker donusu hersey duzelır diecmde , bu adam sayet baskasına yazabliyrsa ..ne diym ki yazk yani emegine yazık , benim dusuncem yol yakınken don , hc kendince vicdan yapma askerde die

Sen onu askerde diye bırakamıyorsun ama muhtemelen o seni askerden geldiği zaman bırakacak. Ayrıca askerlik psikolojisi vs demeyin, öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Sen burada onu sevdiğinden isteyerek bekliyorsun, beklemek zor ve yıpratıcı bir süreç, onun da anlayışlı olması gerekir. Bu arada benim sözlümde askerde.

millet nerelerde askerlik yapıyor ama sevgilisinin kıymetini biliyor bu istanbulun orta yerinde askerlik yapıyor o kendi psikolojisini değil benimkini bozdu burada

evlenme meraklısıymışım gibi beni onla kandırmaya çalıştı galiba.

değil mi bende öyle düşünüyorum daha 1 gün olmadan başkasıyla konuşabildiğine göre şimdi kafası daha rahat bulur benden sonrasını
Ooo istanbuldaysa kafasi rahattirki benim erkek arkadasimda ist te yapti ustelik okulum askeriyesinin arka tarafindaydi istanbulda olmasi buyuk sans rsmen kiymetini bilmiyo yaptigi terbiyesizlik ona kaybetme korkusu yasatmazsan ipini iyice koparir

canım anladığım kadarıyla senin kadar yoğun duyguları yok bu ilişkide, ayrılalım dediğinde kabul etmesi, kızlarla görüşmesi filan.. sana göstermediği ilgiyi, anlayışı onlara gösterebiliyosa asker psikolojisinin altına çokta sığındırmamak gerek. ayrıca sana saygısı olduğunu da hissettirmedi bana.. hakkında hayırlısı olsun

Simgem canım benim ne senin bundan cektgn canına kastn mı var, tmm asker psikolojisi olur olmadık tartşmalar , tripler vs. olsa sabret asker donusu hersey duzelır diecmde , bu adam sayet baskasına yazabliyrsa ..ne diym ki yazk yani emegine yazık , benim dusuncem yol yakınken don , hc kendince vicdan yapma askerde die
beklediğim günlere yazık daha fazlasını haketmiyor ben sabredebilceğim yere kadar sabrettim tatlım sadece vicdan olarak rahatsızlık duydum ama kendime yazık ettiğimi farkettim bir yerden sonra..
Sen onu askerde diye bırakamıyorsun ama muhtemelen o seni askerden geldiği zaman bırakacak. Ayrıca askerlik psikolojisi vs demeyin, öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Sen burada onu sevdiğinden isteyerek bekliyorsun, beklemek zor ve yıpratıcı bir süreç, onun da anlayışlı olması gerekir. Bu arada benim sözlümde askerde.
bekliyorum beklediğim için daha çok üstüme düşmesi gerekirdi ama o beni umursamamayı tercih etti nasılda ağlamıştım gittiğim ilk günler nasılda heyecanla beklemiştim beni aramasını günlükler tutmuştum ama olaylar yaşandıkça birer birer her şeyden vazgeçtim en sonunda ondan vazgeçtim.. allah kavuştursun canım..

Ooo istanbuldaysa kafasi rahattirki benim erkek arkadasimda ist te yapti ustelik okulum askeriyesinin arka tarafindaydi istanbulda olmasi buyuk sans rsmen kiymetini bilmiyo yaptigi terbiyesizlik ona kaybetme korkusu yasatmazsan ipini iyice koparir
canım ilk acemi birlikteyken çok rahattı elinde telefon hiçbir şey yapmıyorlardı yiyip içip yatıyordu bu kadar rahat yerde bana askerim ben psikolojim bozuldu diyip duruyordu ben ona karışarak onu boğmuşum sıkmışım bu rahat yerde..
canım anladığım kadarıyla senin kadar yoğun duyguları yok bu ilişkide, ayrılalım dediğinde kabul etmesi, kızlarla görüşmesi filan.. sana göstermediği ilgiyi, anlayışı onlara gösterebiliyosa asker psikolojisinin altına çokta sığındırmamak gerek. ayrıca sana saygısı olduğunu da hissettirmedi bana.. hakkında hayırlısı olsun
oradaki askerlerin laflarına göre hareketi etti. yeri geliyordu beni kötülüyordu yeri geliyordu övüyordu herkesin çok etkisinde kaldı hep düzelir dedim ama olmadı her şeyin hayırlısı olsun bu saatten sonra ben bunlara ses çıkarmayıp evlenip ailemi bırakıp başka şehirlere gidip bu yaşadıklarımı evliykende yaşayabilirdim.. allahım dedim sadece bana hayırlı değilse bir şeyler göster dedim ve ben bu kız meselesini öğrendim..

Back
X