Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece askerde olduğunu düşündüğüm için en başta bu karar doğru mu olur yanlış mı olur dedim ama sonrasında da o beni düşünmüyor ben niye onu düşünüyorum dedim ve beni aradığı an ayrılıcam.Durumu anliyorum.
Bende ayrilirken askerdeydi kendisi.
Ama seninki gibi bildigin acik sacik soyleyen, kizlarla konusma hakkini kendisinde goren birisi asla olmadi.
Sonra bide sana anlatiyor herseyi oda askerlik yapsin diye emi?
Ve sen bu olanlardan sonra hala bu kisilikle berabersin
Sana bisey diyimmi, sen boyle birisiyle hala sevgiliysen,
ben benimkinden dolayi ayrilma karari almakla dogrumu yaptim dusuncesine kapildim su an.
insanın eline somut şeyler geçince nasıl kandırıldığını ozaman anlıyor..ben de sevgilimden o askerdeyken ayrıldım ve üstüne üstlük aldatıdım aslında yakalayabileceğim çok şey oldu ama salak gibi her yalanına kandım her sözüne inandım allaha şükür bir yerde çıktı karşıma bir yerde öğrendim peki şu an durum ne o kıza yüzük taktı ben kandırıldığımla kaldım yani canım sana söyleyeceğim kendini daha fazla üzme bırak gitsin
her türlü pisliği yapıyorlar arkadaşın için üzüldüm gerçekten bende yol yakınken vazgeçtiğim iyi olmuşbenim arkadasımın sevgilisi uzun dönem askerlik yaptı, 18 aydı o zamanlar.. kız bekledi bekledi, son 1 ayda adi herif arkadasımın kankasıyla nişanlandı...sözde telefonda enişte enişte diye konusuyordu o kız da son ana kadar....
öyle aman askermiş moduna girmeyin, bir sürü boş zamanları var ve gayet ellerinden telefon düşmüyor...
evet keyfi baya yerindeki benim dışında tüm kızlarla ilgilenebilmiş.ne oluyo askerde olunca, sanki bana canakkale de sarikamis ta kelle koltukta beyefendiler.. abartmayalim lutfen..
ayrica kucuk beyin keyfi epey yerinde, tafrasi da sana.. 'o kizlari silmiycem' demis, alttan almissin, tabiki istedigi gibi davranir.. yol ver!
beni ararsa ayrıldığımı söylücem ama aramadıSon durum nedir ayrıldınız mı ?
bilmem o nasıl bir psikolojiyse artık o psikoloji her şeyi yapma hakkı tanıyor onlara:)))Kim ortaya attı bu askerlik psikolojisi zırvasını çok merak ediyorum ya.
Yazık etme kendine konu sahibi, sal ipinin gitsin meralara. Ona yakışır![]()
2.5 yıldır süren bir ilişkim var. askere gittiğinden beri çok fazla problem yaşıyoruz hep ben alttan aldım. en başta benim görüşmesini istemediğim 2 kızla askerdeyken görüştüler ben ona o kızlarla görüşmüceksin dedikçe görüştü. ben ya o kızları silecek ya beni dediğimde o kızları silmicem dedi bende ayrılalım dedim tamam dedi ama yine askerde diye alttan alan ben oldum. bana dediki sen beni aramasaydın ben seni aramayacaktım. ondan sonrada bana çok kaba davranmaya başladı ne yapacağımı sana soracak senden öğrenecek değilim tarzında diklenmeler vs. oldu. ne çarşı izinlerinde ne de normalde benle ilgilendi sürekli bana işte sen benim gezmeme laf ediyorsunda beni boğuyorsunda sıkıyorsunda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum habire telefon elimde sana mı mesaj atıcam vs dedi. en son ise ben onun face şifresini ele geçirerek birçok kızı eklediğini gördüm birtanesi ilgimi çekti ve ona sordum bana arkadaşım vs dedi ama pek inandırıcı gelmedi niye önceden eklememişte askerdeyken ekledi neyse ben deşeledikçe vs bana yalan söylediğini farkettim ben ona bir kavgamızda artık yeter dayanamıyorum görüşmeyelim dediğimde tamam dedi sen bilirsin ve diğer gün bana özür mesajları attı 1 günlük ayrılığımızda kalkmış bu kızla mesajlaşmış birde bana diyor sen benden ayrılmıştın. bunu üste çıkartmaya çalıştı sonrada askerden gelince sana evlenme teklifi edicem diyerek bana teselli veriyor şaka gibi.. ben ayrılalım dedim daha fazla uzasın istemiyorum bana yüzyüze konuşalım dedi ailelere bir şey söylemeyelim filan şimdide telefon kartı kalmadığı ve telefonunu kullanamadığı için 2 gündür beni aramıyor. açıkçası kafamda çok rahat. ben ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamadım sürekli askerim psikolojim bozuk diyip duruyor ve bunun ardına sığınıyor ben artık daha fazla bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum şuan ayrılmam ne kadar doğru olur ya da askerden gelene kadar beklemeli miyim. ha bir de beyimiz annesi ona demiş ki simgeye her şeyi anlatma çok üzülüyor bak o da demiş niye anlatmıcam o da benimle beraber askerlik yapsın.. bunu da kendi dedi bana ..
arkadaşına mesaj attım beni arasın diye aradığı an artık hayatında olmadığımı söylüyeceğim söylediğim an kafam ve ruhum çok rahatlıcakBiz de asker bekledik, hiç boşuna kandırmasınlar.
'' Olmadık bir şeyden kavga çıkarır, hatasını anlayınca özür diler '' askerlik psikolojisi diye alttan alınabilecek tek şey budur. Kızlarla falan görüşmüş yahu, üstelik arkadaşı falan olsa neyse diyeceğim. Rast gele ekleyip görüşmüş bildiğiniz. Aramadığı için kafanız da rahatmış, hazır aramıyorken ben olsam numaramı değiştirirdim daha fazla gölge etmesin diye.