Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bebek oğlumdan sana emanet demeye getiriyor oğlumun yani doğal olarak bizim. Daha doğmadan çocugu sahiplenmiş resmen sanki kendi doğuracak...
Doğduktan sonrada sürekli isteyecek, kendi kv den biliyorum eltimin çocugunu sürekli alıp alıp evine götürüyor elinden gelse eltim çağırmasa çocugu geri vermeyecek eltim çok rahatsız bu durumdan çocugun huyu suyu da değişiyor çünkü çok şımartıyorlar. Çocuk arsız oluyo... Buna mümkün mertebe müsaade etmemelisin...
Bende aynı şeyi bana yapamasın diye Şimdiden baskı yapmaya başladım benim çocugumu bu şekilde alamazsın ben olsam x in yerinde vermem çocugumu herkesin bir düzeni var gibi...
Sende şöyle diyebilirsin "Sana ait olan emanete(eşin) nasıl gözüm gibi bakıyorsam, banada Allahın emaneti olan evladıma gözüm gibi bakmasını bilirim. Beni sürekli bu şekilde uyarmaktan vazgeçin artık" diyebilirsin.
Ben olsam daha çirkef bir cevap verirdim çünkü kv ler genelde o dilden anlar.
Bu Lafı söyleyen Allah'a emanet deseniz de laftan anlamaz ki. Allah muhafaza cahilinden. Son cümlenden de ürktüm açıkçası. Allah seni ve yavrunu kötü gözden kötü amelden korusun.
Yok artık daha neler ya. Oğlu tek başına mı yapmış çocuğu. Bidahakine yapıştırın cevabı yoksa gittikçe tepene çıkarlar. Ayrıca çocuk doğduktan sonrası daha vahim. O yüzden şimdiden ipleri elinize alın derim
Oncelikle allah yardimcin olsun cnm bu tur insanlardan sana rahat yuzu pek gorunmez gibi ve farkli kotu huylarida var diyorsun o yuzden bencee sakin zit gitme esin ve cocugunun ,evliliginin sagligi icin oyle kolay tabi benim cocugum felan filen soylenmek ki dogrusuda bu zaten senin cocugun.ama bu tur insanlarla direk degilde bazi gecekleri dolayli ve esin ile birlikte agiz birligi yapip konusman daga saglikli hem simdi hem ilerisi icin..
Herkes yerini bilmeli dediğimiz bir konu daha.
Babannesin heyecanlisin torununu bekliyorsun.seviyorsun herşeye eyvallahda.
Bir annesi kadarda üzerine titreyip sevemessin ,düşünemezsin.
Sana derler kimin canını kime emanet ediyorsun..
Kayinvalideniz abartmış ama siz guzel bir dille ..onu herkesden daha cok sizin dusunceginizi ve birsey olması durumunda Allah korusun sizin uzuleceginizi laf arasinda soyleyin..
Cahilse cahile bulaşmayacaksınız o Zaman. Bana böyle dangalak cümleler Kuran insanı aramam ben olsam.
aynen oyle o lafin ustune evimi tasidim ayni apartmandaydik .bu hamile halimle hemen tasindim o dusunsn bundan sonra oglunu torununu dusunmeyi.allah yardimcin olsnO da kötü valla ama bazen diyorum şöyle kavga etsek de hayatımdan çıksa diye![]()