- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı sorunları bende yaşıyorum. Resmen oğlumu benden kıskanıyorlar.Kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar. Ben de kesin karar aldım kayınbabam ve kaynanam ölmeden 2.çocuk yapmıcam çok ciddiyim. Çocuk doğsun da biz sahiplenelim diye dört gözle bekleyen insanlar bunlar. Onlara bu zevki tattırmıcam.Oğlum da herşeyi burnumdan getirdiler ve getirmeye devam ediyorlar. Ikinci çocuğumu daha rahat büyütcem onlar olmadan. Çocuk benim çocuğum onların değil çünkü.10 sene de geçse ölmelerini beklicem. Beni bu noktaya getirdiler.Ay vallahi billahi acayip sinir oldum gece gece. Ne demek yaa benim emanetim la havleee.. bebegim Allahin bana emaneti diyin, bu cumlenizden rahatsiz oluyorum diyin ama diyin yani biseyler diyinki sınırlarini bilsin..
Valla aklima 1 ay once yasadigim geldi.. izine gittik kvlerin yanina. Otururken aniden kp olurda bosanirsaniz (esimlede aramiz cok cok iyidir masaAllah) cocugu tr de babasina verirler.. yok ya dedim bayagi direndim.. baktim olmuyor vallahi oyle birsey olsun bu evi basiniza yikarim icindeyken yakarim sizi dedimm!! Sustular... belki saka amacliydi ama bayagi sinirlenmistim... cocugum sonucta sakasi bile igrenc. Hatta tr de hak hukuku bile googledan arastirmistim o derece yani