• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o bebek emanet ne demek, anlayamadım?

Ay vallahi billahi acayip sinir oldum gece gece. Ne demek yaa benim emanetim la havleee.. bebegim Allahin bana emaneti diyin, bu cumlenizden rahatsiz oluyorum diyin ama diyin yani biseyler diyinki sınırlarini bilsin..
Valla aklima 1 ay once yasadigim geldi.. izine gittik kvlerin yanina. Otururken aniden kp olurda bosanirsaniz (esimlede aramiz cok cok iyidir masaAllah) cocugu tr de babasina verirler.. yok ya dedim bayagi direndim.. baktim olmuyor vallahi oyle birsey olsun bu evi basiniza yikarim icindeyken yakarim sizi dedimm!! Sustular... belki saka amacliydi ama bayagi sinirlenmistim... cocugum sonucta sakasi bile igrenc. Hatta tr de hak hukuku bile googledan arastirmistim o derece yani
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı sorunları bende yaşıyorum. Resmen oğlumu benden kıskanıyorlar.Kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar. Ben de kesin karar aldım kayınbabam ve kaynanam ölmeden 2.çocuk yapmıcam çok ciddiyim. Çocuk doğsun da biz sahiplenelim diye dört gözle bekleyen insanlar bunlar. Onlara bu zevki tattırmıcam.Oğlum da herşeyi burnumdan getirdiler ve getirmeye devam ediyorlar. Ikinci çocuğumu daha rahat büyütcem onlar olmadan. Çocuk benim çocuğum onların değil çünkü.10 sene de geçse ölmelerini beklicem. Beni bu noktaya getirdiler.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı sorunları bende yaşıyorum. Resmen oğlumu benden kıskanıyorlar.Kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar. Ben de kesin karar aldım kayınbabam ve kaynanam ölmeden 2.çocuk yapmıcam çok ciddiyim. Çocuk doğsun da biz sahiplenelim diye dört gözle bekleyen insanlar bunlar. Onlara bu zevki tattırmıcam.Oğlum da herşeyi burnumdan getirdiler ve getirmeye devam ediyorlar. Ikinci çocuğumu daha rahat büyütcem onlar olmadan. Çocuk benim çocuğum onların değil çünkü.10 sene de geçse ölmelerini beklicem. Beni bu noktaya getirdiler.
Süper karar

Klasik kayınvalide zırvalıkları benimki emzirmeye bile çalıştı neyseki eylemi gerçekleştirmeden yakaladım uzak dur bu konulara hiç girme ısrar ederse direk cevap ver bir daha cesaret edemesin

Biraz saçma degil mi bu canim. Senin kararin tabi ama. Kv kp 20 25 yil sonra ölecekler belki nerden bileceksin. Eger cocuk istiyorsan normalde bari sırf onlarla ugrasmak istemiyorsun diye oğlun kardessiz kalmasin yani.

Kayınbabam bu çocuk 3 yaşına gelince sana "Ana" bile demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak dedi hüngür hüngür ağlattı beni. Sen öyle arkasından bakcan kalcan çocuk hep dede diye bana gelcek diyo. Bende madem benim oğlum bana "Ana"demicek bende bi daha çocuk falan doğurmucam dedim. Gerçekten de kayınbabam ve kaynanam ölmeden 2. çocuk doğurmucam. O kadar çok şeyler yaşadım ki,çocuğumu benden kıskandılar. Ailecek aşırı derece yapıştılar oğluma.

Biraz saçma degil mi bu canim. Senin kararin tabi ama. Kv kp 20 25 yil sonra ölecekler belki nerden bileceksin. Eger cocuk istiyorsan normalde bari sırf onlarla ugrasmak istemiyorsun diye oğlun kardessiz kalmasin yani.
Evet canım belki de 90 yaşında ölcekler bilmiyorum artık. Oğlum belki de onlar yüzünden kardeşsiz kalcak. Kayınbabam 64 yaşında,kaynanam 62 yaşında ve gayet dinçler. Bu zalimlikleriyle beni bile erkenden öldürürler üzüntüden. Artık napcam bilmiyorum çok çaresizim.Kayınbabam resmen bu çocuk 3 yaşına gelince sana "Ana"bile demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak hep dede dicek sende arkasından bakcan kalcan dedi hüngür hüngür ağlattı beni. Bu çocuk niye devamlı sana geliyo niye devamlı sana bakıyo deyip duruyo bıktım artık. Annesiyim ben bana gelmicekte kime gelcek bana bakmıcakta kime bakcak bu çocuk. Hep çocuk kendi kucaklarında dursun istiyorlar peki ben neyim.Resmen oğlumu benden kıskanıyorlar. 2.çocuk doğursam onu da benden kıskancaklar ve kendileri doğurmuş gibi sahiplencekler. O yüzden onlar ölmeden 2.çocuk doğurmucam. Yok çok uzun yaşarlarsa da oğlum ömür boyu kardeşsiz kalcak. Şuanda 24 yaşındayım 40 yaşına kadar doğum yapabilirim sanırım,tabi erken menapoza girmezsem. Sen olsan napardın?

Evet canım belki de 90 yaşında ölcekler bilmiyorum artık. Oğlum belki de onlar yüzünden kardeşsiz kalcak. Kayınbabam 64 yaşında,kaynanam 62 yaşında ve gayet dinçler. Bu zalimlikleriyle beni bile erkenden öldürürler üzüntüden. Artık napcam bilmiyorum çok çaresizim.Kayınbabam resmen bu çocuk 3 yaşına gelince sana "Ana"bile demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak hep dede dicek sende arkasından bakcan kalcan dedi hüngür hüngür ağlattı beni. Bu çocuk niye devamlı sana geliyo niye devamlı sana bakıyo deyip duruyo bıktım artık. Annesiyim ben bana gelmicekte kime gelcek bana bakmıcakta kime bakcak bu çocuk. Hep çocuk kendi kucaklarında dursun istiyorlar peki ben neyim.Resmen oğlumu benden kıskanıyorlar. 2.çocuk doğursam onu da benden kıskancaklar ve kendileri doğurmuş gibi sahiplencekler. O yüzden onlar ölmeden 2.çocuk doğurmucam. Yok çok uzun yaşarlarsa da oğlum ömür boyu kardeşsiz kalcak. Şuanda 24 yaşındayım 40 yaşına kadar doğum yapabilirim sanırım,tabi erken menapoza girmezsem. Sen olsan napardın?
Biraz radikal bir şey ama ben olsam yumurtalıklarımı dondurup cidden onlar geberince hamile kalırım.

Off bu ne ya aşmış kendini kp. Neyin yarışinı yapiyirsa artik. Esun birsey demiyor mu ?

Ben olsam aralarında yaş farki pek olmadan kardeşi olsun kendi kendilerine oynasinlar kimseye de ihtiyac duymasinlar diye düşünürdum. O zaman onlara düşkün de olmaz cocuk. Tabi ne yaşadığını sen bilirsin

Off bu ne ya aşmış kendini kp. Neyin yarışinı yapiyirsa artik. Esun birsey demiyor mu ?

Ben olsam aralarında yaş farki pek olmadan kardeşi olsun kendi kendilerine oynasinlar kimseye de ihtiyac duymasinlar diye düşünürdum. O zaman onlara düşkün de olmaz cocuk. Tabi ne yaşadığını sen bilirsin
Eşim kafana takma deyip geçiyo babam değişmez diyo ama ben bıktım artık. Çocuğu binbir zorlukla doğuran benim gece gündüz bakan benim ama çocuğu sahiplenen onlar oh valla. Napcam bilmiyorum.Ben de senin gibi düşünüyodum oğlumun kardeşi olsun kardeş kardeş büyüsünler diye.Ama biliyorum ki 2.çocuk doğar doğmaz sahiplencekler yine çocuğumu. Bebek oyun çağına gelip abisiyle oyun oynucak zamana gelene kadar en az 2 sene var. Bebeğim 2 yaşına girene kadar yine kucaklarından indirmek bilmicekler yine çocuğumu benden kıskancaklar peki o zaman napcam. Bir fikrin var mı tatlım belki sen daha tecrübelisindir.

İnsanın sevmediği birinde iyi bir söylem bile gelse hep altından bir sorun ararız. Bence sorun yaratılabilecek bir durum yok

Okudum cnm tüm yazdıklarını ben de...

Ve çok üzüldüm o kadar saçma ki yaptığı. Ama ne olursa olsun şunu unutma ki o bebek senin ve ne olursa olsun yine sana ana diyecek, yine sana gelecek. Ben hiç hele ki büyüyünce dede dede diyerek gezinen ve annesini unutan çocuk görmedim normal şartlarda...

Sen bence hiç korkma 2.yi yapmaya. Kendin düşünüyor ve istiyorsan neden mahrum kalasın? Çünkü kayınpederin söylediği imkansız. Ya da çocuk biraz büyüyünce kendin gözlemle, onlar da görsün, utansın. Anne demeyen çocuk mu olurmuş, anneyi tanımayan?

Bana önce çok baskı yaptılar ne zaman bebek diye. Ben de düşünmüyordum hatta eşimle çocuk yapmama şartıyla evlendim, o da istemiyordu. Ve kayınvalidemin saçmalıklarını gördükçe yok yapıp da başıma iş almam diyordum. Ama sonra kendim istedim ve başetmek için başka yollar nasılsa bulurum dedim. Onlar için çocuksuz mu kalsaydım?

Klasik kayınvalide zırvalıkları benimki emzirmeye bile çalıştı neyseki eylemi gerçekleştirmeden yakaladım uzak dur bu konulara hiç girme ısrar ederse direk cevap ver bir daha cesaret edemesin

Ayy hangi akla hizmet ya burda birkaç kez okudum bunu da şaşkına döndüm valla emzirmeye çalışan babaanneleri okuyunca :KK57: evet yavaş yavaş laf yapıştırmaya alışıyorum ben de...

Ahh ahh bizimki de derdi aynı babası diye bir gün çocukluk fotomu verdim eline anne bak kime benziyo dedim:deli::deli:elini alnına koyup bir kasiyisi vardi alnını sorma:dondurma::dondurma: dudaklarından dökülen söz alnini kasirken aynı sana benziyor :KK53::KK53:....moral bozukluguyla dedi hemde:halay:boşver ama sinirini koy o bebek senin bebegin onun torunu yerini bilsin bir zahmet ...pintom

Yaa nedir bu benzerlik takıntıları? Hahah iyi mors olmuş. İnşallah benimki de bana benzer de gönül rahatlığıyla konuşurum ben de :)

Aynen...

bu kafadaki birinin erkeği beğenmeyip kız bebek istmesi çok tuhaf geldi bana, erkek diye tutturması lazımdı. burda devreler karışmış :KK70:

Hahahah gerçekten düşünmemiştim bunu :D ailede herkes erkek doğuruyor eşimin 20-30 tane kuzeni var hepsi erkek, kız çocuk hiç yok ailede. Kayınvalidemin de kızı yok. Sanırım ondan :))

Eşim kafana takma deyip geçiyo babam değişmez diyo ama ben bıktım artık. Çocuğu binbir zorlukla doğuran benim gece gündüz bakan benim ama çocuğu sahiplenen onlar oh valla. Napcam bilmiyorum.Ben de senin gibi düşünüyodum oğlumun kardeşi olsun kardeş kardeş büyüsünler diye.Ama biliyorum ki 2.çocuk doğar doğmaz sahiplencekler yine çocuğumu. Bebek oyun çağına gelip abisiyle oyun oynucak zamana gelene kadar en az 2 sene var. Bebeğim 2 yaşına girene kadar yine kucaklarından indirmek bilmicekler yine çocuğumu benden kıskancaklar peki o zaman napcam. Bir fikrin var mı tatlım belki sen daha tecrübelisindir.

Bende çocuk yok henüz canim. Tecrubeden değil fikir yürütme amaçlı yazdım :) Sen daha iyi bilirsin tabi tanimissindir onları. Yoksa niye istemeyesin zaten. Oğlun acisindan bakayim dedim sadece.

niye sen damızlık koyun musun tövbe tövbe. ilk söylediği olumsuz gelmedi ama ikincisi direk çok itici, bizden sana emant ne demek yani torun onlara ait sen sadece bi taşıyıcısın. bir daha öyle derse o bana Allah'ın emaneti, onu annesinden daha fazla kimse düşünemez merak etmeyin derdim. ne demek wc de ıkınma .. komik

Evet ben de öyle demeyi düşünüyorum, taşıyıcı anne yaptı kadın beni resmen. Hee o da ayrı bir komiklik ıkınma falan :işsiz:

Back
X