- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
I
INsallah kuzummm rabbim hepiimize nazip etsin dediklerini uygulucam bu ay imsallahayyy inşallahh gelir canım yaaa. hamile kalabilmen çok önemli yani benm doktorum öyle söylerdi. birde kafana takmamaya çalış taktıkça olmaz derdi. stresin bir hormonu yükselttiğini ve onun da gebeliğe engel olduğunu söylemişti. bu yüzden kendine oyalanacak bişey bulll :) hem bu lekelenme inşallah yerleşme kanamasıdır da hiiiç beklemene gerek kalmaz :) bu arada ben eşime sadece keçiboynuzu yaptım. ama havuç suyunun falan da çokyararı varmış. eşinin sayısı çok iyi ama morfolojisi nasıl canm önemli olan o eğer o da iyiyse küre gerek bile kalmaz bi takviye olur sadece. ben yinede kürü sanada yazayım: 7-8 tane keçiboynuzunu 3 bardak kaynayan suya koyup kapağını kapatıp 3 dakika kaynat sonra altını kapat kapalı bir şekilde 20dk dinlensin sonra süz soğuyunca yarısını sabah aç yarısını akşam içsin. 1 hafta sonda yarı ölçüde yapçaksın sadece akşamları içsin. rabbim inşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder :)