• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O BEBİŞ BU GÖBÜŞE GELECEKK❤❤❤❤SOHBET MUHABBET

I
ayyy inşallahh gelir canım yaaa. hamile kalabilmen çok önemli yani benm doktorum öyle söylerdi. birde kafana takmamaya çalış taktıkça olmaz derdi. stresin bir hormonu yükselttiğini ve onun da gebeliğe engel olduğunu söylemişti. bu yüzden kendine oyalanacak bişey bulll :) hem bu lekelenme inşallah yerleşme kanamasıdır da hiiiç beklemene gerek kalmaz :) bu arada ben eşime sadece keçiboynuzu yaptım. ama havuç suyunun falan da çokyararı varmış. eşinin sayısı çok iyi ama morfolojisi nasıl canm önemli olan o eğer o da iyiyse küre gerek bile kalmaz bi takviye olur sadece. ben yinede kürü sanada yazayım: 7-8 tane keçiboynuzunu 3 bardak kaynayan suya koyup kapağını kapatıp 3 dakika kaynat sonra altını kapat kapalı bir şekilde 20dk dinlensin sonra süz soğuyunca yarısını sabah aç yarısını akşam içsin. 1 hafta sonda yarı ölçüde yapçaksın sadece akşamları içsin. rabbim inşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder :)
INsallah kuzummm rabbim hepiimize nazip etsin dediklerini uygulucam bu ay imsallah

ben kafa dağıtmak için örgü işlerine sardım canım penye ipten sepet mi desen yelek mi den atkı mı desen ondan sıkılıyom ona geçiyorum ondan sıkılıp ona geçiyorum işten eve gittiğim gibi yemekti temizlikti derkebn sonra elime lıyorum bir bakıyom uyku vakti gelmiş düşünmemeye çalışıyorum
ooo çalışıyosan da süperrrr. ben bide işsiz olduğum için kafayı yiyordum :) en kısa zamanda güzel haber bekliyorum :)

ooo çalışıyosan da süperrrr. ben bide işsiz olduğum için kafayı yiyordum :) en kısa zamanda güzel haber bekliyorum :)
evet belkide çalışmak daha iyi ama insan üzülüyo işte olmayınca düşün o kadar yoğunluktan direk uyumak istiyorum ama nafile düşünmeden uyuyamıyorum. eltimin 5 yaşında bir çoçuğu var ne çektiğimi biy yıldır o biliyo ama ben tüp bebek ekim ayında yaptırdığımda oda hamile kaldı ona o kadar çok sevindim ki ama şimdi hergün hamilik mesajlarını alıyorum yok midem bulanıyo yok uylum var daha nice sızlanma gözüm yok yanlış anlama ama o kadar acı çektiğimimi bile bile bu mesajları atması çok zoruma gidiyor

benim abimin eşide hamileydi ikinci yeğenimi doğurdu 3 ay önce ama sağolsun hep bana destek oldu bak ben artık gezip tozamyorum sen gez tadını çıkar diyo uyu gez bu günleri ararsın diyo sırf ben daha iyi olayım diye

evet belkide çalışmak daha iyi ama insan üzülüyo işte olmayınca düşün o kadar yoğunluktan direk uyumak istiyorum ama nafile düşünmeden uyuyamıyorum. eltimin 5 yaşında bir çoçuğu var ne çektiğimi biy yıldır o biliyo ama ben tüp bebek ekim ayında yaptırdığımda oda hamile kaldı ona o kadar çok sevindim ki ama şimdi hergün hamilik mesajlarını alıyorum yok midem bulanıyo yok uylum var daha nice sızlanma gözüm yok yanlış anlama ama o kadar acı çektiğimimi bile bile bu mesajları atması çok zoruma gidiyor
çok haklısın canım. bende ilk kğrtajımı olduğumda arkadaşım hamileydi aldığı kilolardan şikayet ediyodu bende en sonunda dayanamayıp 100 kilo olmaya bile razıyım nankörlük etme yeter ki evladım olsun demiştim. belki bilinçli yapmıyorlar ama yine de yaramızı deşiyorlar farkında olmadan. yanlış anlarmıyım canım senin duygularını çok iyi anlıyorum ben. hatta çocuğu olmayan biri var tanıdığım onun kapısının önünden hızlı geçiyorum göbeğim çıktığı için denk gelmeyelim diye belki üzülür diye. ama herkes böyle değil maalesef.

çok haklısın canım. bende ilk kğrtajımı olduğumda arkadaşım hamileydi aldığı kilolardan şikayet ediyodu bende en sonunda dayanamayıp 100 kilo olmaya bile razıyım nankörlük etme yeter ki evladım olsun demiştim. belki bilinçli yapmıyorlar ama yine de yaramızı deşiyorlar farkında olmadan. yanlış anlarmıyım canım senin duygularını çok iyi anlıyorum ben. hatta çocuğu olmayan biri var tanıdığım onun kapısının önünden hızlı geçiyorum göbeğim çıktığı için denk gelmeyelim diye belki üzülür diye. ama herkes böyle değil maalesef.
rabbim herkesin kalbine göre versin canım .bir gün dayanamayıp ağladım eşim mesajları görmüş sonra bana birşey demedi sonra dedi sabret rabbim büyük sen üzülme yeterki dedi ve oda çabalamaya başladı bitki ilçaları kullanmaya başladı

rabbim herkesin kalbine göre versin canım .bir gün dayanamayıp ağladım eşim mesajları görmüş sonra bana birşey demedi sonra dedi sabret rabbim büyük sen üzülme yeterki dedi ve oda çabalamaya başladı bitki ilçaları kullanmaya başladı
rabbim çabalarınızı görür canım mutlakaa. bak ne güzel eşin de destek oluyo demek ki. inşallah ağzınızın tadı hiç bozulmasın hatta ball gibi bi bebiş eklensin o ağız tadına

O bebiş benim göbüşede gelssin artik ne olur yaaaaaa:KK46::anneadayı:
Her ay 28 gün boyunca adet olmayacakmiyim acaba bu ay bebek var mi acaba diye düşün dur sonra beklenen gün gelsin ve tabikide kırmizilar eşliğinde.koca bir hayal kırıklığı... ama insaniz işte sonra hemen yeni umutlar yeşeriyor içimizde bu ay olacak Allahın izniyle diye sonra yine ķirmizilar sonra kendimizi avutmalar. Stres yapmamaya çalışmalar. 1 senedir aynı kısır döngüyle gidiyoruz. Ama umutsuzluğa yer yok kızlar kürlere çalışmalara devam..:kahve:

O bebiş benim göbüşede gelssin artik ne olur yaaaaaa:KK46::anneadayı:
Her ay 28 gün boyunca adet olmayacakmiyim acaba bu ay bebek var mi acaba diye düşün dur sonra beklenen gün gelsin ve tabikide kırmizilar eşliğinde.koca bir hayal kırıklığı... ama insaniz işte sonra hemen yeni umutlar yeşeriyor içimizde bu ay olacak Allahın izniyle diye sonra yine ķirmizilar sonra kendimizi avutmalar. Stres yapmamaya çalışmalar. 1 senedir aynı kısır döngüyle gidiyoruz. Ama umutsuzluğa yer yok kızlar kürlere çalışmalara devam..:kahve:
Sen ne tur kurler uyguluyosun canim

Sen ne tur kurler uyguluyosun canim
Eşimde ileri hareket problemi var canim 1 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Biz keciboynuzu aldik ve bi degirmene göturüp onu toz haline getirdik. Tozunu kaynatip iciriyorum eşme hergun 1 aydir hem sabah hem aksam. Toz haline getirmemizin sebebi kaynarken özü suya daha cok çikmasiydi. Bide her gun kocaman bir bardak havuç suyu sıkıp içiriyorum. Ayrica folik asit içiriyorum

Eşimde ileri hareket problemi var canim 1 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Biz keciboynuzu aldik ve bi degirmene göturüp onu toz haline getirdik. Tozunu kaynatip iciriyorum eşme hergun 1 aydir hem sabah hem aksam. Toz haline getirmemizin sebebi kaynarken özü suya daha cok çikmasiydi. Bide her gun kocaman bir bardak havuç suyu sıkıp içiriyorum. Ayrica folik asit içiriyorum
Hamilemisin peki simdi varmi biseyler bende biseyler uyguladim iki kere hamile kaldim dustu

Hamilemisin peki simdi varmi biseyler bende biseyler uyguladim iki kere hamile kaldim dustu
Canim öncelikle inşallah yerleşme kanamasidir. Eşim yeni ameliyat olduğu için spermlerin kendiniz toparlamasi ve yenilemesi en az 3 ay sürüyormus. O yüzden benim bu aralar hamile kalma şansim baya bi düsük ama Rabbim ol derse herseyi yaratmaya gücü yeten Allah nasip eder. Bu forumda ne kadar çok hamilelik haberi okuyoruz deil mi en umutsuz anlarda gelen. Sen neler yapiyorsün destek olarak

Soyle soyliyim ben cok sey yaptim. En basta sogan kuru ve ebegumeci kurleri uyguladim ve hamileligim basarili oldu ama kimyasal gebelik oldugu icin sonlandi... sonrasinda bi akrabam 20 yildir cocugu olmayan insanlara yardim eder ve yillarca tup bebek tedavisi gorenler bile hamile kalmistir elinden ablamda evlenir evlenmez istedi olmadi bu akrabamizin yanina gitti bebek yuvasini indirdi yukari kaymis doktorlar anlamiyo onu agir kaldirdigimiz icin yillarca yukari kaymis ayni seh bendede vardi bu ay bende gittim ve hayirlisi insallah olur

Back
X