O BEBİŞ BU GÖBÜŞE GELECEKK❤❤❤❤SOHBET MUHABBET

kanı ne zaman verdin peki? 48 saat geçtiyse bir daha ver bakalım. umutlan diye demiyorum yanlış anlama ama belki vardır. hayalet çizgi testler fazla bekleyince çıkabiliyor. ama hemen çıkanlar pek yanıltmıyor. hayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah
kani daha dun verdim pazartesi ye kadar beklicem bakalim insallah hayirlisi olur vardir bebis

kan nasıl almaz gebeşiğin başında zaten ultrasonda gözükmez bunu da biz mi söyleyelim :sinirli: sağlık ocağı bile alır kan yaa. bence de sen bi kan ver ondan sonra yoksa nedenine bakar. olup olmadığı bilinmeden hemen hsg demek ne demek. bak çok kzıdım yaaa. sakın sıkma canını
gidicem ozele canim bekliyorum haftaya carsamba gidicem bilmiyorum bide hamileysem hsg yapsalar bebegimi dusurucek salaklar bende gitmekten vazgectim ozele randevu aldim

yaa başlığına bayıldım yazmadan duramadım :) şimdi kısa özet geçeyimm.. polikistik over hastasıyım. eşimde sperm azlığı ve anomali vardı. normal spermi %4 dü. çatlatma iğnesiyle ilk ay hamile kaldım ama hcg değerlerim düzensiz yğkseliyordu sağlıksız gebelik tanısı kondu iç kanama tehlikesinden dolayı kürtaj oldum. daha kese bile oluşmamış sadece pozitif görmüş biri olmama rağmen dünya başıma yıkıldı ve radikal karar aldım. diyet+spor+düzenli beslenmeyle 15 kilo verdim. her ay kırmızıları görünce ağlamaktan yorulmuştum ki eşim bana tüp bebek yaptıralım böyle ağlamakla olmaz dedi. hemen tamam önümüzdeki ay ilk adette gidelim doktora dedim. ama bu ay sana keçiboynuzu kürü yapayım dedim. (isteyene tarifi yazarım) itiraz etmedi. 1 ay boyunca gün aşırı ilişkimize devam ettik. ama aklımda tüp bebek olduğu için hiç düşünüp kafaya takmıyordum sadece eşimin sperm kalitesi sayısı artsın ilk seferde tutsun diye dua ediyordum. adet düzensizliğimde olduğu için test günümü kestiremiyordum. son adet zamanımdan 30 gün geçmişti ve aşırı ağrım vardı ilaç içmek için mutfaga gittim. sonra içim rahat etmedi çıkmaz ama test yapayım dedim ve şokk ikinci silik çizgi çıktı! hemen kan vermeye koştum ve evet pozitifti :) dünyalar benm oldu aman kese kalp ikili üçlü tarama derken şükür bu günlere geldik. bir erkek evlat bekliyorum rabbim isteyen tüm kullarına hayırlısını nasip etsin inşallah. şimdi iki faktör var burada. 1: zayıflamam sayesinde yumurtam kendiliğinden gelişip çatladı.
2: keçiboynuzu kürü sayesinde eşimin spermleri kalite kazandı ve rabbim dualarımızı geri çevirmedi.
benden size tavsiye fazla kiloları atınnnnn. besin takviyelerine inanın bunlar kocakarı değil faydalı besinler olsun vee umudunuzu kaybetmeyin yeter ki olumlu olun ve zamana bırakın dua edin. hepinize hayırlı hamilelik ve hayırlı evlatlar dileğiyle :anneadayı::anne:
Mesajini okurken sanki kendim yazmis gibi oldum canim ama benim halen bebis yok allahim saglicakla brbginj kucagina almayi nasip etsin ins benimde esimdr ayni şeyler var bana keçi boynuzu kurunun tarifini verebiirmiskn senin kendi uaptigim bir tarofmi acaba

Mesajini okurken sanki kendim yazmis gibi oldum canim ama benim halen bebis yok allahim saglicakla brbginj kucagina almayi nasip etsin ins benimde esimdr ayni şeyler var bana keçi boynuzu kurunun tarifini verebiirmiskn senin kendi uaptigim bir tarofmi acaba
sabır önemli canım. inşallah rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyenlere. keçiboynuzu kürü de 7-8 tane keçiboynuzunu 3 bardak kaynayan suya koyup kapağını kapatıp 3 dakika kaynat sonra altını kapat kapalı bir şekilde 20dk dinlensin sonra süz soğuyunca yarısını sabah aç yarısını akşam içsin. 1 hafta sonda yarı ölçüde yapçaksın sadece akşamları içsin. inşallah işe yarar

gidicem ozele canim bekliyorum haftaya carsamba gidicem bilmiyorum bide hamileysem hsg yapsalar bebegimi dusurucek salaklar bende gitmekten vazgectim ozele randevu aldim
iyi yapmışsın canım. inşallah bebeğin vardır seninledir ve sıkı sıkı tutunur sana. yoksa da canını sıkma sakın. doktor değiştirmekle en iyisini yaptın tedbirsizlik diz boyu!

iyi yapmışsın canım. inşallah bebeğin vardır seninledir ve sıkı sıkı tutunur sana. yoksa da canını sıkma sakın. doktor değiştirmekle en iyisini yaptın tedbirsizlik diz boyu!
Valla 3 gun kahverengi kanamam oldu galiba o adetti bugun 4 gun gecti adetin ustunden idrar testi yaptim cikmadi bu sabah demekki yok beklicem artik onumuzdeki ay

Bugün adetimin 3.gunu bal-tarcin-corekotunu yiyorum sabah akşam Rabbim bu ay nasip eder inşallah ya .kaç ay bunu denemek lazım kızlar bilginiz varmi

benim adetim 11. gun de geldi gene sabah doktora gittim kist olusmus o yuzden gecikmis. kist gecene kadar asilamada yapilamiyormus. dogum kontrol hapi verdi insallah kist gider bebis gelir artik ya sizlerde varmi degisiklik kizlar

merhaba arkadaşlar İNŞALLAH yeni yılda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz... 16 aydır bende hasretle özlemle bebek yolu gözlüyorum. farklı doktorlarada gittik bende belli başlı bi problem çıkmadı çok şükür.. eşimde aşırı olmamakla birlikte sperm azlığı çıktı ama bu da çok büyük bi problem değilmiş. bendede pko olabilir dedi doktor ve 1 ay klomen kullandım sonraki ay da doktora gitmeme kararı aldım... bu ay soğan kürüne başladım 7. günüm 15 gün kullanacağım inşallah... bende durum bundan ibaret kısaca... aranızda soğan küründen şifa bulan var mı kızlar:KK200:

merhaba arkadaşlar İNŞALLAH yeni yılda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz... 16 aydır bende hasretle özlemle bebek yolu gözlüyorum. farklı doktorlarada gittik bende belli başlı bi problem çıkmadı çok şükür.. eşimde aşırı olmamakla birlikte sperm azlığı çıktı ama bu da çok büyük bi problem değilmiş. bendede pko olabilir dedi doktor ve 1 ay klomen kullandım sonraki ay da doktora gitmeme kararı aldım... bu ay soğan kürüne başladım 7. günüm 15 gün kullanacağım inşallah... bende durum bundan ibaret kısaca... aranızda soğan küründen şifa bulan var mı kızlar:KK200:
ben gecen yil 2 ay kullandim sogan kuru ama pek bi faydasi olmadi bende

Ben kullandigim ay hamile kaldim kimyasal gebelik oldu. Bidahaki ay yine denedim yine hamile kaldim ama oda kimyasaldi :(

Ben kullandigim ay hamile kaldim kimyasal gebelik oldu. Bidahaki ay yine denedim yine hamile kaldim ama oda kimyasaldi :KK43:
Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsin... daha öncede 5 6 gün soğan suyu icmistim ama bu ay 15 +5 gün uygulayacağım. İbrahim Saraçoğlunun kurunu.benim yengem soğan suyu vesilesiyle olmaz dedikleri 3. Çocuğunu dünyaya getirdi...o yüzden umidimi kaybetmek istemiyorum

Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsin... daha öncede 5 6 gün soğan suyu icmistim ama bu ay 15 +5 gün uygulayacağım. İbrahim Saraçoğlunun kurunu.benim yengem soğan suyu vesilesiyle olmaz dedikleri 3. Çocuğunu dünyaya getirdi...o yüzden umidimi kaybetmek istemiyorum
bak sogan suyu cok faydali kesinlikle uygula 15 gun sabah aksam ictim ben ayni zamanda progeston ve klomende kullandim

Herkese merhaba. İki buçuk yıllık evliyim ilk üç ayı saymazsak hiç korunmadık ve hiç hamile kalamadım. Başlarda düzenli ilişki olmamasından ve yumurtlama gününü takip etmediğimiz için olmadığını düşünüyorduk. Ovulasyon testleri kullandım,kürler yaptım ama sonuç hüsran... en sonunda eşim gitti ve varikosel olduğunu öğrendik :( 2 kasımda çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.ilk bir ay e vitamini kullandı,şimdi onunla birlikte klomen kullanıyor. Biz bir de Benim işim gereği eşimle farklı yerlerde Yaşıyoruz. Çok çok özür dilerim ama ameliyattan sonra sadece 2 kez ilişki olabildi :(bu şekilde bizim işler çok zor... bu ay dijital ovulasyon testi kullanarak takip edicem, yumurtlama gününde eşim buraya gelecek de ilaç fayda etmiş olacak da,bebek olacak :( işin kötüsü ben bu ay nedense içimde bi isteksizlik var :(

Back
X