O benimle olmalı:)

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Ya çok pis kafaya taktım çünkü gerçekten istediğim gibi biri olduğunu düşünüyorum. Neyse konuma gelirsem . Arkadaş aracigiyla biriyle tanıştım . 1 ay oldu . 3 defa görüştük msjlasma falan filan olayları. 2 görüşmeden sonra babası hastaneye yatırıldı. Ciddi problemleri vardı o durumdayken hergün bir defa msj atar ihtiyacı olup olmadığını ve durumunun nasıl olduğunu sorardim . 3 görüşme fırsatını buldu geldi oturduk gayet güzel bir sohbet gerçekleşti . Sonra evime bıraktı. Arayı bu kadar uzatmayalim diyordu. En salı günü msj attim cvp verdi. Ama gerisi gelmedi. Çarşamba aradım cvp vermedi. Sonra birdaha donus yapmadı bende aramadim. Dün öğrendim ki iki tane kız arkadaşıyla cafede oturuyormus. Işteyen arayabilirmis görüşebilirmis. Bir erkek arkadaşa anlattım durumu bence ara ses çıkmadı sende napiosun baban nasil die konuya gir dedi . Ama bende beklemekten yanayım . Belki bir umut . Sizce ne yapmalıyım ya hemen kırıcı şeyler yazmayın evet belki çok abarttim ama görüşmek istemem suç mu :)

Arama ve bence artık hiçbir erkeğin peşinden koşma. Kırıcı olmayın dediğine göre sen de bunun farkındasın

cafede iki kız arkadaşıyla konuşmaya vakti olan kişinin aramaya da vakti olurdu....

seni umursuyormuş gibi görünmüyor

Yaaaa haklısın
actıgın konularda illaki farklı yorumlar görüceksin.
herkes aynı fikirde olucak diye bi şartname yokturki.
konularını bi daha silme timammı :KK53:

konuna gelicek olursak. fazla kafana takıpda gözünde büyütme.
arıcak adam arar. mesaj atıcak adam atar.
bahane kabul etmez aşk sevgi gönül işleri :cool:

Zorla mı alacaksın adamı? Hayır gelmez.
Adam mı bulunmaz hint kumaşı yoksa senin mi başına vurdu sevgilisizlik?

Beğenen erkek arar sorar arayı bu kadar açmaz net

Seni umursamıyor bu kadar basit olmayın! Bırak ne hali varsa görsün

Ay bunun poposu kalkmış poposu adama bak. Bırak ne hali varsa görsün, hiiiç umursama bak nasıl umursanıyorsun :KK11:

KarKralicesi .!.:
actıgın konularda illaki farklı yorumlar görüceksin.
herkes aynı fikirde olucak diye bi şartname yokturki.
konularını bi daha silme timammı :KK53:

konuna gelicek olursak. fazla kafana takıpda gözünde büyütme.
arıcak adam arar. mesaj atıcak adam atar.
bahane kabul etmez aşk sevgi gönül işleri :cool:
Konuyla alakasi yok ama bu konu silme islemi nasil yapiliyor ;) ben silinmedigini biliyordumda...

çok istiyosam gidip alırdım

Back
X