- Konu Sahibi aysegguuul
-
Evet arkadaşlarımınkıne bakarım ve dediklerim doğru çıkar.kahve falı bakıyor musun
Hiç aklıma gelmedi ya şuan pişman oldum, birde insan sarhoşken sevdiğini aramaz mi neden hiç aramadi benikeşke hissettim yerine aradığını itiraf ettiğini falan söyleseydin
evet o kadar sarhoştun ki yediğin naneleri de anlattın falan diye bi yoklasaydın.
Henüz görmedi mesajı ama olsa bile söyler mi fakat ben hislerime güveniyorum bi kizla öpüştüğüne eminim.haklisin. bazi insanlarin 6. hissi kuvvetlidir ve gercekten Dogru cikar. benim de öyle.
var biseyler ki cevap bile yazmiyor baksana.
Başlığa değil de konuya cevap versen daha iyi olmaz mi? Ve saygılı bir sekilde.Başlığa cevap veriyorum: O ney la?
Haklısınız ama ya aldatıldıysam..6.hissiniz kuvvetli olabilir sizin, ama belkide bu his yanlıştır sizi iyi düşünmeye çalışın yinede
Kusura bakmayın şuan o kadar tedirgin ve mutsuzum kiparagraf :
herhangi bir yazının bir satır başından öteki satır başına kadar uzanan bölümlerine denir
kullanın kullandırın
Korkmayın sadece böyle olduğunu hissettim ve o da dün gece cok ictik diyince tedirgin oldumBen korktum sizden.
Hem kurmus hem de inandirmissiniz kendinizi, anaaam
Kusura bakmayın şuan o kadar tedirgin ve mutsuzum ki
Kesinlikle bende güvendim salak gibi ama dün gece gelen o ağlamam falan ve sabah mesaj atması o sekilde Allah bir sekilde farkina varmami gösteriyor gibi...çok içip bodrum gibi biryerde kuzu gibi durcağına bende inanmazdım..
Yani, evetgüvenilmez biri mi sizce ?
o zaman haklısın hissetmekle ama her hissedilen gerçek olacak değilYani, evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?