Eşi vajinismus diye bosayan adamdan hayır gelmez önce bunu kesinlikle aklından çıkarma .çünkü bu bi hastalık ve tedavisi var ya da eş olarak hayal ettiğiniz kişi size yalan söylüyor ki ikisi de çirkin .İkimizde 26 yaşındayız. Kız sanırım vajinu mus hastasıymış ilişkiye girememişler. 3 ay sonra bundan ayrılmış. Evine yollamış işte. 1 yıl iddet süreesinden dolayı boşanamadılar dava açılalı 5 ay olmuş martta ilk mahkeme sizce boşar mı hakim hemen kız tarafı maddi manevi tazminat talebinde bulunmuş. 2017 de evlenmişler ayrıca ben de bu geçtiğimiz eylülde tanıdım onu çok seviyorum
Bana tam vajinusmus demedi ben öyle tahmin ediyorum bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş.Evine yollamış cümlesi çok kaba geldi bana.. Evlendiğin kadın sırf vajinismus diye evine yollamak da ne bileyim..
. bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş hani zaten ailesi de çocuğa sabret falan demiş. Ne ilişki yaşanmış ne de araları varmış soğuklarmış birbirine karşı.Eşi vajinismus diye bosayan adamdan hayır gelmez önce bunu kesinlikle aklından çıkarma .çünkü bu bi hastalık ve tedavisi var ya da eş olarak hayal ettiğiniz kişi size yalan söylüyor ki ikisi de çirkin .
bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş yani ben dedim o şekilde. O demedi. Yani çok denemiş ama yorulmuş. Kız sürekli tavırlıymış yemek yaparmış bunun önüne kor başka yere çekilirmiş konuşmazmış falan buna tak etmiş en son. Ayrıca beni istemeye de geldiler ailesi de aynısını söyledi. Büyük bir problemmiş kız hala bakireEvine yollamış cümlesi çok kaba geldi bana.. Evlendiğin kadın sırf vajinismus diye evine yollamak da ne bileyim..
. bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş hani zaten ailesi de çocuğa sabret falan demiş. Ne ilişki yaşanmış ne de araları varmış soğuklarmış birbirine karşı.
Eşi vajinismus diye bosayan adamdan hayır gelmez önce bunu kesinlikle aklından çıkarma .çünkü bu bi hastalık ve tedavisi var ya da eş olarak hayal ettiğiniz kişi size yalan söylüyor ki ikisi de çirkin .
birde kıza sor bakalım gerçekler bunlar mı
Kızı tanımıyorum ama ailesi yani babası çok temiz bir insan o da babama dedi böyle böyle diye. Bilmiyorum sanki doğru gibi. Hatta mahkemede nafaka vermek bile istemiyor kıza baksınlar bakire olmadığını görürler zaten diyor.
konu başlığında boşanmış yazıyorsunuz yazı içeriğinde de boşanmamış diyorsunuz sizin iş baştan kara olmuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?