O boşanmış ben bekar ama çok seviyorum.

Ya ne kadını ne kocası boş boş konuşma kız sorumluymuş belki de sevdiği vardı nerden bileceğiz anca boş konuş sen. Ben onu daha yeni tanıdım asla da ah almadım vicdanım rahat

Ben zat2n o yüzd3n evlenmek istiyorum Temizim dedim mi sana

Bak ben sana temiz ya da kirli gibi bir yakistirma yapmadim dikkat edersen ama sen baska bir kadin hakkinda bilip bilmeden konusuyorsun. Senin sevgilin su an evli ve dolayisi ile sen evli bir adama kendini istetecek kadar degisiksin. Allah akil fikir versin diyorum sana sadece.

Nafaka talebi dolayısıyla bağlı bunlar görücü usulü baba zoruyla bir araya getirilmiş bu ilişki de olmayınca kız hep kaçmış ilk ayda zaten ilk iki hafta kız hep uzak durmuş çocuk zorlamış ama hüsran sonra hep yine denemek isteyince kız kaçmış yemeğini bile ayrı yemiş bununla konuşmamış falan çocuğun annesi iki hafta bunları evine getirtmiş belki düzelir diye kız yedi yabancı gibiymiş bunun neresi yalan olsun adamlar namazlarında niyazlarında çocuk imam babası yine hoca bu insanlar niye yalan söylesin. Bu olay olduktam 2 yıla kadar sonra bu çocuk geldi hayatıma girdi ve ben bunun evlendiğini bile bilmiyordum duyunca şok oldum aşık olmuştum benim suçum ne sonra anlattı boşandım dedi ama ben boşanma aşamasında olduğunu bile bilmiyordım. Çocukta yeni hayat kurmak istiyor onunda psikolojisi bozuk. O kimseyi yarı yolda bırakmadı ben de düşündüğünüz biri değilim.

Yaşınıza falan baktım da ilk okuduğumda 18 19 yaşında filan sandım,çok saf geldiniz ne desem bilemedim.Hiç hayat tecrübeniz olmadı mı ? Söylediklerine nasıl inandınız ?
Hayır her söylediği doğru değil demiyorum,doğru olan kısımlar da vardır muhakkak,ama hiç durup düşünmediniz mi ''hep kendisi suçsuz,kadın suçlu'' diye ? Babası imam diye mi inandınız yani ? Başka bir kadının özelini böyle pat diye ortaya söyleyen adama nasıl güveneceksiniz ? Yarın ayrılınca sizin de arkanızdan benzer şeyler söylemeyeceğinin garantisi mi var ?

Bak ben banlanmak istemiyorum sana kolay gelsin. Tencere kapak olmussunuz.

Ay boşanmazsa imam nikahı yaparsınız. Bi aile boşanmadan istemeye gitmiş, diğeri bile bile bu durumu kabul etmiş ağırlamış. Siz zaten utanmadan başkası vardı belki gibi ithamlarda bulunuyorsunuz hiç tanımadığınız bir kadın hakkında. Adam belki hayvanın tekiydi, kadın korkusunu yenip birliktelik yaşayamadı. Belki başka sorunlar vardı, midesi almadı kadının. İyi ama bulmuşsunuz birbirinizi.

Ya ne kadını ne kocası boş boş konuşma kız sorumluymuş belki de sevdiği vardı nerden bileceğiz anca boş konuş sen. Ben onu daha yeni tanıdım asla da ah almadım vicdanım rahat
Yahu bu adam evli mi evli..
Hemen de iftira yok sevdiği var bilmem ne diye.. konuştukça batiosun..
Kızlık zarı dikimini araştıracagina vajinismus ne onu araştırsaydin..
Hakketigini yaşaman dileğiyle...

Ben zaten bekar biriy
Ben zaten bekar biriyle evlenmeyi düşünmüşyorum ger.ze . k beyinli. Bo.k .bo.k konuşma ağz.ona .sıççç.tıgım

Daha beteri senin basına gelmesi dileğiyle

Ya ben ne den ayrıldınız diye sormayacak mıydım salak gibi tamam evlenelim mi diyecektim ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…