aynen katılıyorum sizeSeni de evine yollayip baskasini istemeye gittiginde belki dusunursun..
Hee ben ozelim bana yapmaz diyorsan herkes ozel bunu da unutma.
“Kızlık” duruyosa boşanma hak üstelik bu sebeple evden kovulan bi kadının hiç bir talebi olmamalı ama yine o kıymetli “kızlığını” kaybetmiş prenses aklınca çaresine bakınca evlenebilir öyle mi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Bir de şu var ya bu sevdiğin bey dönülmez akşamın ufkundaysa o yüzden kız söylemeden ben üste çıkayım dediyse o zaman sen evlenirsen 3 ay sonra bu işi beceremedi bu deyip tüm çevreye duyurup atarsın kapıya artık.
İkimizde 26 yaşındayız. Kız sanırım vajinu mus hastasıymış ilişkiye girememişler. 3 ay sonra bundan ayrılmış. Evine yollamış işte. 1 yıl iddet süreesinden dolayı boşanamadılar dava açılalı 5 ay olmuş martta ilk mahkeme sizce boşar mı hakim hemen kız tarafı maddi manevi tazminat talebinde bulunmuş. 2017 de evlenmişler ayrıca ben de bu geçtiğimiz eylülde tanıdım onu çok seviyorum
2 yıl bu hastalıkla mücadele edenler var ve bu hastalık tek başına asilabilecek bişey değil kimisi 1 günde başarıyo kimisi yıllarca mücadele ediyor doktorlar var bu konuda uzmanlar eğer önceliği sevgi olsaydı mücadele ederdi bi kaç ay denemişler olmamış böyle sevgi olmaz kim ne derse desin. Siz de kendinizi kandırmayın onların sevgisi kuvvetli değilmiş boşanma nedeni muhtemelen farklıdır çünkü eğer boşanma nedeni gerçekten buysa bu adamla zaman kaybetmeyin hayat uzun Allah göstermesin ama ilerde bi hastalık vs olsa sizi de bırakacak demektir. bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş hani zaten ailesi de çocuğa sabret falan demiş. Ne ilişki yaşanmış ne de araları varmış soğuklarmış birbirine karşı.
Hah iste tam olarak bu!
Bende bakmaya niyetlenmiştim. Kendi kendimi germesem mi ??
Bakma ben baktım sabah sabah 10 bölüm müge anlı izlemiş kadar oldum.
İlişki olmadıysa iddet süresi niye beklenmiş bi de o varkız adamın gazozuna ilaç katıp ırzına geçti ihtimali de var demek ki anlamıyorum hiç mi beyin kullanmaz bu insanlar bütün çevre mi iğrenç olur analar babalar bile cinsel hayatlarını konuşur olmuş.
Konu sahibi eşinin nafaka talebine kadar müdahil olmuş ne biliyosun o evde ne yaşandı acaba.
Kadın kadına bu kadar düşmanken,
Bu tür kadın müsveddelerinin erkeklerden çektiğine hiç acımıyorum dersem çok mu acımasız olurum ?
Walla eski konulara bakinca tuylerim diken diken oldu :))) bir de ozel hissediyor kendini demek kikiz oyleymis kiz boyleymis ama diktirince prenses sendromu oluyormus kadinin kadina olan dusmanligi tam olarak bu iste.
Sonu baştan belli.
Kendi tercihi keşke asıl mağdur da buralarda olsa da bunlardan da hesap sorsa. Bunca insan işi gücü bırakmış kızın özelini sakız etmiş ağızlarına utanmadan bu zihniyetler bi son bulsa artık ya da içlerine hapsetseler de topluma karışmasalar hiç cevap da vermiyo konu sahibi arayışı daha önemli şu an galiba.
Hadi adam anlatmis cunku adam degilmis. Yetmemis anasina babasina ozelini anlatmis bu da yetmemis ana baba cumle aleme anlatiyor ama konu sahibi bu da yetmez deyip nafakanin pesine dusuyor. Kiz oyleymis kiz boyleymis ama ben mukemmelim diyor. Sabah sabah kan beynime sicradi sinir oldum. Hadi hemcinsine empati yapmiyor insan hic mi dusunmez ya benim aklim almiyor.
Çok daha zor durumlar yaşayacağı çok aşikar çevresinde sen ne yapıyosun diyebilecek hiç mi seveni yok acaba.
Yazık gencecik insanların beyinleri bu kadar sığ olmamalı.
Ben zat2n o yüzd3n evlenmek istiyorum Temizim dedim mi sanaWalla eski konulara bakinca tuylerim diken diken oldu :))) bir de ozel hissediyor kendini demek kikiz oyleymis kiz boyleymis ama diktirince prenses sendromu oluyormus kadinin kadina olan dusmanligi tam olarak bu iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?