o böyle yaptıkça..

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
Kızlar, önceki başlığımda bahsetmiştim. güzel vakit geçirdiğim bi arkadaşım elini belime attıktan sonra o an büyük heyecana kapıldım ve ona ilgi duyduğumu farketmeye başladım. o olaydan sonra da bozuntuya vermeden aynı şekilde arkadaş olarak takıldık birbirimizle. ben bu süreçte onun davranışlarını incelemeye başladım. bana karşı çok zarif davranıyordu, hala da öyle. bazen hafifçe sırtımı sıvazlıyor. beni yalnız bırakmıyor, dinliyor. her zaman bir fikir ortaya atıyor ve onun üzerinden tartışıyoruz sohbet ediyoruz. bazen sohbetten öyle keyif alıyorum ki onunla daha da uzun konuşabilmek için eve geç gidiyorum. çok kültürlü çok zeki. hayatıma güzel şeyler katıyor. beni her anlamda besliyor ben onunla daha da büyüyorum. ben onu bi yere davet ettiğimde 'belki' diyor. şakayla 'aman gelme istemiyorum' dediğimde de 'gelmezsen öldürürüm desen hiçbir sorun olmıycak' diyor. ben umutlanmak istemesem de bazen kendime engel olamıyorum. bazı davranışlarına romantik anlamlar yüklüyorum.
bi gün karar aldım. onun etrafında fazla dolanmıycam dedim kendime. gün içinde nereye gittiysem o da geldi benimle. çok konuşmamaya çalıştım onunla. diğer arkadaşlarımla daha çok sohbet etmeye çalıştım. fakat o hala bana bişiylerden bahsedip gülmeye devam etti. bense kendimi zorlayıp ona pek yanıt vermemeye, söylediklerini gülümseyerek dinlememeye çalıştım. gönüllüsü olduğum bi vakfın toplantısı vardı. oraya gidiceğimi haber verdiğimde, kendisinin de gelebiliceğini söyledi ama ben aldığım karardan dolayı gelmesine izin vermeden çekip gittim. birkaç saat sonra geri döndüğümde benimle pek konuşmadı, yüzüme de pek bakmadı. arada bi yine konuştuk gün içinde ama ben diğer tanıdıklarımla konuştum, o da öyle. arkadaşlarla beraber gezmeye çıktık sonra. ben birkaç adım uzağında durdum hareketlerini incelemeye devam ettim. o bir kız arkadaşla konuşmaya devam etti elini birkaç kez sırtına koydu. o an ne kadar da aptal olduğumu anlamış oldum. çok üzüldüm ben özel biri değildim. belli etmemek için sağı solu incelemeye başladım. hala arkalarından yürüyordum. etrafına bakındı, beni gördü. adımını yavaşlatıp yaklaşmamı bekledi, sonra da elini sırtıma koyup beni öne geçirdi. o an ona kızamadım çok üzüldüm sadece. gidiceğimiz yere vardığımızda artık benimle konuşmayı kesmişti, diğer arkadaşlarla konuşuyordu. ben de öyle yaptım ama onunla yakın olmamak beni çok üzüyordu. bir iki laf ettim sonra ona. bunun ardından uzun bir süre sadece ikimiz sohbet etmeye devam ettik. birbirimizle her konuştuğumuzda başka kişiyle konuşmaya ihtiyaç duymamamız da benim herşeyi yanlış yorumlamama sebep olmuş maalesef. galiba aşığım. bunun üstesinden nasıl gelebilirim bilmiyorum

Sen onun sana ilgi duyuyor olabilecegini dusunerek kotu niyetli olmuyorsun. Ben anlamiyorumbu Turk erkeklerindeki medeniyet adi altinda gelen kizlara askerlik arkadasi gibi davranan tavirlari. Hayir, ben mi medeniyetten uzak yetistim ki boyle dokunmalari falan normal karsilamiyorum? Sen kadinsin o erkek, seni arkadas gibi goruyorsa dokunmasin kardesim orana burana. iki saglikli insan tepkisiz kalmaz bu dokunuslara. Ne insanlar gordum.. Boyle yok efendim onun ahlakla, gorusle alakasi varmis ben kiz arkadaslarimdan biriyle yatsam bile asla diyeni.. Sen kotu niyetli degilsin, karsindaki asil kustah. Bence sana dokunmasindan hoslanmadigini belirt. Bana gore de bir insan benim belime, orama burama dokunacaksa o insan en azindan sevgilim olmali. Oyle her cicekten bal alanla ve bunu "arkadaslik" adi altinda yapanla isin olmasin :51:

tomvejerry nin dediklerine harfi harfine katılıyorum !!
Eğer onu gerçekten seviyorsan da açıkca bunu onunla paylaşmalısın.Sonuçta yakın bir arkadaşlık ilişkiniz var.İkinizde birbirinizi yeterince tanıyor olmalısınız.Seni sevmese bile bu duruma anlayışla yaklaşır.
Konuşmakta fayda var :)

benim yanlış anlama sebeplerimden biri de bu. cinsel taciz söz konusu bile değil. benim çevremde çok tanık olduğum bi olay olduğu için erkeklerin kızlara bu şekilde dokunması, 'terbiyesizlik' ettiğini düşünmedim bile. belden tutmak derken, belimi sardığını ya da kavradığını söylemek istemiyorum. dokunmak. mesele sadece dokunmuş olması. azönce uzunca konuştuk. galiba biraz felsefi konulara girdik. bay be dedi ben de ne olduğunu sordum. inan çok güncel düşündüğüm şeyleri senden duyuyorum ve bu ilk defa olmuyor dedi. ben de şakaya vurdum işi. biraz sonra da okula gelsene dedi. ben de ne zaman dedim, şimdi dedi. bu yılbaşı gecesi söyledi bunları. o lafını da şakaya vurdum. ama bu sözlerinden bile romantik anlamlar çıkarıyorum.yazışmamızı bitirmeden önce de beni 7/24 canın her sıkıldığında ara dedi.herşeyde kendine pay biçen aptal bi aşık olmak istemiyorum. ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
tomvejerry nin dediklerine harfi harfine katılıyorum !!
Eğer onu gerçekten seviyorsan da açıkca bunu onunla paylaşmalısın.Sonuçta yakın bir arkadaşlık ilişkiniz var.İkinizde birbirinizi yeterince tanıyor olmalısınız.Seni sevmese bile bu duruma anlayışla yaklaşır.
Konuşmakta fayda var :)

hissettirmekten bile korkuyorum, hatta hissettiğinden şüpheleniyorum şu sıralar. ben ona hislerimden söz edersem ve bu hisler karşılıksız olursa güzel giden bi arkadaşlık bitmiş olur. ilgi duysaydı bana açılırdı diye düşünüyorum.

İnan çok benzer bir durumu yaşıyoruz şu an. O yüzden hissettiklerini anlayabiliyorum. Çok zor. Bende uzak durmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Mezun olma gibi bir durumunuz var mı kaçıncı sınıfsınız? Bizim kol kola yürüdüğümüz de oluyor. Ama genel olarak rahat tavırları var onun da diğer insanlara karşı tavırları rahat mı? Bir de açılırsan eğer duygular karşılıklı değilse eğer arkadaşlık bozulur hem ortak arkadaşlarınız da fazlaymış sanırım. Sıkıntı yaşanabilir. Ya o kadar zor bir durum ki karşındakinin duygularından emin olmaya çalışmak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ben akışına bıraktım artık görmemek için de elimden geleni yapıyorum. Umarım dilediğin gibi olur herşey :)

bizim mezun olmamıza var daha. herkese bana olduğu kadar olmasa da öyle. bana şöyle böyle yapma yanlış anlamama sebep oluyorsun diye açık açık konuşsam mı. dokunmasın mesela. hislerimden bahsetmeden uyarsam mı?

Back
X