eşimde eve 6 gibi varmış.yemek yemiş sonra aradıgımda uykuluydu 6.30da falan uykuya çok düşkün.ben evde olunca uyutmuyorum erken yatmasını ıstemıyorum ben yokken kafasına göre uyuyo bilmiyorum belkı sebeplerden briside bu.ama git günlerce kal demıyor tabı sadece eve gelemıycek gibiysem yapıyo bunu.
kafam karıştı anlıycanız :/
Bugün hava çok kar yagışlı,ben şişli esentepede çalışıyorum eşim ikitellide.evimizde sultangazide.annemlere işim daha yakın.her kar yagdıgında eşim arıyor annenlere git.yollar şöyle yogun böyle bozuk(öyle olmasada) beni oraya göndermeye çalışıyor.kendısıde eve gidiyor.ayrı yerlerde yatıyoruz yani.bilmiyorum benım evde olmamımı istemiyor nedir.sordugum zaman benı düşünüyormuş yollarda mahvolsam dahamı iyiymiş bisürü şey.bu benım moralimi bozuyor.bi ara ailesiyle konuşmuyordu barıştılar.eşim grip oldu bende çalıştıgım için 4 gün boyunca kaynanamlarda kaldık.annemlere ugradık 4 günün sonunda hadi kalkalım diye diye kaldırdı benı.aslında ailemi çok severdı bi anda garipleşti.babam babası için cimri senın baban ben öylemiyim gibi laflar etti ona bozulmuş güya.
bir diğer sorunumda ailem ve ailesi,annem babam hep kötülüyorlar.gerçekten dedikleri kadarda var eşimin ailesi ama etkileniyorum çok.ablanın kaynanası gil daha iyi çıktı senınkiler şöyleler böyleler bi ton laf.
ne yapıcam bilmiyorum kendımı çok arada kalmış hissediyorum.sizdede oluyormu böyle ailesek çekişmeler yoksa bizmi bi denge sağlayamdık.
Bugün hava çok kar yagışlı,ben şişli esentepede çalışıyorum eşim ikitellide.evimizde sultangazide.annemlere işim daha yakın.her kar yagdıgında eşim arıyor annenlere git.yollar şöyle yogun böyle bozuk(öyle olmasada) beni oraya göndermeye çalışıyor.kendısıde eve gidiyor.ayrı yerlerde yatıyoruz yani.bilmiyorum benım evde olmamımı istemiyor nedir.sordugum zaman benı düşünüyormuş yollarda mahvolsam dahamı iyiymiş bisürü şey.bu benım moralimi bozuyor.bi ara ailesiyle konuşmuyordu barıştılar.eşim grip oldu bende çalıştıgım için 4 gün boyunca kaynanamlarda kaldık.annemlere ugradık 4 günün sonunda hadi kalkalım diye diye kaldırdı benı.aslında ailemi çok severdı bi anda garipleşti.babam babası için cimri senın baban ben öylemiyim gibi laflar etti ona bozulmuş güya.
bir diğer sorunumda ailem ve ailesi,annem babam hep kötülüyorlar.gerçekten dedikleri kadarda var eşimin ailesi ama etkileniyorum çok.ablanın kaynanası gil daha iyi çıktı senınkiler şöyleler böyleler bi ton laf.
ne yapıcam bilmiyorum kendımı çok arada kalmış hissediyorum.sizdede oluyormu böyle ailesek çekişmeler yoksa bizmi bi denge sağlayamdık.
Uyumasına neden izin vermiyorsunuz ? :) Yanlış yapıyorsunuz matruşka.
Beraber vakit geçireceğiniz zamanlar az olsa bile eşiniz o an o şekilde rahat ediyorsa musade etmelisiniz diye düşünüyorum.
grip oldu diye neden 4 gün kv kaldınız orasını anlamadım ben :44:
Allah korusun ağır bi hastalık değil bakıma muhtaç değil :26:
Şimdi sen öncelikle eşini bi kenara koy, ailene bak.
Sana bi ton laf söylemeleri bile hata iken bi de tutmuş eşine senin baban cimri, ben öyle miyim mi demiş. E tabi ki sinir olur adam.
Aileler zaten huzur bozmakta bir numaradır.
Kendi ailem de dahil, habire fitlerler beni. Senin kaynanan şöyle senin kaynanan böyle diye diye başımın etinni yediler bi vakit.
Anne yeter artık! dedim ve sustu biraz.
Tepkini geri çekme, ağrıyan senin başın oluyor.
5 parmağın 5i bir değil, ne yapalım kavun değil ki koklayalım insanları.
Eşine gelince..Kar yağdığı vakit böyle yapıyo diyosun.
E güzelim, sen niye eşini dinliyosun ki..
Senin karar verebilme yetin yok mu?
Hadi eşin seni düşünüyo, yollarda telef olmayasın diye.
Habersiz git evine.
Al pastaneden bir iki güzel bişey.
De ki ''ben evimde olmak istiyorum kocamla birlikte''
Bu kadar mı zor yani.
Oturmuş dut yemiş bülbül gibi adamın ağzına bakıyosun, bi de dövünüyosun kendi kendine.
Yani var ya, bazı kadınlar üzülmek için yer arıyor ben eminim artık.
Biraz girişken olun ya, ne bu böyle baştan ipleri salmak.
Matruska konularını kısmen hatırlıyorum
Bana eşin normal gelmiyo
Seni çok düşünüyorsa işin belli değil miydi ? O tarafta ev tutsaydı
Onu geçtim, seni almaya gelsin o yağışlı günlerde madem..
Çok saçma hava kötü deyip annende kalmanı istemesi, hemde kötü değilse bile bunu yapması..
Ailesi kötü de olsa senin bile söylemen sakıncalıyken ailenin vurgulaması kötü olmuş
Bari bundan sonra eşin varken söylemesinler
O belki farkında ama başkalarından ve bi toplumda duymak daha rencide eder insanı, istemese de savunmaya ya da soğumaya başlar sizinkilerden..
Benim de eşim grip oluyo, bende çalışıyorum
Bırak 4 günü 1 gün bile ne annemde ne annesinde kalırım
Nane limon veya ilaçlarla kendi kendimize bakabilecek yaştayız
Annemin başımda bekleyip ateşi düştü mü çıktı mı çağını atlatalı çok oluyo
Evini yuvanı bil, en ufacık bi yağmurda veya hastalıkta annelerinize gitmeyin
Sorunlarınızı kendiniz çözün kayınvalideni annene anlatma, annen ya da babanda senin ailen şöyle böyle diye ziyarete gelmiş damadı bunaltmasın..
İşaretlediğim yere dikkattinizi çekmek isterim. Her insan farklıdır bilirsiniz ki, genel olarak kimse ailesine yapılan eleştiriyi kaldıramaz ama siz güya bozulmuş diyorsunuz. Siz bozulabiliyorken eşinizin bozulması neden saçma geliyor ki? Kayın pederiniz ve kayın valideniz aileniz hakkında olumsuz şeyler söylediğinde sizde bozuluyorsunuz aynı şey işte.
Bunu bir şekilde engellemelisiniz eşiniz ailesini, sizde kendi ailenizi susturmalısınız her insan kırılır böyle şeyler duyduğunda. Ve olay çok farklı boyutlara taşınır eşinizle huzurunuzu sağlamak istiyorsanız ailelerinizi kırmadan bu işi halletmeniz gerekir. Bir diğeri de eşinize bakmayın eve gitmek istiyorsanız evinize gidin, kaç yaşında insanlarsınız bir grip yüzünden 4 gün kayın valide de kalınır mışş? Daha neler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?