kar yagdıgı zamanlar yapıyo bunu sadece her kar yagdıgında orada kal diyor.kızdıgımı söyledim.o zaman gel sen ezıyet cekeceksın diyor.
aileler hep böyle annem babam sevmıyor onları bazı haraketlerinden dolayı ama hep bana söylyor ozellıkle annem.emanet bilezıklerım vardı annemlerde.diyorkı şimdi birisine söz verdık borç vercez onları.görümcem benım altınlarımı bozdrmştu kendı parasını almak için ona bi ton laf ettıler şimdi baska birisine bır aylık borç verıolar.
eşim iyi bi insan benıde seviyor ama bazen onu çözemıyorum yada ben çok şüpeciyim.aklıma herşey geliyor
Efla çok tatlısınız uzun zamandır birisi bana sempatık dememişti :)
güvenımı sarsacak bişey yapmadı eşim ama çok dışa dönük hep göz önünde olan bir insan o kadar çok sevılıyorkı aklıma saçma sapan şeyler geliyor.
aileme göre güvenılır ve bır aya getırecekler ama bana sormadılar bıle ve eşimede,kafalarına göre bozduruyolar.sorumlulugu alıyorlar.ben vermelerını sorun etmıyorum ama kınadıklarını kendılerı yapıyor şmdi
annenizin sizin bileziğinizi borç vermesi de tuhaf hani,şayet bunu kaynana yapsa lafı yemişti şimdi
Matruşka,
Açtıgın konularda hep görüyorum ki siz evliliği hala oturtamadınız.
Eşin ayrı telden çalıyor, sen ayrı telden.
İşin içine her iki tarafın ailesi de karışınca birbirinize kalamıyorsunuz.
Lütfen ne eşin, ne de sen ailelerinizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin.
Ayrıca yine önceki konularına dayanarak söylüyorum,
eşin bana hiç tekin gelmiyor.
Bence bu konuda algıların açık olsun.
Eşinin senin annende kalmak istemediğini bile bile bunu söylemesi,
benim de seni evden uzaklaştırmaya çalıştırdıgını düşünmeme sebep oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?