O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

Askılı bodyleri diyorsan üstlerine ince bir hırkayla ya da gömlekle, hatta en güzeli kot ceketle giyebilirsin. Kışın da daha kalın hırkalarla uydurursun olur biter.

bu arada ben ne tür atletlerden bahsettiğinide anlamadım ya neyse....

bu arada ben ne tür atletlerden bahsettiğinide anlamadım ya neyse....

Ben konunun başlığını okuyunca eşi cicikli bicikli iç çamaşırlarına izin vermiyor tarzında fantastik bir fikre kapıldım, sonra annesiyle çıktığı alışverişten bahsedince herhalde değişik iç çamaşırları almayı istiyor da annesi izin vermiyor sandım.(Benim annem beyazdan başka renk giydirmezdi eskiden). Yorumları okuyana kadar atletten kastının ne olduğunu ben de bilememiştim. Herhalde şu kotonda falan çok satılan, dantelli, tüllü, cici kız işi askılılardan bahsediyor arkadaş.

Son düzenleme:

Konuyla alakası yok ama benim annemde küçükken sadece beyaz atlet giydirirdi

benim annem benim hiçbirşeyime karışmazdı, hatta kendisi alırdı bana cicili bicili giysiler, ayakkabılar, iç çamaşırlar
babamla abimde hiç bir zaman karışmadılar, babam bi tek belim açıldığında kızıyordu bana oda belim göründüğünden değil, benim böbrek sorunum var böbreklerini üşüteceksin diyordu

eşim biraz karışıyor ve kendince yöntemler geliştiriyor ama yinede ben istediğim gibi giyiniyorum
mesela yazın gelince benim kollarımı ısırır diş izi olsunda askılı giymiyim diye.

bu arada bende küçükken hep beyaz çamaşır giydirirdi annem ama mutlaka çizgi film karaklerli, çakmaktaşlar falan

Son düzenleme:

şaka olarak herhalde kendince iyi bir yöntem geliştirmiş kocan :)) birde bunun mor yapanı var :))

Buna ben de maruz kalmıştım, şu an rahatım allahtan çünkü geçtim askılıyı kısa kollu bile giyemiyorum bu havada, tenim hassas ve alerjim var kaşınmaktan ölüyorum güneş görünce. Ancak akşamları kollarım nefes alıyor.

İç çamaşırı mevzusunda benim hiç cicikli çamaşırlarım olmadı. Annem herşeyi kaynatıp beyazlattığından, alsa bile sanırım haşat olurdular. Aldığım ilk güzel sütyenimi makineye atmıştı öylece, kalıbı bozuldu kullanılamaz hale geldi. Ama halen daha beyaz kullanırım, farklı bir rahatsızlığım yüzünden doktor da tavsiye etmişti beyaz iç çamaşırını. Küçükken dış çamaşırları da babam aldığından öyle yıkanacak, solacak, çekecek tarzı şeyleri düşünmeksizin dilediğimizce alabilirdik.

benimde anladıgım fantazi iç çamaşırından bahsediyor... renkli askılı atlet derdi yoksa.. cicili bicili diyor....
senin daha yaşın kaçç. bekle zamanı gelince giyersin.

Arkadaşlar kız, atler derken, askılı bluzleri bahsetmiş sanırım. Çiçekli tüllü falan oluyor ya, kotun üstüne tek giyiliyor yazın. Nasıl tasvir etsem bilemedim :26:

Bu konudan sonra lastiği yazılı donların yazısını görtermek istiyorum ne tür kıyafetler tercih etmeliyim diye bi konu gelirse şaşırmayalım..

Saçma konular açılmasına anlam veremiyorum.

- ya içine bişey giyersin
- ya üstüne
- ya gizli giyersin
- ya da giymezsin

Allah başka dertler vermesin..Bir dedim var başlığındasında ............

Karşı çık ,isyan et...Madem istiyorsun giy.Kötü bir şey yapmıyorsun.Bu sıcakta kollu giyilir mi yahu ?

şaka olarak herhalde kendince iyi bir yöntem geliştirmiş kocan :)) birde bunun mor yapanı var :))

zaten morarıyor çünkü cildim çok ince ve beyaz ve en ufak iz belli oluyor
mahsus yapıyor
ilk önceleri çok kötü ısırıyordu sonra annesi gördü bi kaç defa
yapma oğlum ayıptır dedi, insanlar ne bilecek senin hangi niyetle yaptığını, görmemişin karısı olmuş derler dedi
şimdi eskisi kadar yapmıyor ama yapıyor yinede.
ilk önceleri çok fena ısırıyordu diye yarım kol giymek zorunda kalmıştım ama sonradan herşeye inat bırakmadım kısa kolları askıları baktı ki ben böyle bile giyiyorum vazgeçti
sölemiştim zaten ona, milletin arkamdan gülmesini, laf atmasını istiyosan devam et

ne kadar değişik bi çiftsiniz siz öyle

biri oyunda küfür eder diğeri ısırır

atlet diyince herkes anlıyor bence ne olduğunu zaten atlet diye geçiyo ki kızda çok güzel anlatmış.döşü kılların giymediklerinden olduğu belli yani...

ne kadar değişik bi çiftsiniz siz öyle

biri oyunda küfür eder diğeri ısırır

güldürdün beni yaaw

kamil benim yanımda dura dura artık oda yöntem geliştirmeye başladı
kafası çalışmaya başladı yani

Son düzenleme:
bende lagos çok seviyorum. ilkbaharda üstüne bolero giyiyorum, ailem baskı yapmıyorda otobüslerde sakallı dedelerle,çarşaflı

teyzeler töbeeee abdestimizi bozacak cık cık... tarzı konuşuyorlar:111: deliriyorum, sizene laa size ne diyip çakmak istiyorum

içimden bunu yazmak geldi nedense:44:

ben istediğim gibi takılıyorum valla.... ne derlerse desinler, sonuçta çıplak çıkmıyorum ya dışarı

carrie ve zeboş'a katılmakla birlikte şunu merak ediyorum ;

aileniz izin vermiyorsa bir dünya body çeşidi varken ne diye izin vermediklerini giymek için

çözüm arıyorsunuz??

açıkçası kötü duruyor.ya sadece o bodyi giyin yada ailenizin izin verdiği ölçüde giyinin.

hakikaten entersan bir toplumuz,herkesin giyebileceği tarzda kıyafetlerde var onları giymeyi deneseniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…