bende istediğimi giyiyorum, toplumsal konuya parmak bastım çaktırmaben istediğim gibi takılıyorum valla.... ne derlerse desinler, sonuçta çıplak çıkmıyorum ya dışarı
carrie ve zeboş'a katılmakla birlikte şunu merak ediyorum ;
aileniz izin vermiyorsa bir dünya body çeşidi varken ne diye izin vermediklerini giymek için
çözüm arıyorsunuz??
açıkçası kötü duruyor.ya sadece o bodyi giyin yada ailenizin izin verdiği ölçüde giyinin.
hakikaten entersan bir toplumuz,herkesin giyebileceği tarzda kıyafetlerde var onları giymeyi deneseniz.
O kadar okudum ama 'goyuz' ne demek çözemedim:26:
Hey Allahım ya kendimi tutamıyorum sesli gülüyorum ,ama alınmasınlar sonra bak dikkat et.
Ay sinirlerim bozuldu yaaa
Hayır düşünüyorum şimdi göğüs demek mi diye sonra sadece 'g' harfi benzediği için tereddüt ediyorum
Alınmasınlar,gün geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyelim.Bu kadar sık kullanılan bir kelimenin (tabi bu kelime göğüs ise) doğru telaffuz edilmesini öğrenmek de güzel bir şey
kimsenin dalga geçtiği falan bişey yok ki.Arkadaş zaten yeterli olgunluktaysa buraya tekrar gelirse eğer aaa evet yanlış yazmışım der kendi de güler geçer zaten.
Sen de hiç de fena değilmişsin.Eger onu duzeltmek gibi bir niyetiniz olsaydi, onun mesajinin altina alinti yaparsiniz. Arkadasim goyuz yazilmaz, gogus yazilir duzeltsen iyi olur dersiniz. O zaman zaten alinacagini sanmiyorum. Ben zaten sizin olgunlugunuzu tartisiyorum, onun degil. Harcaniyorsunuz burda ne diyeyim.
Eger onu duzeltmek gibi bir niyetiniz olsaydi, onun mesajinin altina alinti yaparsiniz. Arkadasim goyuz yazilmaz, gogus yazilir duzeltsen iyi olur dersiniz. O zaman zaten alinacagini sanmiyorum. Ben zaten sizin olgunlugunuzu tartisiyorum, onun degil. Harcaniyorsunuz burda ne diyeyim.
Sen de hiç de fena değilmişsin.
Komiksiniz bayan,komplekslisiniz de.Durumu alayla değil, mizahi yolla dile getirmeye çalıştım.Arkadaşın daha sonra yurt dışında yaşamış olma ihtimalini düşündüm, açtığı konulara da baktım.
Ben kendimi TDK ilan ediyorum,türk dil bilimcisiyim ve yanlışlar düzeltilmediği sürece öyle devam eder diye düşünüyorum.Ben harcanmıyorum merak etmeyim.Her yerde mesleğimi yapıyorum burada olduğu gibi
Komiksiniz bayan,komplekslisiniz de.Durumu alayla değil, mizahi yolla dile getirmeye çalıştım.Arkadaşın daha sonra yurt dışında yaşamış olma ihtimalini düşündüm, açtığı konulara da baktım.
Ben kendimi TDK ilan ediyorum,türk dil bilimcisiyim ve yanlışlar düzeltilmediği sürece öyle devam eder diye düşünüyorum.Ben harcanmıyorum merak etmeyim.Her yerde mesleğimi yapıyorum burada olduğu gibi
Bazıları ucuz kahramanlık peşinde yine.Yani ben bişeyi yanlış yazmış olsam birileri de böyle şeyler yazsa onun üstüne.Sonra gelip de ay sen tdk mısın, yok sen harcanıyosun bıdıbıdıbıdı bıdı yapmam yani.Üstelik bunu yapan da o kişinin kendisi değil.Güler geçerim art niyet olmadığı çok açık.Yani illa ortalığı karıştıracak ,karıştırmak isteyecek birileri çıkacak.
Sen edepsizsin. Edepsizlere de cevap verilmez biliyorsun. Once uslubunu duzelt, oyle gel. Karsinda cocuk yok senin.
Hala üslubumun kibarlığını ve siz deyişimi dikkate alırsak burada edepli olan benim bayan.Sizin de karşınızda çocuk yok,kk'da eski olabilirsiniz ama, bu sizi burada benden daha çok söz sahibi yapmaz.Her gördüğüm yanlışı bu konuda olduğu gibi gülümsetecek şekilde vurgularım.Yanlışı yapan cevap verir.Benim de yanlışlarım olursa,el kapatıp baş eğer, peki der düzeltirim.
Ben eski filan degilim. Hic bir yandasimda yok. Acikla bakalim kompleksimin nedenini? Tanimadigin birine bu cumleyi sarfetmek senin terbiyeni gosteriyor, farkinda misin?
Bağlaç olan 'de' ayrı yazılır.
Benim de yandaşım yok.
Hala kompleksli olduğunuzu düşünüyorum
Ben edepsiz değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?