O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

Kompleks,olmayana ergidir.Siz benim yaptığım gibi hoşça uyarılarda bulunamadığınız için bilinçaltınız beni size kötü gösteriyor.Bastırmaya çalışıyorsunuz böylece duygularınızı.Saygılar

mumkunse atlet badı bısı gıyıp ustune gomlek bolero gıymeyın ıgrenc gorunuyor ya sade gıyemezmısınız sunları yada serınse bol bı hırkayla

hadı ıllakı bısı gıyıceksenız kot yelekler var gomlek ıcı atlet yada bolero facıa ya

Ben eski uye filan degilim. Hic bir yandasimda yok. Acikla bakalim kompleksimin nedenini? Tanimadigin birine bu cumleyi sarfetmek senin terbiyeni gosteriyor, farkinda misin?

hanımefendi bayan ne diyeyim bilemedim direk kavga çıkarma olayına girmişsiniz.

Ne guzel iste toc efe ediolar bu vesile ile...
Kimse kimseye laf atmadiktan sonra sorun yoktur

Ne guzel iste tövbe diolar bu vesile ile...
Kimse kimseye laf atmadiktan sonra sorun yoktur

Tövbe kelimesini tlfnum yanlis yazdi duzeltiyorum

Son düzenleme:
kiz bir soru sormus sorduguna soracagina pisman etmissin ayrica bu konudada nasil ikili tartismaya girdiniz sastim kaldim
belliki yasi kucuk kendince bir soru sormus dalga gecmenin alemi yok kizin ne tür badilerden bahsettigini anladinizda isi dalgaya vuruyorsunuz bence...

her içinden geleni yazma yada söyleme saçma oluyor

gomlek ıcı atlet derken tabı oyle gomlege uymayan bı atletse hos durmaz bence de
ama ben mesela cızgılı aralarda beyaz cızgısıolan gomlegım var ıcıne beyaz atlatımı gıyerım cok da begenırım ayrıca ne zman gıysem yanımda hangı arkım varsa ya da tanıdk su gomlekten bende alıcam der ahım sahım da degılama bılemedım
her neyse sarılı beyazlı gomlegım var onun ıcıne de beyaz atletımı gıyerım gogus kısmından asagıda kpatırım gomlegımı
yanı zevk meselsı bence ne bılım bende gomlegı sade hıc sevmıyorum bence ıcınde bısey olmalı yakıstırdıktan sonra
ama valla bolero kısmına katılıyorum atlet vs bıseyınusune bolero gıyınce sevmıyorum hıc de hosuma gıtmıyo ama gıydıgım de oldu helelkı benım gıbı hafıfı genısz omuzluysa hıc ama hıc yakısmıyo bolero
öğğğğğğğğğğ oluyorum

ha ha haa

Hiç adetim değildir dalga geçmek, ben "atlet" dendi mi iç çamaşırı anlarım. Sonuna iliştirdiğim "döşü kıllı amcalar" muhabbeti de sadece bir espriydi.

atlet diyince herkes anlıyor bence ne olduğunu zaten atlet diye geçiyo ki kızda çok güzel anlatmış.döşü kılların giymediklerinden olduğu belli yani...

O zaman seni tebrik ediyorum arkadaşım, ben ilk etapta anlayamadım. Benim bildiğim atlet iç çamaşırıdır. Benim döşü kıllı amca muhabbetime takana kadar tavsiye verseymişsin daha evlaymış.

Kesinlikle katılıyorum, bı de herkesin kendi zevki sonuçta ama askılı badilerin, ipli tiril tiril elbiselerin içine kısa kollu bayide giymeyin lütfen, hiç yakışmıyor, gideceğiniz açık giymeye müsait değilse giymeyin, çok güzel kısa kollu tişörtler elbiseler var onları giyin, o ipli şifon elbiseleri de deniz kenarında giyersiniz, tüm havası bozuluyor zaten içine birşeyler giyince.

zaten içinde bir kuşku var senin giydiğin zamanda yakıştırmayacaksın kendine. illa da giymek istiyorum diyorsan ince bir hırka al üstüne sıcaklarsan çıkartırsın.

Zeboş lagos ne? Toplumsal içerikli mesajından bir bu aklıma takıldı, cahilliğimi çaktırmadan googledan öğreneyim dedim ama lagos diyince nijerya sahillerini gösteriyor sırf hain Google

katılıyorum acık ıplı bısı gıyıp altına uzun kollu kıssa yazsa kısa kollu gıyenlere hastayım kapalılar yapıo genelde bunu

Hiç adetim değildir dalga geçmek, ben "atlet" dendi mi iç çamaşırı anlarım. Sonuna iliştirdiğim "döşü kıllı amcalar" muhabbeti de sadece bir espriydi.

ben sadece sana hitaben soylemedim genel olarak yaptim yorumumu,dosu killi amca espirisini anladim zaten...
ayrica normal atletten bahsetmedigide apacik ortada o atlet demis ama atlet badilerden iste anlamamak elde degil...

Zeboş lagos ne? Toplumsal içerikli mesajından bir bu aklıma takıldı, cahilliğimi çaktırmadan googledan öğreneyim dedim ama lagos diyince nijerya sahillerini gösteriyor sırf hain Google

hahaha aynen bende merak edip yazdim resimler cikti sehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…