O kadar okudum ama 'goyuz' ne demek çözemedim:26:
Ben eski uye filan degilim. Hic bir yandasimda yok. Acikla bakalim kompleksimin nedenini? Tanimadigin birine bu cumleyi sarfetmek senin terbiyeni gosteriyor, farkinda misin?
bende lagos çok seviyorum. ilkbaharda üstüne bolero giyiyorum, ailem baskı yapmıyorda otobüslerde sakallı dedelerle,çarşaflı
teyzeler töbeeee abdestimizi bozacak cık cık... tarzı konuşuyorlar:111: deliriyorum, sizene laa size ne diyip çakmak istiyorum
içimden bunu yazmak geldi nedense:44:
bende lagos çok seviyorum. ilkbaharda üstüne bolero giyiyorum, ailem baskı yapmıyorda otobüslerde sakallı dedelerle,çarşaflı
teyzeler töbeeee abdestimizi bozacak cık cık... tarzı konuşuyorlar:111: deliriyorum, sizene laa size ne diyip çakmak istiyorum
mumkunse atlet badı bısı gıyıp ustune gomlek bolero gıymeyın ıgrenc gorunuyor ya sade gıyemezmısınız sunları yada serınse bol bı hırkayla
hadı ıllakı bısı gıyıceksenız kot yelekler var gomlek ıcı atlet yada bolero facıa ya
Atlet dediğin içine giyilir zaten arkadaşım, onu nasıl tek giyicen ki?
Ha bir istisnası var tabii, hani pikniklerde döşü möşü kıllı amcalar atletle takılırlar, o da pek özenilesi bir durum değildir zaar.
kiz bir soru sormus sorduguna soracagina pisman etmissin ayrica bu konudada nasil ikili tartismaya girdiniz sastim kaldim
belliki yasi kucuk kendince bir soru sormus dalga gecmenin alemi yok kizin ne tür badilerden bahsettigini anladinizda isi dalgaya vuruyorsunuz bence...
atlet diyince herkes anlıyor bence ne olduğunu zaten atlet diye geçiyo ki kızda çok güzel anlatmış.döşü kılların giymediklerinden olduğu belli yani...
mumkunse atlet badı bısı gıyıp ustune gomlek bolero gıymeyın ıgrenc gorunuyor ya sade gıyemezmısınız sunları yada serınse bol bı hırkayla
hadı ıllakı bısı gıyıceksenız kot yelekler var gomlek ıcı atlet yada bolero facıa ya
Kesinlikle katılıyorum, bı de herkesin kendi zevki sonuçta ama askılı badilerin, ipli tiril tiril elbiselerin içine kısa kollu bayide giymeyin lütfen, hiç yakışmıyor, gideceğiniz açık giymeye müsait değilse giymeyin, çok güzel kısa kollu tişörtler elbiseler var onları giyin, o ipli şifon elbiseleri de deniz kenarında giyersiniz, tüm havası bozuluyor zaten içine birşeyler giyince.
Hiç adetim değildir dalga geçmek, ben "atlet" dendi mi iç çamaşırı anlarım. Sonuna iliştirdiğim "döşü kıllı amcalar" muhabbeti de sadece bir espriydi.
Zeboş lagos ne? Toplumsal içerikli mesajından bir bu aklıma takıldı, cahilliğimi çaktırmadan googledan öğreneyim dedim ama lagos diyince nijerya sahillerini gösteriyor sırf hain Google
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?