• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o.çocuğu dedi eşim

O mesafeyi koymanızı sağlayan, fazla görüşmemenize müsade edip sizi yormayan eşiniz .İşin özü iş yine koca kişisinde bitiyor
Orası öyle.basta ben şirin gozukseydim sürekli beklenti içinde olacaklardi.
Ki kadın laftan sözden anlamıyor.
Aslında esim hala beklenti içinde ara ara gidelim ziyarete vs diyor
Her defasında hayır diyorum.
Sen git istediğin kadar kal diyorum.

Sıkıntılara en çok dayananlara büyük ödül verilen bir yarışma içindeyiz Rutky. Bizler bu kafayla eleniriz. :KK14:
Sen benim eski konularimi bilmiyorsun galiba.Ben üç yıl mücadele verdm dövülüp sövülüp hemde sırf bosanmamak için katlndm.Böcek gibi hissediyordum kendimi .Sonra bir gün canıma tak etti .Ben dedim bosanalim diye. Bazen olmaz ne yapsan kendini parçalasan dünya beceriklisi olsan da yine olmaz.Ama malesef biz böyle insanların olduğu bir ülkede yasyrz.Bosanmis insan beceriksiz ,tü Ka Ka .Evli evde her gün küfür kıyamet yaşayanlar mikemmelll örnek alınasi insan onlar😁

Son düzenleme:
Bende evlenmeden evliliğn ne olduğunu bildiğimi sanırdım ama öyle degilmş hayat yazılanlardaki gibi pek degil. İş hayatı hayatn stresi geçm skntları varsa çock sorumlulukları vs vs.. yani starbkcsta mocca içmekle aynı degl
Bazı şeyler prensip meselesidir ödün verilmez.

Bir kadın ağır hakarete maruz kaliyor sözlü fiziki siddete maruz kalip bosanmiyorsa cocuklari Engel degildir. Sorumluluk dedigimiz şey cocuklara huzurlu bir yuva vermektir dogurdum artik katlanacam düzenleri bozulmasin mantigi korkak ve çaresiz kadınlara özeldir yada egoist kocası olmadan yapamayan her hödüklugune ragmen cocuklarin psikolojisini sallayan dir.

Kahveye benzeteceginize evliligi biraz evlilik nedir araştırın. Her an küfür eden insanlar aciz insanlardir aman ailemizden farkli birsey gormedik ki diyip normallestiren zavalli.

Çünkü hayati yanlış ögrenmis yazik.

Geçen bir konu açmıştım.O konunun devamında olaylar oldu.Tayinimiz çıktı İstanbul'dan taşınıyoruz.eşimin ailesi ve evli görümcelerim aynı mahallede oturuyoruz.tayinimiz açıklanalı 1 ay oldu.Eşim haliyle ailesiyle dip dibe olmak istiyor.Buraya kadar normal.Ablam geldi evimi toplamaya riskli gebeliğim vardı.Ablamı aldık çok nadir gittiğimiz restorana teşekkür olarak götürdük.Başka bi günde İstanbul'a ilk defa geliyor diye kız kulesine götürdük.(bu arada kv bizi rahat bırakmayıp çat kapı hergün geliyor,makinem bozuldu gelin hastayım gelin)sırf ailemden biriyle eşim iyi olmasın gezdirmesin diye.Eşime demiş beni de oralara götüreceksin.normal şartlar altında bu şımarıklığını ve aileme yapılan saygısızlığa rağmen götürmezdim ama tayin olduk eş olacak adamın içinde kalmasın ve annemle gidene kadar muhattap olmicaksın dedi diye kabul ettim.Kv hiç kimsenin anlaşmadığı egoist bir kadın.

Arefe günü bize yemeğe geldi.Bayram günü gittik eşimle ikimiz koca danayı haklayıp buzluğa attık 7 kg et ancak dağıttı biz kesmediğimiz halde bize bile vermedi.Böyle bir kadın işte.bayramın 2.günü aldık dedği yerlere götürdük ablamı götürdüğümüz yerlere.Dönüşte ağlaya ağlaya kalan evi toplamaya başladım.dayanamıyorum sürekli para istemesine kışı yanınızda geçircem torunuma bakacam demesine.Hep bir talep.Çocuğa bir don almadı daha torun ayağına tepeme binmeye çalışıyor.Eşim mani oldu evi bıraktım 1 hafta daha burdaydık çünkü.bir gün geçti aradan.Yine aradı gezmeye gittiniz mi beni almadınız mı benim sinirler tavan yaptı sustum.annem yemeğe çağırıyor dedi.Ben de dalga mı geçiyorsun bana iyi gelmiyor görmüyor musun dedim.yer çıkarız dedi hergün mü görüşcem ben yorgunum eve gidecem dedim.Eşim beni rezil etti.bi gün gidip temizlik yaptın mı kahır çektin mi. Annesinin adı çevrede deli olarak geçiyor.Annemin adı çıkmış deli olan sensin dengesizsin vs karşılık vermedim.
Yedi geldi o.Başladı yine evlendiği güne lanet olsunmuş.Nişan atsaymış.deli vss.Ben de dedim delilik sana kimden geçti annenden mi babandan mı.Sen aileme laf edemezsin deyip sağı solu kırdı geçirdi.Hiç küfür etmeyen kocam bana o.çocuğu dedi.Annemi sevdiği halde.

Şimdi de diyor deli ile o.çocuğu aynı fenelıkta bir laf ben annesine alenen deli bile diyemedim çünkü gözü dönmüştü.
Velhasıl kelam eşim bana o çocuğu dediği için küfrettiği için.onun annesinin dokunulmazlığı olup benim annemi ayağa verdiği için ben bu cümleyi duyduğum için kalbim sıkışıyor.yameden içmeden kesildim.Kendimden nefret ediyorum.Siz olsaydınız napardınız?
bi kere kaynanan geldiginde ayagını kes kapıyı acma ablanla oturucaktınız yada laf sok anne sen cocuklarndan bi eline cekte kocanla gez diceksin yada ev esya yerlestirirken kaynananda insan bi yardım eder gezmeye gelince istiyorsun ya diye laf sokucaktın sen cok kibar davranmıssın kusura bakma kadın hep hata yapıyor aman evliligin bozulmasın eeee kocan aynı sekilde düsünüyormu hayır eee o zaman neden korkuyosun

Normal bir küfür değil o ç küfrü zaten adamın yetiştiği ailede sıkıntı adam da sıkıntı
Diger ayrıntıları bilmiyorum kendi bize böyle yansitti varsa başka şeyler boşansin. Bu hayata sadece 1 kere geliyoruz. Ama keske o çocuğu hic yapmasaymis

"Evliliği ayakta tutmayı becerememek " bravo size siz evlisiniz ya bu sizin ne derece becerikli olduğunuzu gosteriyor 🤣
Kendimizin 4 4lük olduğunu düşünmemek karşı taraftanda 4 4 lük beklememek demek oluyo şahsen harika bir eşte olduğumu düşünmüyorum eşimde saysa benmle ilgli yığınla şey anlatabilir evliliğin ailenin çocuğun bile büyük bir kısmı sabır degil mi zaten annelerimize evladımıza bile yeri geliyor sabır çekerek katlanıyoruz burda kalkıp eşler düşmandır algısı yaratmaya gerek yok tolerans gösterileblir şeyler var gösterilmemesi şeyler var tabi bu kendi fikrim evine ailesine çocuğuna sahip çıkan bir eşim varsa öfke anında küfür etti diye adliyede almam soluğu dersini veririm şayet pişmanlığına ikna olursam çekip gitmem kişiye göre değişir tabi ama her olayda boşanmaya konuyu getiren insanlar zaten evlenmemeli kimseyi yakmamalı adamlarda birçok kadına bayılarak evliliğini sürdürmüyo feministliği abartmanın manası yok

Kendimizin 4 4lük olduğunu düşünmemek karşı taraftanda 4 4 lük beklememek demek oluyo şahsen harika bir eşte olduğumu düşünmüyorum eşimde saysa benmle ilgli yığınla şey anlatabilir evliliğin ailenin çocuğun bile büyük bir kısmı sabır degil mi zaten annelerimize evladımıza bile yeri geliyor sabır çekerek katlanıyoruz burda kalkıp eşler düşmandır algısı yaratmaya gerek yok tolerans gösterileblir şeyler var gösterilmemesi şeyler var tabi bu kendi fikrim evine ailesine çocuğuna sahip çıkan bir eşim varsa öfke anında küfür etti diye adliyede almam soluğu dersini veririm şayet pişmanlığına ikna olursam çekip gitmem kişiye göre değişir tabi ama her olayda boşanmaya konuyu getiren insanlar zaten evlenmemeli kimseyi yakmamalı adamlarda birçok kadına bayılarak evliliğini sürdürmüyo feministliği abartmanın manası yok
Konu sahibi boşanmasin bu konuda hemfikiriz.Ben "becerikli"kısmına takildm yalnzcsa..Siz zalimle karşılaşmamışsiniz.Evlilik sürdürmenin beceriyle alakalı olduğunu dusunmyrm .

49 yaşındayım 27 yıllık evliyim, hayatım boyunca hiç prenses olmadım, yolda orada burada küfür duyunca kulaklarımı tıkamam, sinirlendiğimde argo sözler de sarf ederim lakin ne ben eşimin ailesine ne de eşim benim aileme küfür edemez, aileme küfür edenin dilini ensesinden çıkarırım.

Evlilikte olur böyle şeyler diyemeyeceğim, olamaz çünkü.
Çiftler birbirinin ailesini sevmese dahi saygı duymak ve edebini korumak zorunda, en ufak kavgada ailelere karşılıklı küfür etmek evliliğin saygınlığını yitirmesine neden olur, saygı olmayan bir evlilikte sevgi olmasının da hiçbir manası yoktur, çocuklar da böyle saygısız bir evlilikte yetiştirilmemeli.

Ayrıca yazan oldu mu bilmiyorum ama maalesef A ays46000 'in şehir değiştirmesi çözüm değil, kayınvalide tayinle gidilen şehire, oğluşunun evine yerleşip yıllanacaktır.

Ben olsam onun ailesinin yaninda annemi goruntulu arar, esimde yanimdayken anne esim sana boyle dedi sen ne dusunuyorsun der herkesin icinde rezil ederim.

Bu da bir seçenek
Aklımdan geçmedi değil ama bunu yapacak kadın 1000 de 1.
Sonradan eşler barışır ama anne unutmaz o olayı

Bu da bir seçenek
Aklımdan geçmedi değil ama bunu yapacak kadın 1000 de 1.
Sonradan eşler barışır ama anne unutmaz o olayı

Bunu yaptıktan sonra boşamalı zaten karışır ortalık daha düzelmez.

Ya bu konudaki tek mesele küfür falan değil zaten adam anneci manyağın teki bunun düzeleceği yok ki başka şehre gidince kadın oğluşuna gidecekmiş.

Dogacak cocuk icin uzuldum. Asla o babayla ve babaanneyle saglikli bir birey olarak buyuyemeyecek.

Küfr etti snde aynısını eder çeker gidersin herkes sakinleşince emin ol hatasını eş te anlayacak küfür ettin hadi tallah mahkeme açyorm desen boşanman 4 sene sürer bu sebepten
Konu sahibi ne yapar onu bilemem. Hakkında hayırlısı olsun. Ama size bir soru sormak istiyorum. Diyelim ki evli bir kızınız var ve damadınız kızınıza o.ç dedi. Kızınızın size o diyen adamla evli kalması konusunda telkinde bulunurmusunuz.

Deli diyerek baslatan konu sahibesi evet ama kim bilir onu o raddeye getirecek ne yapti adam.Bazilarini yazmis iste,daha anlatamadigi kimbilir neler var.hic sesini cikamarmayip olanlari sineye cekip tek laf etmeden nasil dursun yazik degil mi?Sanırım bekarsiniz,maalesef evliliklerde zaman zaman puruzler cikabilir git geller olabilir ve bu tek tarafin sesini cikarmayip kabullenmesi anlamina gelmez bi yerden sonra maalesefki karsilikli atismalar baslayabiliyor.Cocuk meselesi cok farkli bi olay,cevremde kedi kopek gibi olup ama cocuk yapan bi dunya insan var.Nasil olur bende bilmiyorum.😂
Yok bende evliyim. Bende sorunlar elbette yaşıyorum ama bu şekilde ne ailesine laf ederim ne aileme laf ettiririm. Ben kadın tek başına haksız demedim. Ama hani demiş ya annesine deli dedim diye. Öncesini bilmediğim için böyle yorum yaptım. Benim kaynanam ve eşim bu şekilde olsa asla çocuk yapmam. Bakın kavga demiyorum , adam annesine bağımlı. Bu yeni olan bir şey değildir her halde😬

Küfr etti snde aynısını eder çeker gidersin herkes sakinleşince emin ol hatasını eş te anlayacak küfür ettin hadi tallah mahkeme açyorm desen boşanman 4 sene sürer bu sebepten
Aslında arkadaş seçiminde güya bu kadar seçici olan biri eş seçiminde nasıl böyle düşünür anlamadım. Aslında ömür geçilecek olan eş. Garip geldi

Back
X