• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o.çocuğu dedi eşim

Keşke söylediklerimizi anlayabilseniz. Biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz. Bence tekrar okuyun. Burda kaç kişi size açıklamaya çalısıyoruz ama siz ısrarla her seferin de başka şey yazıyorsynuz
Baska birseyden bahsetmiyorum oğlum gelinime bu küfürü ettiğinde ne yaparım onu düşünüyorum kıza git evine boşan benm oğlumdan demem sanırım aralarını düzetmek için çabalar nasıl bu kadar gurur kırıcı bir insana dönüştüğünü çözmeye çabalarım fakat gelinime çık boşa oğlumu sana küfür etmiş demem

Sonuç olarak ben öfke anında söylenmiş yanliş bir söz sebep sadece buysa boşanma diyorum sizde boşan diyorsunuz

öfke anında bile olsa benim anneme o.... diyecek insanın alnını karışlarım. annem de karışlar. çunku bu bir hakarettir. öyle öfkeli anıma geldi dedim diyemez kimse.

eğer bu sözu ilk dediğinde o evden çıkmazsan evet annem o... ve bende o... ç...yim'i kabul etmiş olursun. öfke anı diyerek guzelleyemezsiniz bunu.

öfke anında bile olsa benim anneme o.... diyecek insanın alnını karışlarım. annem de karışlar. çunku bu bir hakarettir. öyle öfkeli anıma geldi dedim diyemez kimse.

eğer bu sözu ilk dediğinde o evden çıkmazsan evet annem o... ve bende o... ç...yim'i kabul etmiş olursun. öfke anı diyerek guzelleyemezsiniz bunu.
Evden çıktı diyelim sonra yani sonuç ne boşanmak mı sizce

Baska birseyden bahsetmiyorum oğlum gelinime bu küfürü ettiğinde ne yaparım onu düşünüyorum kıza git evine boşan benm oğlumdan demem sanırım aralarını düzetmek için çabalar nasıl bu kadar gurur kırıcı bir insana dönüştüğünü çözmeye çabalarım fakat gelinime çık boşa oğlumu sana küfür etmiş demem

kocanızın yerinde olmak isterdim, ne guzel, ne kadar geniş bir özgurluk alanı var. bu laftan bile tepki görmeyecekse kimbilir neler neler yapar da tepki görmez. kim istemez at koşturduğu,ağzına geleni saydığı bir evliliği.

Evden çıktı diyelim sonra yani sonuç ne boşanmak mı sizce

neden boşanmak olmasın ki?
kaç zamandır tanıdığı yemeğini yediği kadına o... diyorsa, tahta mı oturtayım, başına taç mı takayım?

en önemli değerler onur ve haysiyettir. ben anneme kutsalıma edilen o.... lafını yutarsam yarın bana da o..... der. adam bana bu lafı diyebiliyosa; haysiyetimi berbat(argo yazacaktım vazgeçtim) ve olmaması gereken bir yuvanın kurtulmasına tercih etmek bence olması gereken şey..

Vallaha ne diyeyim yazdıklarınız hep kadına baskıyı haklı görür, erkeği kocadır, kutsaldır mesajı içeriyor. Ve ben hemcinslerimin bu tavırlarına çok üzülüyorum

kocanızın yerinde olmak isterdim, ne guzel, ne kadar geniş bir özgurluk alanı var. bu laftan bile tepki görmeyecekse kimbilir neler neler yapar da tepki görmez. kim istemez at koşturduğu,ağzına geleni saydığı bir evliliği.
Mübalağa sanatına ilgi duyuyorsunuz bellki

Ben bu konuda son mesajımı yazıyor ve bir daha cevap vermiyorum. Zira bu yüzden ban yemek istemiyorum çünkü kendimi zor tutuyorum. Son sözüm
Herkes kendine hak gördüğü hayatı yaşar.

Vallaha ne diyeyim yazdıklarınız hep kadına baskıyı haklı görür, erkeği kocadır, kutsaldır mesajı içeriyor. Ve ben hemcinslerimin bu tavırlarına çok üzülüyorum
Sizinde tam tersi erkeklerin tümünden boşanılmalı. Evli kimse kalmasın :) tolerans yok orta yolu aramak yok.. en üst düzeyde dersini veriyim şans veriyim yok. Düzelir değişir yok.. birdaha küfür etmez yok.. tü kaka erkeklere ölüm tavırları.. heryerde her forumda boşan yorumları okuyorum çok enteresan ne kadar hızlı yok etmekten yanasınız evlilikleri

"Sen de onun anasına o..pu de ne olmuş hem ödeşirsiniz " dermisiniz gelininize ?

Ödeşmek ne alaka ben orta yolunu bulmaya çabalardım diyorum siz dahada ortalığı kızıştırmaktan bahsediyorsunuz
Konu sahibine öneriniz bu yöndeydi söz konusu kayınvalide siz olunca neden öneriniz gelininize bu şekilde olmuyor diyorum ?!

Konu sahibine öneriniz bu yöndeydi söz konusu kayınvalide siz olunca neden öneriniz gelininize bu şekilde olmuyor diyorum ?!
Önerim şuydu aynı küfürü iadesini yapar o evden çıkar giderdim pişmanlığının ve farkına varmasının uzun sürmeyecegini düşünüyorum aynı şekilde oğlum gelinime bunu yapsa bu şekilde tavır sergileyebilir hatta gelinimi kendim evime alır oğluma göstermezdim bir süre aklı başına gelsin diye ama boşan diye diretip ortalığı ayağa kaldırmazdım iki taraf içinde

Bak şimdi bebeğim 2 üni bitirdim
Feminizm bu değil ki
Feminist teori hakkında okuma yapmanızı öneririm
Bak şmdi sinirlenmiyim diyorum burda önüne gelene edebiyat dersi onu oku bunu oku gibi akıllar vermeye çabalamayın 2 üni bitirdim çok iyi bir şirkette çalışıyorum 11 senedir bu birncisi 2.si benim fikrim yazdıklarım saygı duyar yada duymazsın o seni ilgilendirir fakat şunu bunu oku diye kimseye akıl verme hakkına sahip degilsin. Feminizmin ne demek olduğunu bilmesem yazmazdım dimi neyse benden sana tavsiye kimsenin eğitim ve kültür seviyiesini internet forumları üzerinden ölçemezsiniz..

Feminizm bu değil ki
Feminist teori hakkında okuma yapmanızı öneririm

Bayılıyorsunuz doçentlik taslamaya şuralarda hayret bişey biri birşey paylaşıyor herkes siznle aynı fikirde olmak zorunda değil sizin fikrinizin doğruluğunuda bin kişi tartışabiliriz fakat saygı duymak zorundasınız ne demek onu oku bunu oku ne haddinize

Bak şimdi bebeğim 2 üni bitirdim
Bak şmdi sinirlenmiyim diyorum burda önüne gelene edebiyat dersi onu oku bunu oku gibi akıllar vermeye çabalamayın 2 üni bitirdim çok iyi bir şirkette çalışıyorum 11 senedir bu birncisi 2.si benim fikrim yazdıklarım saygı duyar yada duymazsın o seni ilgilendirir fakat şunu bunu oku diye kimseye akıl verme hakkına sahip degilsin. Feminizmin ne demek olduğunu bilmesem yazmazdım dimi neyse benden sana tavsiye kimsenin eğitim ve kültür seviyiesini internet forumları üzerinden ölçemezsiniz..

Bir daha akıl vereyim: Feminizm ne demek bilmiyorsun. Feminizm ile ilgili yorumlarından cehalet akıyor. Feminizm erkek düşmanlığı değildir. En basit bu bilgiyi veriyim sana.
Ha bu arada 3.üniversitemi okuyorum. Arada sıkılıp bıraktığım 2 üniversite de var. Eğer bunları yarıştıracaksak ben de sayabilirim.

Back
X