• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o.çocuğu dedi eşim

Konu sahibi ne yapar onu bilemem. Hakkında hayırlısı olsun. Ama size bir soru sormak istiyorum. Diyelim ki evli bir kızınız var ve damadınız kızınıza o.ç dedi. Kızınızın size o diyen adamla evli kalması konusunda telkinde bulunurmusunuz.
İlk başta evliliğine karışmam. Ama illa fikrim olması zorundaysa kızıma neden hala evlisin bu adamla diye sitem etmem kızımın kararı damadımada surat asıp tek laf etmem bu konuyla ilgili. Bakın aynı şey oğlunuz olduğunda geçerli evlendi gitti karısına öfke anında o.ç dedi gelin gitti boşandı napalım oğlumuzuda kapıya mı atalım dedi diye hiç farketmez cinsiyet 2 tarafta bu şekilde sözler söylememeli çok yanlış. Sadece bu sebepten dolayı çift boşanırsa istemem şahsen hiçkmse için

Cevabını verirsin koşa koşa mahkemeye gidip bu adam bana küfretti dıye adamı kapıya koymazsın inanın bu böyle olsa evli çift kalmaz araç sürerken bile küfreden milletiz bu kdar prenses tavır takınmak anlamsız
annemize o... kelimesinin söylenmesini kabul edememek prenseslik mi ahahahaha.
standartlarımızı bu kadar duşurmesek mi royaller olarak ahhahhaaa.

İlk başta evliliğine karışmam. Ama illa fikrim olması zorundaysa kızıma neden hala evlisin bu adamla diye sitem etmem kızımın kararı damadımada surat asıp tek laf etmem bu konuyla ilgili. Bakın aynı şey oğlunuz olduğunda geçerli evlendi gitti karısına öfke anında o.ç dedi gelin gitti boşandı napalım oğlumuzuda kapıya mı atalım dedi diye hiç farketmez cinsiyet 2 tarafta bu şekilde sözler söylememeli çok yanlış. Sadece bu sebepten dolayı çift boşanırsa istemem şahsen hiçkmse için

anlamını biliyorsunuz değil mi o.... kelimesinin?
tdk'dan;

Farsça rūspī
1. isim, kaba konuşmada Hayat kadını.
2. isim, kaba konuşmada, mecaz Kolay elde edilen, düşük ahlaklı kadın.

bu kelime daha hangi anlama gelmeli annemizin ya da kendimizin haysiyetini savunmak için. 10 çocuğum da olsa evden giderim bu kelimeyi duysam.

anlamını biliyorsunuz değil mi o.... kelimesinin?
tdk'dan;

Farsça rūspī
1. isim, kaba konuşmada Hayat kadını.
2. isim, kaba konuşmada, mecaz Kolay elde edilen, düşük ahlaklı kadın.

bu kelime daha hangi anlama gelmeli annemizin ya da kendimizin haysiyetini savunmak için. 10 çocuğum da olsa evden giderim bu kelimeyi duysam.
Oğlunuz gelininze söylersede o zman oğlana evlatlıktan reddetmeniz gerek

Hiç kimse kendini bu kadar değersizleştirmemeli.

Oğlunuz gelininze söylersede o zman oğlana evlatlıktan reddetmeniz gerek

ben öyle bir çocuk yetiştirmem bundan eminim. ve evet azami tepkimi koyarım sonucu evlatlıktan reddetmek olmasa da. bu arada surekli elma ile armutu karşılaştırıp durmuşsunuz, trafikte kornaya kufretmelerle bu aile içi ilişkiyi bir tutmalar, bilmem neler. kafanız fazla karışık sanırım, dinlenmek iyi gelecektir :KK66:

ben öyle bir çocuk yetiştirmem bundan eminim. ve evet azami tepkimi koyarım sonucu evlatlıktan reddetmek olmasa da. bu arada surekli elma ile armutu karşılaştırıp durmuşsunuz, trafikte kornaya kufretmelerle bu aile içi ilişkiyi bir tutmalar, bilmem neler. kafanız fazla karışık sanırım, dinlenmek iyi gelecektir :KK66:
Feminist tavrı ve düşünceyi pek abartmamalı sanki

Feminist tavrı ve düşünceyi pek abartmamalı sanki

gerçekten çok fazla yorulmuşsunuz, feminizm ne alaka şimdi:) kendimize ya da annemize o.... dedirtmemek mi feminizm? ahhahahaa.
konuyu bir kere daha okuyun bence, sizin de bu meseleye karşı çıkacağınıza eminim. bu lafa sanki size "tuzluğu uzatır mısın" denmiş gibiden daha fazla tepki vermeniz lazım değil mi?

Cevabını verirsin koşa koşa mahkemeye gidip bu adam bana küfretti dıye adamı kapıya koymazsın inanın bu böyle olsa evli çift kalmaz araç sürerken bile küfreden milletiz bu kdar prenses tavır takınmak anlamsız
Sadece bu laftan bosanilmaz demek baska, bunu piremseslik sendromuyla bagdastirmak baska. Nerenin gettosunda boyle seyler normal karsilaniyor bilmiyorum da, normal karsilanan yerlere acilen tedbil-i mekan oneririm. Bakis acisi genisler.

C cokguzelolsun sizi silemedim tag'den kusura bakmayin😅

gerçekten çok fazla yorulmuşsunuz, feminizm ne alaka şimdi:) kendimize ya da annemize o.... dedirtmemek mi feminizm? ahhahahaa.
konuyu bir kere daha okuyun bence, sizin de bu meseleye karşı çıkacağınıza eminim. bu lafa sanki size "tuzluğu uzatır mısın" denmiş gibiden daha fazla tepki vermeniz lazım değil mi?
Sonuç olarak ben öfke anında söylenmiş yanliş bir söz sebep sadece buysa boşanma diyorum sizde boşan diyorsunuz

Sadece bu laftan bosanilmaz demek baska, bunu piremseslik sendromuyla bagdastirmak baska. Nerenin gettosunda boyle seyler normal karsilaniyor bilmiyorum da, normal karsilanan yerlere acilen tedbil-i mekan oneririm. Bakis acisi genisler.

sanki bir selamlaşma şekliymiş gibi normal bahsedilmesi çok acaip evet :)

Sadece bu laftan boşan diye yazanlar var ilk yorumlarda diğer problemleriyle ilgli ne yaşadığını bilemiyoruz mutsuz bir evlilikte ne olursa olsun sonuç boşanmak zaten fakat iyi giden bir evlilikte kii tayin çıkmş k v kişisinden adam uzaklaşacak mecburen.. sadece küfür ettiyse sorun buysa çözülecektir

Back
X