- 4 Mart 2012
- 15.652
- 36.285
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayken yapmayın artık, tasindiktan sonra yapın. Siz eşinize söyleyeceksiniz ona soylettirceksiniz. Mantikli bir sekilde orta yol bulacaksınız. Olmuyorsa ikisinde tavir koyacaksınız. Gerekirse madem öyle neden evlendin ananla yasasaydin diyeceksiniz.Şimdiden yansıttım eşime diyormuş Ayşe bizi istemedi.eşim de diyor niye öyle bişey yaptın.yaptım evet dedim hiç yanımda yer almıyor bu adam
Çünkü o dönem eşim benim için bir kaçış gibiydi eski konuları dökmek istemiyorum.detaylıca yazdım ama sildimEvliligin olması için siz ısrar etmişsiniz.
Ben de üzülüyorum saf saf.
Ben küfür için boşan demedim,kaldı ki tek başına bu bile boşanma sebebi. Bu bir kompleks de değildir kimse sizinle aynı değer yargılarını paylaşmak zorunda değil.Çok şükür boşan demeyen birini buldum.. burdakiler hayatında sıfır küfür bellki önüne gelen boşan demş.. zırt pırt korna basanlara şahsen o küfürü ediyorum napym gidip onlarıda öldüreyim o zman ne saçma böyle küfrden öfkeyle söylenen sözlerden evlilik yıkılmaz ne kompleks dolu insanlar var kimsenin evliliği olmasın herkes boşansın![]()
![]()
Fazla görüştürme dedim diye bu hale geldi eş çok önemliBu arada hiç bir adam annesine laf söyletmez.
Annesi dünyanın en delisi bile olsa.
Siz mesafe koyacaksiniz.
Eşiniz muhatab olsun.
Benim kaynanam herkesten deli.
Deli hiç kalır bence
Ben fazla görüşmeyerek çözdüm.
O yüzden bunlar değişmez.
Yani mantıken çözüm yaratmaya çalışmak gerek her ailede problem var herkes hemen mahkemeye gitmiyor çözüm bulmaya çalışıyor şahsen ben bu şekilde yanaşıyorum yoksa boşanmak zor değil ama sonrası kolay değil..Çok şükür boşan demeyen birini buldum.. burdakiler hayatında sıfır küfür bellki önüne gelen boşan demş.. zırt pırt korna basanlara şahsen o küfürü ediyorum napym gidip onlarıda öldüreyim o zman ne saçma böyle küfrden öfkeyle söylenen sözlerden evlilik yıkılmaz ne kompleks dolu insanlar var kimsenin evliliği olmasın herkes boşansın![]()
![]()
Zırt pırt korna basanlara küfür etmekle nikahlı kocadan öz annemize küfür duymayı kiyaslamak müthiş zeki bir davranış.Çok şükür boşan demeyen birini buldum.. burdakiler hayatında sıfır küfür bellki önüne gelen boşan demş.. zırt pırt korna basanlara şahsen o küfürü ediyorum napym gidip onlarıda öldüreyim o zman ne saçma böyle küfrden öfkeyle söylenen sözlerden evlilik yıkılmaz ne kompleks dolu insanlar var kimsenin evliliği olmasın herkes boşansın![]()
![]()
Son bi kaç cümle şu son 3 günde ohh dedirtip nefes aldırdıBen küfür için boşan demedim,kaldı ki tek başına bu bile boşanma sebebi. Bu bir kompleks de değildir kimse sizinle aynı değer yargılarını paylaşmak zorunda değil.
Ayrıca ben boşan lafını böyle bir kadına maruz kaldığı için söyledim. Hala da diyorum. Oğlunun yeni bir aile olduğunu kabullenemeyen, benmerkezci ve hayatları üzerinde otorite kurmaya çalışan ağlak bir kadın. Eşte onun arkasındaymış. Kimse bu hayata ikinci kez gelmiyor. Neden böyle bir evlilik için hayatını heba etsin ki. Konu sahibi nişanı bile atmayı istemiş aslında.
Sizi bilemem ama ben kıymetliyim. Ömrümü kaynananın gönlünü eğleyerek geçiremem.
Kaynanam yüzünden ben evliliğimi bitirecem hamile halimle oldu yani bunun kendine değer vermekle alakası yok evliliği ayakta tutmayı becerememek oluyo binlercesini yaşıyoruz bahsettğinz gibi olsa türkiyede evli çift kalmaz:)Ben küfür için boşan demedim,kaldı ki tek başına bu bile boşanma sebebi. Bu bir kompleks de değildir kimse sizinle aynı değer yargılarını paylaşmak zorunda değil.
Ayrıca ben boşan lafını böyle bir kadına maruz kaldığı için söyledim. Hala da diyorum. Oğlunun yeni bir aile olduğunu kabullenemeyen, benmerkezci ve hayatları üzerinde otorite kurmaya çalışan ağlak bir kadın. Eşte onun arkasındaymış. Kimse bu hayata ikinci kez gelmiyor. Neden böyle bir evlilik için hayatını heba etsin ki. Konu sahibi nişanı bile atmayı istemiş aslında.
Sizi bilemem ama ben kıymetliyim. Ömrümü kaynananın gönlünü eğleyerek geçiremem.
Bi kere de ayrı tayin olduğumuz yerde çocukla denemek istiyorumYani mantıken çözüm yaratmaya çalışmak gerek her ailede problem var herkes hemen mahkemeye gitmiyor çözüm bulmaya çalışıyor şahsen ben bu şekilde yanaşıyorum yoksa boşanmak zor değil ama sonrası kolay değil..
Az once oyle demediniz ama. Izin verilmedi dediniz. Tabii ki kaçış olabilir anlarim. Herkes oturup gecmis konularinizi okuyacak degil. Dogru seyler yazin. Birileri size gerçekten üzülüyor olabilir. Aileniz net sekilde istememis. Siz tam tersi olarak yansitiyorsunuz.Çünkü o dönem eşim benim için bir kaçış gibiydi eski konuları dökmek istemiyorum.detaylıca yazdım ama sildim
Adam zaten agzı bozuk annen ve baban deli diyerek tahrik neden ettiniz?Geçen bir konu açmıştım.O konunun devamında olaylar oldu.Tayinimiz çıktı İstanbul'dan taşınıyoruz.eşimin ailesi ve evli görümcelerim aynı mahallede oturuyoruz.tayinimiz açıklanalı 1 ay oldu.Eşim haliyle ailesiyle dip dibe olmak istiyor.Buraya kadar normal.Ablam geldi evimi toplamaya riskli gebeliğim vardı.Ablamı aldık çok nadir gittiğimiz restorana teşekkür olarak götürdük.Başka bi günde İstanbul'a ilk defa geliyor diye kız kulesine götürdük.(bu arada kv bizi rahat bırakmayıp çat kapı hergün geliyor,makinem bozuldu gelin hastayım gelin)sırf ailemden biriyle eşim iyi olmasın gezdirmesin diye.Eşime demiş beni de oralara götüreceksin.normal şartlar altında bu şımarıklığını ve aileme yapılan saygısızlığa rağmen götürmezdim ama tayin olduk eş olacak adamın içinde kalmasın ve annemle gidene kadar muhattap olmicaksın dedi diye kabul ettim.Kv hiç kimsenin anlaşmadığı egoist bir kadın.
Arefe günü bize yemeğe geldi.Bayram günü gittik eşimle ikimiz koca danayı haklayıp buzluğa attık 7 kg et ancak dağıttı biz kesmediğimiz halde bize bile vermedi.Böyle bir kadın işte.bayramın 2.günü aldık dedği yerlere götürdük ablamı götürdüğümüz yerlere.Dönüşte ağlaya ağlaya kalan evi toplamaya başladım.dayanamıyorum sürekli para istemesine kışı yanınızda geçircem torunuma bakacam demesine.Hep bir talep.Çocuğa bir don almadı daha torun ayağına tepeme binmeye çalışıyor.Eşim mani oldu evi bıraktım 1 hafta daha burdaydık çünkü.bir gün geçti aradan.Yine aradı gezmeye gittiniz mi beni almadınız mı benim sinirler tavan yaptı sustum.annem yemeğe çağırıyor dedi.Ben de dalga mı geçiyorsun bana iyi gelmiyor görmüyor musun dedim.yer çıkarız dedi hergün mü görüşcem ben yorgunum eve gidecem dedim.Eşim beni rezil etti.bi gün gidip temizlik yaptın mı kahır çektin mi. Annesinin adı çevrede deli olarak geçiyor.Annemin adı çıkmış deli olan sensin dengesizsin vs karşılık vermedim.
Yedi geldi o.Başladı yine evlendiği güne lanet olsunmuş.Nişan atsaymış.deli vss.Ben de dedim delilik sana kimden geçti annenden mi babandan mı.Sen aileme laf edemezsin deyip sağı solu kırdı geçirdi.Hiç küfür etmeyen kocam bana o.çocuğu dedi.Annemi sevdiği halde.
Şimdi de diyor deli ile o.çocuğu aynı fenelıkta bir laf ben annesine alenen deli bile diyemedim çünkü gözü dönmüştü.
Velhasıl kelam eşim bana o çocuğu dediği için küfrettiği için.onun annesinin dokunulmazlığı olup benim annemi ayağa verdiği için ben bu cümleyi duyduğum için kalbim sıkışıyor.yameden içmeden kesildim.Kendimden nefret ediyorum.Siz olsaydınız napardınız?
Aynı fikirdeyim yok kaynanan onu dedi kocam bunu dedi bunlar yuva dağıtmak için yeterli degil sevgi yoksa o ayrı ama bir evlilikte sevgi varsa herşey zamanla çözülüyorYani mantıken çözüm yaratmaya çalışmak gerek her ailede problem var herkes hemen mahkemeye gitmiyor çözüm bulmaya çalışıyor şahsen ben bu şekilde yanaşıyorum yoksa boşanmak zor değil ama sonrası kolay değil..
Ne kadar aynı konular cidden baktım vallahi aynı konularÇok şükür boşan demeyen birini buldum.. burdakiler hayatında sıfır küfür bellki önüne gelen boşan demş.. zırt pırt korna basanlara şahsen o küfürü ediyorum napym gidip onlarıda öldüreyim o zman ne saçma böyle küfrden öfkeyle söylenen sözlerden evlilik yıkılmaz ne kompleks dolu insanlar var kimsenin evliliği olmasın herkes boşansın![]()
![]()
Kv günlük iki öğün arıyor eşimi bu da diğerleri gibi kestirip atmıyor evde tekim sıkılıyorum acıtıyor kendini.Eşimi çağırıyor günlük gidiyor şunu gözlemledim ama aramadığı gün eşim gitmiyor 32 yaşında adam çıkamıyor bu baskıdanKaynanam yüzünden ben evliliğimi bitirecem hamile halimle oldu yani bunun kendine değer vermekle alakası yok evliliği ayakta tutmayı becerememek oluyo binlercesini yaşıyoruz bahsettğinz gibi olsa türkiyede evli çift kalmaz:)
Kimse kötü giden bir evliliği ayakta tutmayı becermek zorunda değil ki. Neden böyle bir zorunluluk olsun. Evlilik bir akit. Bitedebilir.Kaynanam yüzünden ben evliliğimi bitirecem hamile halimle oldu yani bunun kendine değer vermekle alakası yok evliliği ayakta tutmayı becerememek oluyo binlercesini yaşıyoruz bahsettğinz gibi olsa türkiyede evli çift kalmaz:)
Cevabını verirsin koşa koşa mahkemeye gidip bu adam bana küfretti dıye adamı kapıya koymazsın inanın bu böyle olsa evli çift kalmaz araç sürerken bile küfreden milletiz bu kdar prenses tavır takınmak anlamsızNe kadar aynı konular cidden baktım vallahi aynı konular
Şimdi eşimiz öfkeden “bize” küfür etse o...çocuğu gibi yarabbi şükür bey bunlar evliliğin baharatı tabi diyeceğiz
sonuçta erkek kendisini nasıl kontrol etsin diğer kavgada artık sülale bırakmazsa da bütün sülalem sana feda olsun bey deriz ne olacak sanki
Devamı gelmesin diye sert bir darbe vurmak istiyorum ama zaten bu o ..ç ölene kadar içimden çıkmicakNe kadar aynı konular cidden baktım vallahi aynı konular
Şimdi eşimiz öfkeden “bize” küfür etse o...çocuğu gibi yarabbi şükür bey bunlar evliliğin baharatı tabi diyeceğiz
sonuçta erkek kendisini nasıl kontrol etsin diğer kavgada artık sülale bırakmazsa da bütün sülalem sana feda olsun bey deriz ne olacak sanki
Tabiki hayatini mahvetmesin ama bu kisi surekli bu hatayı yapmamis ve bu kisi hamile. Affedilemeyecek neler yaşıyoruz bazen hayatta. Küçücük bir bebegi babasiz bırakacak bir durum yok bence. Bu tekrarlayıp durursa durum değişir. Bir suru insan sessiz siddet yasiyor bu ülkede.Ben küfür için boşan demedim,kaldı ki tek başına bu bile boşanma sebebi. Bu bir kompleks de değildir kimse sizinle aynı değer yargılarını paylaşmak zorunda değil.
Uzakta oldğunnzda eşnz gidemeyecekKv günlük iki öğün arıyor eşimi bu da diğerleri gibi kestirip atmıyor evde tekim sıkılıyorum acıtıyor kendini.Eşimi çağırıyor günlük gidiyor şunu gözlemledim ama aramadığı gün eşim gitmiyor 32 yaşında adam çıkamıyor bu baskıdan