• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o.çocuğu dedi eşim

Kimse kötü giden bir evliliği ayakta tutmayı becermek zorunda değil ki. Neden böyle bir zorunluluk olsun. Evlilik bir akit. Bitedebilir.
Siz böyle aileleri kendinize layık görüyorsanız, annenize sövülmesini kaldirabilecekseniz, kaynanayı çanta gibi her yere taşıyabilecekseniz bu sizin tercihiniz.
Böyle aileleri kaldırmak çok doğru bir tabir benim anneme ilk defa kullandı bunu ama Kendi annesine defalarca şerefsiz deyip ortalığı yıkıp annesini ittirdiğini duydum

Cevabını verirsin koşa koşa mahkemeye gidip bu adam bana küfretti dıye adamı kapıya koymazsın inanın bu böyle olsa evli çift kalmaz araç sürerken bile küfreden milletiz bu kdar prenses tavır takınmak anlamsız
Anlamadığınız şey şu. Trafikte biri ile aynı yastığa baş koyduğunuz birini aynı tutamazsınız. Ayrıca trafikte camı açıp orospu çocuğu diye yüksekçe bağırın bakalım size ne yapıyorlar :)

Bi kere de ayrı tayin olduğumuz yerde çocukla denemek istiyorum
Tabiki dene çözümlerini için ne istiyorsa onu yapmakta özgürsün güzelim ama emin ol her ailede sorun var bizimki sadece düşüncemizi paylaşmak bu hayatı yaşayan sensin ve yaşıyacak olanda :)

Kesinlikle doğru bence. Sorunlar devam ediyor gibi gozukuyorsa aile danışmanına gidin direk
Tamam
Anlamadığınız şey şu. Trafikte biri ile aynı yastığa baş koyduğunuz birini aynı tutamazsınız. Ayrıca trafikte camı açıp orospu çocuğu diye yüksekçe bağırın bakalım size ne yapıyorlar :)
Gerçekten insan kaldıramıyor kavga olabilir tartışma olabilir ama anneye dokunacak küfür olur mu ben bunun cevabını arıyorum yüzüne bakmaya içim almıyor

Ben buradakilere sormak istiyorum BOŞAN diyenler kac çocuğunuzu doğduğu andan itibaren tek büyüttünüz. Ne demek oldugu hakkında ne kadar fikriniz var. Bu kadın siddet görmemiş, ilk defa küfür duymuş, bir cocugu babasiz büyütmeye değer mi. Hemen bitirdiniz herseyi

Tatlı prensesler sizi :) neyse sonuç olarak ben küfürden evlilik yıkılmamalı diyorum siz boşanabilirsnz şahsi fikrim bu

Tabiki hayatini mahvetmesin ama bu kisi surekli bu hatayı yapmamis ve bu kisi hamile. Affedilemeyecek neler yaşıyoruz bazen hayatta. Küçücük bir bebegi babasiz bırakacak bir durum yok bence. Bu tekrarlayıp durursa durum değişir. Bir suru insan sessiz siddet yasiyor bu ülkede.
Ben o kaynamaya sağlam mesafe koyarım, nasil olsa tasiniyorlar. Olmadi aile danışmanına giderim, olmuyorsa boşarım.
Bir suru babada cocugu olunca cok farklı davranıyor, cocugu kaybederim korkusuyla esinin dediklerine tamam diyor.
Bakın ben yorumu küfürden bağımsız yaptım zaten. Adam anneci anne ise manyak. Ve bunu konu sahibi değiştiremiyor. Konu sahibi zaten ayrılmayacak. Olsa kapıyı vurup çıkardı. Benim bu konuda verebileceğim mesaj herkesin bir mesleği olması ve ayakları yere sağlam basması.. yoksa kimse saygı duymuyor.
Ve ayrıca bu kadın değişmez. Oğlumu kolayca manipüle ediyor ki oğlu sesi çıkmadan isteklerini yapıyor.

Tabiki dene çözümlerini için ne istiyorsa onu yapmakta özgürsün güzelim ama emin ol her ailede sorun var bizimki sadece düşüncemizi paylaşmak bu hayatı yaşayan sensin ve yaşıyacak olanda :)
Teşekkür ederim aynı çizgide de olsam ayrı da düşsem eleştiri de alsam hepinizin yorumu değerli benim için

Kendi
Fazla görüştürme dedim diye bu hale geldi eş çok önemli
Eşiniz kendi görüşsun.
Sizi niye zorluyor
Görüşünce olaylar oluyor.
Ben fazla kalınca büyük kavga cikartirim.
Çünkü dayanamam.
O yüzden gidince saat koyuyorum.
Suratimdan anlıyor zaten.
Fazla bırakırsa da sonu kötü olur.
Ama beni zorlarsa ben boşanmaya giderim.
O yüzden birşey diyemiyorum.

Bakın ben yorumu küfürden bağımsız yaptım zaten. Adam anneci anne ise manyak. Ve bunu konu sahibi değiştiremiyor. Konu sahibi zaten ayrılmayacak. Olsa kapıyı vurup çıkardı. Benim bu konuda verebileceğim mesaj herkesin bir mesleği olması ve ayakları yere sağlam basması.. yoksa kimse saygı duymuyor.
Ve ayrıca bu kadın değişmez. Oğlumu kolayca manipüle ediyor ki oğlu sesi çıkmadan isteklerini yapıyor.
Mantıklı mantıksız ayırt etmeden yapıyor

Ben buradakilere sormak istiyorum BOŞAN diyenler kac çocuğunuzu doğduğu andan itibaren tek büyüttünüz. Ne demek oldugu hakkında ne kadar fikriniz var. Bu kadın siddet görmemiş, ilk defa küfür duymuş, bir cocugu babasiz büyütmeye değer mi. Hemen bitirdiniz herseyi
Mutsuz bir evlilik sürdürmek zorunda kalmasını mı tercih ediyorsunuz.
Hiç evlenmedim ve dolayısıyla çocuğum da yok. Ama şuan sevgilimin ailesini o kadar inceliyorum ki. Bana nasıl davranırlar, garsona nasıl davranırlar, birbirlerine nasıl davranırlar, aile dinamikleri nelerdir diye. Biraz bunları hesap edip evlenmek gerekiyor. Bi supriz de cikabilir. Ama ben elimden geldigi kadar temkinli yaklaşıyorum

Bu konuda hak veriyorum size ama bunun için gec kalmış. En azından bebeklede ayni mi gormek zorunda bence

Annem bir gün senin hakkında kötü konuşmadı diyor.Yani bunlar geçerli sebep değil.sebebin annesi olduğunu görmesi için.Diğer kaynım aldı eşini taşındı baktım sorun annem dedi.damatlarda her gittiğimizde konuya senin annen var ya diye giriyor bizim ki ise bunlar uzaklaşmak için yeterli sebep mi diyor
arkadasim arkandan kotu konusmasina gerek yok böyle herseye maydonoz olarak huzur kaçırıyor sonucta biraz insanlari kendi haline biraksinlar ya sen istedigin zaman musait oldugun zaman zatem davet edersin ama emri vaki bunun yaptigi sabah sabah sinir oldum Allah tan kaynanam uzak .

Yok herkes prenses burda hayatlarında hiç küfr duymamşlar baksanız anne evlerinde kimblr ne olaylar yaşanmıştır ama buraya gelince boşan boşa yolla yallah bırak :D ne kolay geliyo herşey tek başna 1 kadın çalışsa kira verse neyle geçinecek çocğuna kim bakacak bin tane şey var devamnda onu düşünrn yok hemen boşa hey yavrm hey

Cevabını verirsin koşa koşa mahkemeye gidip bu adam bana küfretti dıye adamı kapıya koymazsın inanın bu böyle olsa evli çift kalmaz araç sürerken bile küfreden milletiz bu kdar prenses tavır takınmak anlamsız
Siz evliliginizde 7/24 küfür duyarak bunu hazmetmiş, buna sabretmiş, yolunuza devam etmiş olabilirsiniz.

Gerçekten sevilmek diye bir şey var.

Sinirinden çatlasa da ağzından böyle laflar çikmayan adamlar var.

Boyle birine denk gelmediğiniz için üzüldüm.

Kendinize ve ailenize saygı duymanız gerektiği öğretilmedigi için de üzüldüm.

Evlilikte saygi denen şey sizin küçük gördüğünüz bu sorunlarla yok olur.

Ve sevgi varsa her şey düzelir dediğiniz sevgi de, saygının yaninda parıldar.

Dilerim bir gün saygı ile sevilmeyi yaşarsınız.

Kendi
Eşiniz kendi görüşsun.
Sizi niye zorluyor
Görüşünce olaylar oluyor.
Ben fazla kalınca büyük kavga cikartirim.
Çünkü dayanamam.
O yüzden gidince saat koyuyorum.
Suratimdan anlıyor zaten.
Fazla bırakırsa da sonu kötü olur.
Ama beni zorlarsa ben boşanmaya giderim.
O yüzden birşey diyemiyorum.
Evlendiğimizden beri eşimle kendi adımıza tek kavgamız oldu sanırım.eşimin kendisi başlı sorun da .sürekli kv yüzünden ettik

Back
X