• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o.çocuğu dedi eşim

Yok herkes prenses burda hayatlarında hiç küfr duymamşlar baksanız anne evlerinde kimblr ne olaylar yaşanmıştır ama buraya gelince boşan boşa yolla yallah bırak :KK70: ne kolay geliyo herşey tek başna 1 kadın çalışsa kira verse neyle geçinecek çocğuna kim bakacak bin tane şey var devamnda onu düşünrn yok hemen boşa hey yavrm hey
Zaten anne evlerinde yaşadıklarımız travma yaratmadı mı ? Ben annemin kaderini paylaşmak zorunda değilim. Sizin böyle normalleştirmeniz de çok sağlıksız bir yaklaşım bence.

Geçen bir konu açmıştım.O konunun devamında olaylar oldu.Tayinimiz çıktı İstanbul'dan taşınıyoruz.eşimin ailesi ve evli görümcelerim aynı mahallede oturuyoruz.tayinimiz açıklanalı 1 ay oldu.Eşim haliyle ailesiyle dip dibe olmak istiyor.Buraya kadar normal.Ablam geldi evimi toplamaya riskli gebeliğim vardı.Ablamı aldık çok nadir gittiğimiz restorana teşekkür olarak götürdük.Başka bi günde İstanbul'a ilk defa geliyor diye kız kulesine götürdük.(bu arada kv bizi rahat bırakmayıp çat kapı hergün geliyor,makinem bozuldu gelin hastayım gelin)sırf ailemden biriyle eşim iyi olmasın gezdirmesin diye.Eşime demiş beni de oralara götüreceksin.normal şartlar altında bu şımarıklığını ve aileme yapılan saygısızlığa rağmen götürmezdim ama tayin olduk eş olacak adamın içinde kalmasın ve annemle gidene kadar muhattap olmicaksın dedi diye kabul ettim.Kv hiç kimsenin anlaşmadığı egoist bir kadın.

Arefe günü bize yemeğe geldi.Bayram günü gittik eşimle ikimiz koca danayı haklayıp buzluğa attık 7 kg et ancak dağıttı biz kesmediğimiz halde bize bile vermedi.Böyle bir kadın işte.bayramın 2.günü aldık dedği yerlere götürdük ablamı götürdüğümüz yerlere.Dönüşte ağlaya ağlaya kalan evi toplamaya başladım.dayanamıyorum sürekli para istemesine kışı yanınızda geçircem torunuma bakacam demesine.Hep bir talep.Çocuğa bir don almadı daha torun ayağına tepeme binmeye çalışıyor.Eşim mani oldu evi bıraktım 1 hafta daha burdaydık çünkü.bir gün geçti aradan.Yine aradı gezmeye gittiniz mi beni almadınız mı benim sinirler tavan yaptı sustum.annem yemeğe çağırıyor dedi.Ben de dalga mı geçiyorsun bana iyi gelmiyor görmüyor musun dedim.yer çıkarız dedi hergün mü görüşcem ben yorgunum eve gidecem dedim.Eşim beni rezil etti.bi gün gidip temizlik yaptın mı kahır çektin mi. Annesinin adı çevrede deli olarak geçiyor.Annemin adı çıkmış deli olan sensin dengesizsin vs karşılık vermedim.
Yedi geldi o.Başladı yine evlendiği güne lanet olsunmuş.Nişan atsaymış.deli vss.Ben de dedim delilik sana kimden geçti annenden mi babandan mı.Sen aileme laf edemezsin deyip sağı solu kırdı geçirdi.Hiç küfür etmeyen kocam bana o.çocuğu dedi.Annemi sevdiği halde.

Şimdi de diyor deli ile o.çocuğu aynı fenelıkta bir laf ben annesine alenen deli bile diyemedim çünkü gözü dönmüştü.
Velhasıl kelam eşim bana o çocuğu dediği için küfrettiği için.onun annesinin dokunulmazlığı olup benim annemi ayağa verdiği için ben bu cümleyi duyduğum için kalbim sıkışıyor.yameden içmeden kesildim.Kendimden nefret ediyorum.Siz olsaydınız napardınız?
Ikinizde suclusunuz o sizi annesine zorlayarak kiskirtmis sizde zaten mahallede annesinin adi Deli ye çıkmış sizde ordan vurmussunuz çok ayip sonuc cani yanan sizsiniz.

Bence aranızda ciddi problemler var uzaklasip kafa dinlemeniz lazım.

Gitsin bir süre annesinden kalsin dicemde kocaniz evden kovuyorsun diye gene yikar ortaligi .

😒

Siz evliliginizde 7/24 küfür duyarak bunu hazmetmiş, buna sabretmiş, yolunuza devam etmiş olabilirsiniz.

Gerçekten sevilmek diye bir şey var.

Sinirinden çatlasa da ağzından böyle laflar çikmayan adamlar var.

Boyle birine denk gelmediğiniz için üzüldüm.

Kendinize ve ailenize saygı duymanız gerektiği öğretilmedigi için de üzüldüm.

Evlilikte saygi denen şey sizin küçük gördüğünüz bu sorunlarla yok olur.

Ve sevgi varsa her şey düzelir dediğiniz sevgi de, saygının yaninda parıldar.

Dilerim bir gün saygı ile sevilmeyi yaşarsınız.
Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse

arkadasim arkandan kotu konusmasina gerek yok böyle herseye maydonoz olarak huzur kaçırıyor sonucta biraz insanlari kendi haline biraksinlar ya sen istedigin zaman musait oldugun zaman zatem davet edersin ama emri vaki bunun yaptigi sabah sabah sinir oldum Allah tan kaynanam uzak .
Sadece bana değil kızlarına da aynı damatlar diyor telefondan arama kaydını siliyoruz o kadar bunalıma sokuyor diyorlar

Tatlı prensesler sizi :) neyse sonuç olarak ben küfürden evlilik yıkılmamalı diyorum siz boşanabilirsnz şahsi fikrim bu
Tabi ki prensesim ve kıymetliyim. Siz de trafikte sövmeye, aile içinde herşey mübahtır deyip sindirmeye devam edin.
Algınız o kadar kapalı ki ben küfürden bağımsız kaynana ve eş ilişkisine dayalı yorum yapıyorum dedikçe küfürden evlilik yıkılmamalı diyorsunuz.
Bu arada size nacizane bir şey diyeyim. Öyle trafikte herkese de sövmeyin ortalık manyak dolu. Insanlar bu sebeple adam öldürüyor.

Yok herkes prenses burda hayatlarında hiç küfr duymamşlar baksanız anne evlerinde kimblr ne olaylar yaşanmıştır ama buraya gelince boşan boşa yolla yallah bırak :KK70: ne kolay geliyo herşey tek başna 1 kadın çalışsa kira verse neyle geçinecek çocğuna kim bakacak bin tane şey var devamnda onu düşünrn yok hemen boşa hey yavrm hey
50 sene öncesini biz de mi yaşayalım yani? Koca ağzımıza etsin. Çok şükür elhamdülillah, ya başimda kocam olmasa mıydı diyelim?

Mutsuz bir evlilik sürdürmek zorunda kalmasını mı tercih ediyorsunuz.
Hiç evlenmedim ve dolayısıyla çocuğum da yok. Ama şuan sevgilimin ailesini o kadar inceliyorum ki. Bana nasıl davranırlar, garsona nasıl davranırlar, birbirlerine nasıl davranırlar, aile dinamikleri nelerdir diye. Biraz bunları hesap edip evlenmek gerekiyor. Bi supriz de cikabilir. Ama ben elimden geldigi kadar temkinli yaklaşıyorum
Belli kusura bakmayın. Asla mutsuz bir evlilikte cocuk büyütmek cok yanlis. Ama cocuk doğmamış daha kadin hamile.
Neler yaşayacağı konusunda hicbir fikriniz yok. O çocuğa babasının gelmiycegini anlattacaksiniz anlamayacak, kapida camda baba diye agliycak. Küçücük haliyle baba diye ağlama krizlerine girecek. Babasi gorup getirdiğinde pacasına yapışıp yerlere yatacak gitmesin diye. Komşularım dayanamadı benim oğlumun çığlıklarına. Ben anne olarak parçalandım.

Sadece değer mi diyorum. Bir küfür icin ben ogluma bunu asla yapmam. Kusura bakmayın. Tekrarlanır o baska bir durum. Ama yediğim tek küfürse kabullenmek değil. Evladım icin mutluluğu için tek seferlik görmezden gelirim

Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse
Size bu duruşun zengin, prenses sendromlu ve bencil insanlarda olabileceği öğretilmiş. Işte buna çok üzüldüm

Zaten anne evlerinde yaşadıklarımız travma yaratmadı mı ? Ben annemin kaderini paylaşmak zorunda değilim. Sizin böyle normalleştirmeniz de çok sağlıksız bir yaklaşım bence.
Normalleştirmediğim sizin küfür etti boşan demeniz.. hadi boşandı kaç yıl sğrecek küfürden dolayı boşanmak ilk başta bunu düşünmüyorsnz.. hadi 2 yıl sürdü kadın doğurdu çalışması gerek bebeğe kim bakacak hadş bakanı buldu kira verecek nasl geçinecek boşan derken devamnda herşeyi mantklı bir sebebe oturtmak lazım yoksa boşansın herkes kolaysa

Ne yalısı hanımefendi? Saygı sevginin zenginlikle ne alakası var? Ben eşimden şu ana kadar küfürü bırakın hakaret dahi işitmedim. Siz bu güzellikleri yaşamıyorsunuz diye herkesi kendiniz gibi sanmayın.

Son düzenleme:
Ikinizde suclusunuz o sizi annesine zorlayarak kiskirtmis sizde zaten mahallede annesinin adi Deli ye çıkmış sizde ordan vurmussunuz çok ayip sonuc cani yanan sizsiniz.

Bence aranızda ciddi problemler var uzaklasip kafa dinlemeniz lazım.

Gitsin bir süre annesinden kalsin dicemde kocaniz evden kovuyorsun diye gene yikar ortaligi .

😒
Annesiyle de yarım saatten fazla anlaşamıyor kovsam gitmez 😂 yıkar ortalığı aynen.Uzaklaşıp gitmek istiyorum ailemi 8 aydır görmedim zaten

Belli kusura bakmayın. Asla mutsuz bir evlilikte cocuk büyütmek cok yanlis. Ama cocuk doğmamış daha kadin hamile.
Neler yaşayacağı konusunda hicbir fikriniz yok. O çocuğa babasının gelmiycegini anlattacaksiniz anlamayacak, kapida camda baba diye agliycak. Küçücük haliyle baba diye ağlama krizlerine girecek. Babasi gorup getirdiğinde pacasına yapışıp yerlere yatacak gitmesin diye. Komşularım dayanamadı benim oğlumun çığlıklarına. Ben anne olarak parçalandım.

Sadece değer mi diyorum. Bir küfür icin ben ogluma bunu asla yapmam. Kusura bakmayın. Tekrarlanır o baska bir durum. Ama yediğim tek küfürse kabullenmek değil. Evladım icin mutluluğu için tek seferlik görmezden gelirim
Bu kadın mutsuz hanımefendi. Takılmışsınız küfüre. Ondan öncesi çok mu normalmiş herşey.

Ne sacma ya kocam kim ki anneme o. Der bunu nasıl normallestirirsiniz küfür etmisligim olmustur onunda ama anneler kirmizi cizgimizdir. Oha yani bizi doguranada saygiyi kaldiralim oldu olacak .

Siz bence özelestirinizi yapin yahu herkes küfüre tepki gosterirken ben neden sindiriyorum diye öyle bir izlenim yaratiniz çünkü.

Evlendiğimizden beri eşimle kendi adımıza tek kavgamız oldu sanırım.eşimin kendisi başlı sorun da .sürekli kv yüzünden ettik
O zaman ya sabır çekeceksiniz.
Zor bir durum.
Benimde başımda var.
Ama ben cekemem kendimi biliyorum.
Aynısı annem olsa cekemem.
Olay çıkar.

O çocugu lafı kabul edilemez

Ama kk da olur olmaz bosan deniyor bu konuda haklısınız. Boşanınca be olacak cocuklara bakacak birini bul ev kirası ver evlatlar aynı standardı sagla. Hem evin erkegi ol hem kadını. Ben basaramam yani su halim gibi olabilmem için cidden iyi kazanmam lazım. Ortalama sürdürülebilir bir evlilik varsa daha ii olması için caba gösterilmeli diye düşünüyorum.
Ayy doğum günümde hediye almadı bana deger vermiyor diyen kadınlara hayret ediyorum bundan kavga cıkaran var. Ya da tatile gitmiyor diye bosanmak isteyen. Sanki boşansam maldiv senin sardunya benim gezecek

50 sene öncesini biz de mi yaşayalım yani? Koca ağzımıza etsin. Çok şükür elhamdülillah, ya başimda kocam olmasa mıydı diyelim?
Küfr etti snde aynısını eder çeker gidersin herkes sakinleşince emin ol hatasını eş te anlayacak küfür ettin hadi tallah mahkeme açyorm desen boşanman 4 sene sürer bu sebepten

Annesiyle de yarım saatten fazla anlaşamıyor kovsam gitmez 😂 yıkar ortalığı aynen.Uzaklaşıp gitmek istiyorum ailemi 8 aydır görmedim zaten
Anlasamazlar ama genede annedir onun küfüru daha ağır diye bir fark yok . Birdahaki kavgada insallah olmazda anneye küfür etmeyin sinirinizi başka kelimelerle gösterin.

Ailenize gidin hem ozlemissiniz hemde kafa dagitirsiniz.

Normalleştirmediğim sizin küfür etti boşan demeniz.. hadi boşandı kaç yıl sğrecek küfürden dolayı boşanmak ilk başta bunu düşünmüyorsnz.. hadi 2 yıl sürdü kadın doğurdu çalışması gerek bebeğe kim bakacak hadş bakanı buldu kira verecek nasl geçinecek boşan derken devamnda herşeyi mantklı bir sebebe oturtmak lazım yoksa boşansın herkes kolaysa
Sizinle anlaşamıyoruz. Küfür evet bir ayrılık sebebi ama ben diyorum ki bu küfüre kadar zaten dağ gibi problem var.
Ben neden her gittiğim yere çanta gibi kayinvalideyi taşımak zorunda kalayım? Taşımadigim zaman kıyamet kopsun? Kadın kimseyle anlaşamayan, bencilin teki.Aile olduramayacaksa oğlunu evlendirmeseymiş

Uzun zaman asgari ücrete çalıştım sigorta teknikeriyim elimi kolumu bağlayan da bu asgari ücretten fazlasını vermiyor bu sektör yeni çıktım işten zaten ama çocukla bu para yetmez de yine de boş durmicam atıcam arkama gücüm olsun buna karşı

Bu kadın mutsuz hanımefendi. Takılmışsınız küfüre. Ondan öncesi çok mu normalmiş herşey.
O zaman o cocugu yapmiycakti. Az once kendi yazdı sadece kv yuzunden tartıştık diye. Kadini saf dışı etmeyi denesin zaten taşınıyor. Suanda ayni yerde otursa bende farklı yorumlar yapabilirim. Suan icin belki butun çözüm önünde duruyor bilmiyoruz ki.

Back
X