O da beni seviyor mu?

scorpiovibes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
27
-20
16
28
Merhaba herkese 😊

Ben bir kaç aydır iş arkadaşıma aşığım, maalesef ki sevgilis vardı ama şuan ayrıldılar ve bu kesinlikle benimle alakalı değil zaten aramızda da hala bir şey geçmedi. Ya da ona duygularımdan bahsetmedim bekledim sabırla.

Fikrinizi almak istediğim tek bir konu var. 2-3 hafta önce onun çok yakın bir arkadaşı ilenkonusuyordum kendisi ortak arkadaşımız olan bir kadın. Konu sevdiğim kişiye gelince ben dayanamadım ve ondan hoşlandığımi ama asla bir adım atamayacağımi söyledim. Arkadasimiz ise, bana sunu dedi, duygulariniz karsilikli olabilir ama o bana bir sey soylemedi.. sonra imkansiz oldugunu unutmam gerektigini soyledim. Hayir hicbir sey imkansiz degil hayat surprizlerle dolu oyle dusunme dedi. Bi kac dakika sonrada aceleyle telefonu kapatti. Sizce bir sey biliyor mu? O bana bir sey soylemedi ama hisleriniz karsilikli olabilir demek yani o da seni seviyir ama suan arkadasimi satip sana bunu soyleyemem sen anla mi demek? Bu konusmadan bir kac gun sonra sevgikisinden ayrildi ama bana yazmadi hala.iletisimiziz yok zaten karantinadayiz.

Yardım edin fikir verin nolur

Adamın ilişkisi daha yeni bitmiş anlattığına göre değil mi? Böyle bir durumda hemen yeni bir ilişkiye atılmak sağlıklı olur mu sence? Hem öyle olsa senden hoşlanıyor ama aramızda kalsın demez miydi? Ya arkadaşı sıkıştıracaksın anlatsın diye ya da adamdan öğreneceksin. İhtimallerle olmaz bu iş

İlişkide arabulucu 3. Sahış kişiler sadece kafa karışıklıgı yaratır ki yaratmışta güvenmeyin kişi sizden hoşlansa bile hoşlanmıyor ya da hoşlanmıyorsa bile size umut verip duygularınızla eglenebilir en iyisi ya bekliyceksiniz ya da mesaj atıcaksınız 3. Sahıslarla bu knoşmalara girmeyi sakıncalı bulmuşumdur hep

Adamın ilişkisi daha yeni bitmiş anlattığına göre değil mi? Böyle bir durumda hemen yeni bir ilişkiye atılmak sağlıklı olur mu sence? Hem öyle olsa senden hoşlanıyor ama aramızda kalsın demez miydi? Ya arkadaşı sıkıştıracaksın anlatsın diye ya da adamdan öğreneceksin. İhtimallerle olmaz bu iş

Önceki iletişimimiz zaten hep arkadaşcaydi. Onu satacak birisi değil o yüzden demezdi ama kendi düşüncesini söylemiş olabilir

aşık olduğunuz için siz öyle anlamak istiyor olabilirsiniz yani sadece genel bir yorum yapmış olabilir arkadaşınız.ama başka türlü isede zaten zamanla açığa çıkar bu durum.siz o kişiyle yakınlık kurmaya çalışın ama bence hislerinizi alenen belli etmeyin ben olsam karşı taraftan bir adım ya da herhangi bi davranış beklerdim.sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına.hoşlantı ya da beğeni gibi daha hafif duygularınız olsaydı açılın belli edin diyebilirdim ama aşıkken olumsuz bir geri dönüşte yıkımı çok daha ağır olabiliyor.

Papatya yaprağı değiliz ki biz nerden bilelim :)
Gelişi güzel bir lafta olabilir çünkü.Evet hayatta herşey mümkün.Ama karşı taraf bir ilişkiden yeni çıkmış ise ilgin olduğunu öğrenirse yara bandı konumuna da düşebilirsin dikkat et.

Papatya yaprağı değiliz ki biz nerden bilelim :)
Gelişi güzel bir lafta olabilir çünkü.Evet hayatta herşey mümkün.Ama karşı taraf bir ilişkiden yeni çıkmış ise ilgin olduğunu öğrenirse yara bandı konumuna da düşebilirsin dikkat et.
Kendisi ayrılmış. Bilemedim. Napacagim bilmiyorum. Bu arada arkadasimiz akli basinda 29 yasinda bir insan.

Kendisi ayrılmış. Bilemedim. Napacagim bilmiyorum. Bu arada arkadasimiz akli basinda 29 yasinda bir insan.
Normal hayatına devam et.Olsun isterse karşı taraf ayrilsin sonuçta bir ilişkiden çıkmış.Dediğim gibi asla asla dememek gerek herşey mümkün bu hayatta.O arkadaşta bunu ima etmiş bence.Bakarsın sana adım atar sende ona atarsin.Gönlünce olsun herşey.

Back
X