• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O da beni seviyor mu?

Bence acele etmeyin, bir sey soylemeyin.

Yaninda olun, normalden biraz daha fazla mesaj atin mesela kendinizi hatirlatin. Suraya buraya gidelim mi tarzi tekliflerde bulunun ama normal sekilde arkadasca. yaninda yakininda olun yani sonra o is kendiliginden olur :KK50:

Adamın sevgilisi varken niye gidip yakın arkadaşına hoşlandığınizdan bahsediyorsunuz?
Ben de buna takıldım. Bu resmen kafa karıştırmak oluyor. Birinin kafası bu sebepten karışacaksa karışsın zaten, lakin yine de sevgilisi olan birinin arkadaşına bunu söylemek temiz bir davranış değil. Arkadaşı da çok aklı başındaymış ki çıkıp sevgilisi var ama onun dememiş, kafa karıştırmış.

Seviyorsa da bırak da adam toparlasin. Bir eski sevgilisini unutsun, tüm WhatsApp gecmisini okusun okusun en sonunda toptan silsin.
Henüz biten bir şeyin kırıntıları dururken hemen başlamayın derim ben

Öyle bir döneme denk gelmişiz ki kadınlar artık koca da koca diye dolanıp bu adamların totosunu arşa çıkardılar denk geldikçe böyle konulara çıldırıyorum her gördüğüm erkeğin suratına kürekle vurasım geliyor erkeklerden nefret ettim ama hata bizde işte sıkıntı o
Erkeklerde suç yok ki adamlar eşlerini de sevgililerini de gizlemiyorlar ama bazı kötü niyetliler ya ayrılırsa diye pusu da bekliyor.
Konu sahibi anlattığınız kişiyi de sizi de olgun bulmadım sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum diye başkasına bahsedilmez.Karsinizda ki de olgun olsaydı size umut vermek yerine sevgilisi var derdi.Bu kişiye de asla güvenmeyin.

Ben de buna takıldım. Bu resmen kafa karıştırmak oluyor. Birinin kafası bu sebepten karışacaksa karışsın zaten, lakin yine de sevgilisi olan birinin arkadaşına bunu söylemek temiz bir davranış değil. Arkadaşı da çok aklı başındaymış ki çıkıp sevgilisi var ama onun dememiş, kafa karıştırmış.
Aslında sayeniz de farkettim de, O kişi öyle bir insan. Yani bunu ayıplayacak türden birisi. Prensipleri var. Demek ki gerçekten bir şeyler biliyor.

Kızın telefonu aceleyle kapatması sanki hemen birilerine bu konunun dedikodusunu yapmak için gibi geldi ya da gidip aşık olduğun kişiye yetiştirmek istemiş olabilir. Ben de ofiste birine aşırı ilgi duyuyordum. Aynı şekilde ortak bir kız arkadaşımız vardı onun daha yakın olduğu. Bi gün kız bana x dedi bekar, sen de bekarsin, yaşlarınız da uygun deyip bıyık altından güldü. Yok dedim saçmalama. Çünkü sağolsun ofisin dedikodu kurduydu, en ufak fire versem anında gidip yumurtlardi ofisteki herkese. keşke guvenebilecegim biri olaydı belki şimdiye çoktan sevgiliydik :işsiz: ben de senin gibi düşünüp durmustum kız bir şey biliyor da ima mi ediyor yoksa dedikodu çıkarmak için ağzımı mi ariyor diye. Senin kız da benimki gibi şam şeytaniysa hemen gidip yetiştirmis olabilir

Aslında sayeniz de farkettim de, O kişi öyle bir insan. Yani bunu ayıplayacak türden birisi. Prensipleri var. Demek ki gerçekten bir şeyler biliyor.
Bence bir şey bilmiyor. Siz o kişiye çok güvenmeyin. Prensipleri olan biri gerçekten prensipleri varsa sevgilisi var diye kırmadan söylerdi, kafa karıştırmazdı. Amaç ne ki kafa karıştırmakta? Ben böyle bir aşk hikayesi gördüm. Bir kız başka yakın kız arkadaşı ile başka bir yakın erkek arkadaşının arasını yapıyor. Hatta ara yapan ortak arkadşaın da erkek arkadaşı var. Sonra bu yakın erkek arkadaş, diğer yakın kız arkadaşı terk ediyor. Ortadaki ara yapan kız da sevgilisini artık terk mi ediyor, yoksa sevgilisi bunların yakınlaştığını mi anlıyor ne yapıyorsa ayrılıyorlar. Finalde ortak kız arkadaş ile o yakın erkek arkadaş çıkıyor. Ben çok yakın kız arkadaş olayına inanmıyorum, bir boşluğa bakar. Ben çok güvenmeyin o kıza derim. Dediğim gibi prensipli biri sevgilisi var ya boşver falan derdi.

Aynen. Ben de aynisini dusundum. Hic hos bir davranis degil.

Konu sahibi kusura bakma öncelikle ama hikayen hiç şirin ve masum gelmedi bana. Birincisi sevgilisi olan adamdan hoşlanabilen biri benim gözümde eşi olan nişanlısı olandan da hoşlanır. İkincisi sevgilisi var sen ortak arkadaşa hoşlandığını söylüyorsun ne amaç ne niyet hiç anlamadım bunu da süsleme. Üçüncüsü sen varken de bir başkası hoşlanır hafiften belli eder senin olan sevgili bu sefer seni de sepetler ama karşı tarafla hiç alakası yoktur bunun ne hikmetse.. Allahım insanların sevdiklerini bir başkası ile olduğunu bildiği halde sevmeye aşık olmaya devam edecek kafa karıştırıp bunun benle hiç alakası yok dedirtecek kadar empatiden yoksun yapmasın. Ve tabi ki her ışık yakana sevdiğini bırakacak adamları da her samimi seven insandan uzak tutsun

Bence o arkadaş bi şeyler biliyor :D ama sen açılma bence, belki ilerde hareketlerinle belli edersin ama açılma. Arkadaşını biraz sıkıştırabilirsin. Eğer adamın yeni biten ilişkisi uzun bi ilişkiyse biraz bekle derim ben .

Kadın ile konuşurken hala sevgilisi varmış sizin konuşmanızdan sonra ayrılmış yani diyorsunuz ki benim hoşlandığımı öğrendi onda ayrıldı falan ama alaksı yok sizden hoşlansa çok daha önce ayrılırdı ve size yakın davranır hiç olmazsa belli ederdi ama ortada birşey yok.

Ayrıca sevgilisi olduğunu bile bile ondan hoşlanıyorum diyorsunuz, ortak arkadaşta karşılıklı olabilir diyor hayatında biri varmış o an nasıl söylüyor karşılıklı olabilir diye anlamadım bunu ayrılacaklarını bilemez,ya. Bence o ortak arkadaş ona çıtlatır zaten bişey varsa açılır yani ama maşallah çocuk sevgilisinden ayrılıyor herkesin haberi var

o arkadaş muhtemelen birşeyler biliyo. belki de çocuğun kafası karıştı ve o yüzden ayrıldılar kim bilir... ama durum böyleyse eğer şunu söylemek istiyorum. SEVGİLİSİ VARKEN BAŞKASINDAN HOŞLANAN ERKEKTEN DE, SEVGİLİSİ OLAN ERKEKTEN HOŞLANAN KADINDAN DA BENCE BİR HAYIR GELMEZ.. yine de sen bilirsin :işsiz:

Erkeklerde suç yok ki adamlar eşlerini de sevgililerini de gizlemiyorlar ama bazı kötü niyetliler ya ayrılırsa diye pusu da bekliyor.
Konu sahibi anlattığınız kişiyi de sizi de olgun bulmadım sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum diye başkasına bahsedilmez.Karsinizda ki de olgun olsaydı size umut vermek yerine sevgilisi var derdi.Bu kişiye de asla güvenmeyin.
Yazık ya birde burda yorum yapanlar ile ilgili varsayımlar da bulunarak kendi vicdanını rahatlatıyor konu sahibi he yaptık dışarı çıkınca ilk işimiz milletin sevgilisine / kocasına göz koymak ata sporu bizde bu :D

Güvenilir ve baya aklı basında birisi. Yoksa zaten ona anlatmazdım. Ama bir şey biliyor mu yoksa sadece kendi düşüncesi mı bilemiyorum.
Biliyor olsa daha fazlasını söylerdi bence. Yani en azından "hoşlanıyor, hoşlandığını söyledi ama aramızda kalsın" vs derdi bence. Kendi gözlem ya da fikrini söylüyor olabilir

Bence ortak arkadaş adamın ilişkisinin iyi gitmediğini biliyordu. Sizin aranızdaki çekimi de görmüş hissetmiş olabilir o nedenle ortaya konuşmuştur. Ama sizden aldığını gidip adama anlatmışsa ve adam da sizden aldığı yüzle ilişkisini bitirmişse çok çirkin. Birini garantileyip diğerini bırakan tiplerden. Ortak arkadaşla tekrar bir konuşun bence bir şeyler söylemiş mi

Back
X