O da bir şeyler hissediyor mu?

asiiii-

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
7
0
16
30
Kizlar 1 yildan fazla bir sure önce üniversitede ayni sinifta olduğum bir çocuk vardi çocukla sürekli yollarimiz kesisiyordu carpismalar filan oluyordu ilk zamanlar. neyse biz yine tesadüfen bir sinifca yaptigimiz bir ders calisma etkinliginde de onun kagidi bana benim kagidim ona geldi adimizi soyadimizi birbirimizin tam olarak ogrendik ikimizde. neyse ben o gunden sonra cocuğa twitterdan bakmaya basladim tabi takip etmeden. bir sure sonra benim
attigim her tweete bir cevapmiscasina tweetler atmaya başladı ilk ben bir yok ya değildir falan dedim kendimce ama baya benim tweetlerime cevapmis gibi atmaya devam etti sonra artik boyle olmayacak ya gibisinden bir tweet attim o günden sonra iste zaten istediğim hic bir şey olmuyor gibi bir Tweet atti ondan sonra hic boyle bir Tweet atma filan olmadi o kadar sık bir sekilde arada sadece oldu yine normal hayatta çocukla gerektiğinde konuşuyoruz arkadasiz ama samimi değiliz çok fazla sadece gerektiğinde konuşuyoruz filan bir okul etkinliğinde de kendince arkadaslarinin önüne geçip benimle eşleşmişti ben cidden bu bir heyecanlanmistim ama bej çocuğa kesinlikle bakmiyorum sinifta okulda filan gördüğümde görmemezlikten geliyorum sokakta çünkü utaniyorum bakamyorum neyse ama çocuk arada boyle aşk tweetleri atiyor yine ama bana mi değil mi bir turlu cozemiyorum twitterindaki herkese baktim bu taretleri yazabileceğini ama kimseye yazdiginida sanmiyorum takiplestiklerinden artik çok Yoruldum ondan hicbir hareket gelmiyor bende birşey yapmyorum çünkü reddedilmekten çok korkuyorum yada beklediğim ilgiyi gorememekten sizce ne yapmaliyim sinirlerim yiprandi artik.

Hoşlanıyorsa geçer karşınıza açık açık söyler.
Size 'kendi ağzından direkt' birşey söylemediği müddetçe ümitlenmeyin derim.
Kendinizce manalar çıkarmayın, sizin faydanıza olacaktır bunlar..
Bende buna uğraşiyorum ama gerçekten basaramiyorum

Hoşlanan erkek harekete geçer genelde.
Böyle oyunlar falan yapmaz.
O yüzden çok ince düşünüp kafanda kurmamalısın.

Takip et twitterdan olcak?
İlk adımı sürekli erkeklerden beklememek gerek.
Sen eklesen belki gerisini getirecek hoşlanıyorsa, ki zaten gerçek bir hoşlanma söz konusuysa gerisini getirir zaten. Ama sohbet ortamı ooluşması için facebooktan ekle derim fikrimce.
Bence utanma, kasılma olucağı varsa olur.
Olmazsada zaten samimi değilmişsiniz aynı şekilde gormezden gelmeye devam edersin olur biter.
Hayırlısı olsun..

Kizlar 1 yildan fazla bir sure önce üniversitede ayni sinifta olduğum bir çocuk vardi çocukla sürekli yollarimiz kesisiyordu carpismalar filan oluyordu ilk zamanlar. neyse biz yine tesadüfen bir sinifca yaptigimiz bir ders calisma etkinliginde de onun kagidi bana benim kagidim ona geldi adimizi soyadimizi birbirimizin tam olarak ogrendik ikimizde. neyse ben o gunden sonra cocuğa twitterdan bakmaya basladim tabi takip etmeden. bir sure sonra benim
attigim her tweete bir cevapmiscasina tweetler atmaya başladı ilk ben bir yok ya değildir falan dedim kendimce ama baya benim tweetlerime cevapmis gibi atmaya devam etti sonra artik boyle olmayacak ya gibisinden bir tweet attim o günden sonra iste zaten istediğim hic bir şey olmuyor gibi bir Tweet atti ondan sonra hic boyle bir Tweet atma filan olmadi o kadar sık bir sekilde arada sadece oldu yine normal hayatta çocukla gerektiğinde konuşuyoruz arkadasiz ama samimi değiliz çok fazla sadece gerektiğinde konuşuyoruz filan bir okul etkinliğinde de kendince arkadaslarinin önüne geçip benimle eşleşmişti ben cidden bu bir heyecanlanmistim ama bej çocuğa kesinlikle bakmiyorum sinifta okulda filan gördüğümde görmemezlikten geliyorum sokakta çünkü utaniyorum bakamyorum neyse ama çocuk arada boyle aşk tweetleri atiyor yine ama bana mi değil mi bir turlu cozemiyorum twitterindaki herkese baktim bu taretleri yazabileceğini ama kimseye yazdiginida sanmiyorum takiplestiklerinden artik çok Yoruldum ondan hicbir hareket gelmiyor bende birşey yapmyorum çünkü reddedilmekten çok korkuyorum yada beklediğim ilgiyi gorememekten sizce ne yapmaliyim sinirlerim yiprandi artik.
Bence ilk adimi atma ve ondanda bekleme cok yorucu cunku beklemek. Hayatina bak gelirse o zaman sartlara gore degerlendirirsin..

Takip et twitterdan olcak?
İlk adımı sürekli erkeklerden beklememek gerek.
Sen eklesen belki gerisini getirecek hoşlanıyorsa, ki zaten gerçek bir hoşlanma söz konusuysa gerisini getirir zaten. Ama sohbet ortamı ooluşması için facebooktan ekle derim fikrimce.
Bence utanma, kasılma olucağı varsa olur.
Olmazsada zaten samimi değilmişsiniz aynı şekilde gormezden gelmeye devam edersin olur biter.
Hayırlısı olsun..
Bu erkekler isaret verir verir kiz gidincede yok oyle bi aey moduna girer havalanirlar genel olarak onun icin ben adim atmamasi taraftariyim

Bende buna uğraşiyorum ama gerçekten basaramiyorum

Uğraşmana gerek yok, görmezden gel ve yokmuş gibi davran.
Birkaç ay sonra başkasıyla görüşüyor da olabilir, sana hislerini açmış da olabilir.
Bu tür şeyleri çok kurcalamamak lazım, oluruna bırak, müdahale etme.

Bu erkekler isaret verir verir kiz gidincede yok oyle bi aey moduna girer havalanirlar genel olarak onun icin ben adim atmamasi taraftariyim
Geneli için öyle değil. Tabiki genel bi portföy oluşturursak bende sizin gibi düşünüyorum erkeklere adım atınca havalanırlar vs.
Ama çevremde tanık oldum bu tarz olaylara.
Kız ekledi erkek devamını getirdi falan. Ona dayanarak böyle bi düşüncede bulundum. Aslında eklemeainde zarar yol sonuçta zaten merhabaları var arada konuşmaları var, zaten belli de etmiyormuş hoşlandığını. Ama tabi aşırı bir ümide girip de kendisini yormaması gerek.

buradan hoşlanıyordur hoşlanmıyordur diyemeyiz. ikisi de olabilir bilemeyiz.

hoşlanan erkek adım atar ya da bir şey yapar düşüncesine katılmıyorum. erkekler de utangaç ya da çekingen olabiliyorlar. özellikle de karşı taraftan bir his ışık göremiyorlarsa açılmaları çok daha zor.

bakmıyorum falan diyorsun ya biraz bak tepkisini gör derim. bu şekilde bir şey hissetse de yüzsüz değilse açılmaz.

burada yazılan yorumlara çok şaşıyorum. erkekler de insan. onlar da reddedilmekten korkuyorlar. sen yüzüne bile bakma bir şey hisseden söyler de mantıklı değil. sen bakmasan da adım atan erkek çıkar elbette ama o da karakter meselesi.

Bir üniversiteli için fazlaca ergen davranışlar değil mi bunlar? Ben tweet attım, o karşılık verdi, bana mı acaba'lar falan..
Hoşlanıyorsan bunu açıkça belirt..Karşılığı varsa alırsın zaten.

Her zaman ilk adımı erkekten bekleyen zihniyeti anlamamışımdır. Kendini yıpratacağına, ajanlık yapacağına ekle mis gibi çocuğu. Konuşun, düşüncelerini öğren bakalım uygun mu sana. Uygunsa etkileşim olursa aranızda zaten çorap söküğü gibi gelir. Sözlümü ekleyen de bendim, numarasını isteyen de bendim, kahve içmeye çağıranda bendim. Gerisini ona bıraktım oda getirdi sağolsun gerisini :D Şimdi dünyalar güzeli bir ilişkim var. Ya senin gibi bekleseydim ? Birşeyi istiyorsan, git ve onu al. Sonra yemeyenin malını yerler benden demesi :)

erkek arkadaşıma ben açıldım ve ilk adımı attım. hatta o benden o kadar da hoşlanmıyordu bile ilk başta. dozunda olacak şekilde kendine güvenip bunu hissettirirsen çok hoşuna gidiyor bence erkeklerin. 3,5 senedir birlikteyiz çok mutluyuz :nazar:

onuunla konusmanı ılerlet. hep onu bekleyerek gecırıcek degılsınya.. onun fıkırlerini hıslerini ogrenırsın ona gorede ya beraber bı ılıskıye bakarsınız yada sen yoluma ben yoluma yaparsın.. utanmana gerek yok.

üniversitede ev arkadaşım kayıt sırası beklerken bi çocığın onu kestiğini fark ettik gel zaman git zaman biz birinci öğretim o ikinci öğretim denk geldiklerinde köşe kapmaca gibi oyunlar yaptılar kantinde şarkı isterdik biz şarkı makinasından hemen ardından oda misilleme gibi yapardı filan
çocuğun adı siyash montluydu adını bile bilmiyorduk sonra kızı özel numradan biri çaldırıp kapatıyordu biz de ortak arakdaşımız varmış cocukla öğrendik telefonundan numarasını aldık o akşam biz de özelden çaldır kapat yaptık hemen ardından yine özelden cevapsız çağrı bir iki derken 1 seneyi buldu böyle gidiş gelişler
çocuk dayanamadı açıldı kız kabul etmedi
o arada biz sohbet etmeye başlamıştık ben devreye girdim iyi biriydi çünkü
arkadaşıma iyidir hoştur falan okul bitti bunlar barıştı sevgili oldular şimdi evliler
çok da güzellerr

herşey olur
olmaz diye birşey yok
umudunu kaybetme ama eğer istiyorsan sende bir adı at
Sevgiler

Teklifi sizden bekliyormuş gibi yazmışsınız.Herhalde öyle bir şey yapmayacaksınız,yapmamalısınız.Hoşlanıyorsa sizin anlayacağınız türden size çaktırır hiç değilse. Siz ondan hoşlandığınızın farkındasınız bu nedenle onun bütün hareketlerini kendi üzerinize alabilirsiniz bu normal.Dediğim gibi bekleyin sadece olursa zaten o ilk adımı atacaktır.

Hoslanan ve isreyen erkek gelir soyler.

Ilk adimi kesinlikle sen atmamalisin...

Back
X