O elalemi bi elime geçirsem...

Sen evlisin artık arkadaşım. Eşinden bebek yapmışsın, utanacak sıkılacak bir şey yok. Annenden çok etkileniyorsun, yapma böyle. Kendi bildiğini yaşamaya hakkın var ki, o da gebelik, en doğal şey, hem de ilk gebelik. Doya doya yaşa, boşver milleti.Annen de bu konuyu açar gibi olursa usulunca kapat.

Oncelikle hayirli olsun, anali babali buyusun
Ben erken dogum yaptim.2 yillik evliyken dogurdum.Sen simdi 7 aylik (yada9 aydan once) dogurursan annen "kesin dugunde hamileydin bile" diyecek. :))

İlk günden kaldım de geç. Hafta hafta söyleme. Genel ifade kullan. Boşver bebeğini sev strese sokma :)

Merak etmeyin o elalem sizden iyi bebeğin ne zaman doğacağını hesapladıkları için kimseye hesap vermek zorunda değilsin amannn takma sevnicini yaşa hem anneler ohoo neler diyo hep dinlesek olmaz

Tebrikler
bende hemen hamile kaldım senin gibi
ama kimseyi düşünmedim bile kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün sakın kafana takma
hemen hamile kalmak zor olsada bebeğin doğunca her defasında iyiki olmuş diyeceksin

Ay beinm arkadasim 4 aylik hamileydi evlendinde, kizin babasi kizini ginede teli duvakli gelin eti. Bravo adama anna baba arkanda olursa hic kimse laf söyliyemes.
suan cocuk 7 yasinda kimse.

Tadini cikar kimseyi umursama...evli barkli insanlarsiniz... ayrica kimene sonucta namussuzluk yapmadin etmedin.. ana baba belli... hamileligimin keyfini cikarim yerinde olsam.. allahsaglilla kucagina almayi nasip etsin saglikli hayisrlii bi evlat olsun insallah...

ister evlenmeden once hamile kalirsiniz ister ilk gece..dediginiz gibi annesi babasi belli melegin..
hic laf anlatmaya calismayin,bagirip cagirirsa anneniz,birdaha bu sekilde gorusmek istemediginizi soyleyin.
sakinlesinceye kadar da arayip sormayin.
ne guzeldir hamileligin ilk zamanlari,tadini cikarin.

Kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplara, ağlamak üzereydim şimdi katıla katıla gülüyorum :))

Bu arada merak edenler olmuş, "çocuk" evlilikten sonra oldu ona eminim

evlenmeden önce ilişkiniz olmuş ve demekki annen de bundan haberdar olduğu için kıllanmış bir nevi
Ve toplumumuz henüz o kadar geniş değil,annen de çekiniyor belli ki

Annenize sunu soyleyin " ilk gunden hamile kaldim ve hamilelik haftasi adetin ilk gununden sayiliyor o yuzden dugunden onceymis gibi duruyor" yani atiyorum ayin 1 de regl oldunuz ve 15inde evlendiniz ama drlar hafta hesabinda ayin 1ini baz aliyorlar.

yalnız enişteye kocaman bi alkış...nokta atışı yapmışbebişe iyi bak...sıkma yavruyu büyüsün arkadaşım...

10 aylık evli idim kızım doğduğunda.
Parmak hesabı yapanı çok gördüm.
İnsanlar bi alem gerçekten.
Annenize doktorun verdiği muhtemel doğum tarihini gösterin bak anne düğünde sonraymiiiis diye anlatın.
Hamilelik bu mevzu ile gecmesin.
Her konusu açıldığında allah hemen verdi çok şükür falan diyip konuyu kapatın.

evlenmeden önce ilişkiniz olmuş ve demekki annen de bundan haberdar olduğu için kıllanmış bir nevi
Ve toplumumuz henüz o kadar geniş değil,annen de çekiniyor belli ki

Annemi haberdar edecek kadar "geniş" değilim, annem de haberdar olsa kılını kıpırdatmayacak kadar "geniş" değil. Hangi ülkede yaşadığımın farkındayım. Teşekkürler yorumunuz için.

Annenize sunu soyleyin " ilk gunden hamile kaldim ve hamilelik haftasi adetin ilk gununden sayiliyor o yuzden dugunden onceymis gibi duruyor" yani atiyorum ayin 1 de regl oldunuz ve 15inde evlendiniz ama drlar hafta hesabinda ayin 1ini baz aliyorlar.

Ay dedim canım arkadaşım dedim ama annem biraz şeydir nasıl desem.. Anlamak istemiyor ya mesela, anlatamazsın anlamaz onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…