- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Eveeet konu benim pek sevgili anneciğim. Evlendim ve evlenir evlenmez gebe kaldığımı öğrnedim. Lakin ben bunu anneme izah edemiyorum. Sürekli olarak haftasını soruyor ve her cevabını aldığında "nasıl olur? düğünden önce mi oldu bu yoksa? ben şimdi insanlara ne hesap vericem?!" diye bağırıp çağırmaya başlıyor.
Delirmek üzereyim arkadaşlar. Sevinemiyorum bile. Şimdi karnım ufak ufak belirmeye başladı ve pantolon düğmelerim karnımın içini acıtıyor. Ama hamile pantolonu giyersem karnım iyice şişer diye korkuyorum; ya annem görürse şiştiğini... Bayramı memleketimde geçireceğiz planı yaptık ama huzursuzum..
Arkadaşlar annem mi abartıyor ben mi? Bıktım ben bu insanlara ne deriz kafasından yahu. Evlenmişim çocuğun anası babası belli halen daha kimseye söylenmiyor, saklanıyor, saçma sapan sorgulamalar... sanki gayrimeşru..
amaaaaaaaaan elaleme ne! bence saklamayın güzelce giyinin tam aksine gurur duyun
burada kaç kişi hamile kalmak için nelerini vermez
şükredin
Haklısınız, ilk başta pek sevinememiştim planlı değildi ve çok gencim diye düşünüyodum falan.. Ama sonra dediğiniz gibi düşünmeye başladım ben de
Hah; az önce aradı. Dün babam anneme sormuşmuş bebeğin kaç haftalık olduğunu(hayatta sormaz eminim). "Tamam annecim sen kapat ben babamla konuşayım içi rahat etsin" dedim, "sakın ha! olur mu öyle şey!" diye bağır çağır... İş yerindeim şu an konuşamam dedim kapadım. Aynı hamam, aynı tas
ne anneler var ya benimkide gözümün şçine bakıyo hadi hamileyim de diyeEveeet konu benim pek sevgili anneciğim. Evlendim ve evlenir evlenmez gebe kaldığımı öğrnedim. Lakin ben bunu anneme izah edemiyorum. Sürekli olarak haftasını soruyor ve her cevabını aldığında "nasıl olur? düğünden önce mi oldu bu yoksa? ben şimdi insanlara ne hesap vericem?!" diye bağırıp çağırmaya başlıyor.
Delirmek üzereyim arkadaşlar. Sevinemiyorum bile. Şimdi karnım ufak ufak belirmeye başladı ve pantolon düğmelerim karnımın içini acıtıyor. Ama hamile pantolonu giyersem karnım iyice şişer diye korkuyorum; ya annem görürse şiştiğini... Bayramı memleketimde geçireceğiz planı yaptık ama huzursuzum..
Arkadaşlar annem mi abartıyor ben mi? Bıktım ben bu insanlara ne deriz kafasından yahu. Evlenmişim çocuğun anası babası belli halen daha kimseye söylenmiyor, saklanıyor, saçma sapan sorgulamalar... sanki gayrimeşru..
Sizin anneniz de tuhafmış yani annesi belli babası belli kim ne diyecek.
Kuzenimin düğününden 1 ay sonra bayramdı karnı belirgin di kimse bişey demedi evliliğinin 6. Ayında bebek oldu erken doğdu dediler. 3 kiloluk bebeğe.
Kimse inanmadi ama kimse ağzını açıp tek kelime laf etmedi.
Öncelikle Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, konuya gelince ,benim dayımın cenazesi vardı herkes başımın etini yedi o kargaşada benle uğraştılar 3 yıllık evlisin niye çocuk olmuyor vs vs, artık bunaldım ,zaten beklediğimiz bir süre vardı oda dolduğu için gelir gelmez çalışmalara başladım gelin görünki ilk çalışamda tutmuş ,fakat regl dönemi cenaze zamanına denk geldiği için birde aa bak demekki ozaman hamileymişsin cevapları ile karşılaştımyani ne yaparsan yap elbet birşey söylerler onun için takma, benim kuzenim evlendiğinde 2 aylık hamile idi eşi herkes biliyor sadece kızın babası bilmiyordu, erken doğum dediler ama kimse laf etmedi anneler bence biraz örtücü yada deşici oluyorlar , ben hep kendi matematiğime göre hesapladım bebeği baktın annen susumuyor sende öyle yap hamile kaldığın haftayı hesaplayıp söyle bir süre sonra karıştırıyorlar zaten doğuncada 3 ün 5 in hesabını yapmıyorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?